Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-65 από 65.
-
Παιδιά ως διά μαγείας στέλνοντας ξανά από άλλα κινητά sms ξεκόλλησε ,έλαβα και έστειλα κι εγώ κανονικά οπότε όλα οκ. Το κινητό δουλεύει σωστά μέχρι στιγμής ,αν αλλάξει κάτι που δεν το εύχομαι ενημερώνω . Για τον amavroudis τα πέρασα όπως φλασαρισα τη rom . Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας .
-
Μετά από προσπάθεια λόγω μηδαμινής εμπειρίας διόρθωσα το θέμα των 160 χαρακτήρων ,το πρόβλημα όμως παραμένει .Δεν μπορώ να δεχτώ sms ούτε να στείλω .Στις πρόσθετες ρυθμίσεις μηνυμάτων οι 2 αριθμοί sim φαίνονται όπως δείχνει το στιγμιότυπο που στέλνω .Δεν μπορώ να βρω τι φταίει ,παρακαλώ για τη βοήθειά σας . Ευχαριστώ dnomikos για τη βοήθειά σου σχετικά με το πρόβλημα ,αλλά δυστυχώς δεν λύθηκε . Έστειλα sms από άλλο νούμερο και φαίνεται ότι στάλθηκε χωρίς φυσικά να έχω λάβει κάτι . Ευχαριστώ .for…
-
Ελληνική rom στο Redmi pro
ΜήνυμαΟπότε τις ξανακάνω εγκατάσταση από τη βιβλιοθήκη του playstore ? Αν ναι στις περισσότερες εφαρμογές χάνονται τελείως τα δεδομένα και είναι φτου κι απ' την αρχή . Όσον αφορά την μπαταρία να μην ψάξω για αντικατάσταση ? Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνει όλη η ομάδα . Μπράβο !!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνική rom στο Redmi pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους . Μόλις πέρασα την τελευταία ελληνική rom xtrv 8.1.25 έχοντας προηγούμενη dev , προσπαθώντας να τσεκάρω αν φταίει η μπαταρία ή η προηγούμενη rom . Ελπίζω να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και να μην αντιμετωπίσω τα ίδια προβλήματα . Φορτισμένο 100% 12 το βράδυ και το πρωί λειτουργώντας μόνο οι 2 sim , είχα 87-88% . Ακόμη και σε flight mode έπεφτε στα ίδια ποσοστά . Παιδιά θέλω τα φώτα σας όσον αφορά τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους . Είχα κάνει αντίγραφα ασφαλείας πριν περάσω τη…