Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 331.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
scorpio3 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαξέρετε που μπορούμε να βρούμε τα ζιπ 8.1.6.0 η το σημερινό 8.1.7.0??
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από scorpio3: “ευχαριστώ απλα το ρώτησα γιατί το εχω δει κ στο youtube με μια έκδοση που δεν θυμάμαι mi flash.... κατι αλλο το δεύτερο που εχω παραλάβει κινητό ηταν με global stable rom ζελατινα κιολας του εκανα αναβαθμιση στην 8.0.4.0 και δεν εχω τα ελληνικά που εχει δωσει σαυτη την έκδοση... πως γίνεται αυτό.... την ξανακατεβαζω τωρα απο miui. eu να την περασω με updater πάλι ” Σωστά δεν τα έχεις. Το πιθανότερο ήταν η ζελατινοέκδοση (ωραία λέξη ανακάλυψα !) να …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Θεωρητικά θα δουλέψει το Mi Flash αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader, δεν έχει λόγο να μην δουλέψει, front-end είναι για τα scripts μέσα στην fastboot που κάνουν όλη τη δουλειά. Προσωπικά το έχω δοκιμάσει μια φορά ανεπιτυχώς, αλλά δεν είχα το χρόνο να κάτσω να το ψάξω, άνοιξα sp flash, φλάσαρα, boot-αρε το κινητό, τέλος. Δεν υπάρχει λόγος στο nikel (και γενικά στα MTK) να καταφεύγει κάποιος σε fastboot flashing μέσω Mi Flash, τη στιγμή που το sp flash κάνει την ίδια δουλειά κ…
-
Μήνυμασορυ εννοούσα με mi flash όπως εδω Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από scorpio3: “Καλησπέρα!!Μπορούμε να περάσουμε με fastboot method απο ξεκλειδωτο China stable σε global stable όπως στα Snapdragon?? ” Ναι κανονικά μπορείς!! :D” υπάρχει κάποιος οδηγός?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα!!Μπορούμε να περάσουμε με fastboot method απο ξεκλειδωτο China stable σε global stable όπως στα Snapdragon??
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Orestis_G: “Το είδα το global, αλλά έλεγα μήπως επιβεβαίωσες και το ότι όντως πιάνει την B20. Επίσης, το κουτάκι σου έχει το model number 2016102 που βλέπω στο honorbuy; Ξέρουμε τι model number έχει το 4X;” ναι φιλαράκι το επιβεβαίωσα εχω wind σε επαρχία κ πιάνει 4g καμπάνα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Orestis_G: “Παράθεση από scorpio3: “Ένα βιντεακι απο μένα παραλαβή απο honorbuy eu!! youtube.com/watch?v=--bpcmsMWY0 ” Δοκίμασες υποστήριξη B20;” ναι ειναι το global version αλλα το εβαλα εδω γιατί δεν υπάρχει ξεχωριστό thread
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “ Δε φανταζεσαι ποσο λαθος εισαι! Αυτα που εχω ακουσει εγω εδω μεσα κι ακομα ακουω, αλλα τωρα το κακο περιοριστηκε μονο στον γνωστο μανταρατορα-ταραχοποιο @demakhs ! Δεν υπαρχει λογος να τσαντιζεσαι! Φεεεεετα! Οπως μου ελεγε οταν περνουσα τη φαση που περνας εσυ τωρα ενας γνωστος μου.... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif ΥΓ Για να μην παρεξηγηθω, μπορει να με κοροιδευαν αλλα παντα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα που βαριοντουσαν να με κορο…
-
Παράθεση από paulpap01: “Καλημέρα φίλε @scorpio3 όχι δεν τους έστειλα κάποιο email, σε ένα δεύτερο δέμα (πάλι το ίδιο κινητό Mi5 3/64) που παρήγγειλα στις 4/3, σήμερα το πρωί μου έδωσαν δεύτερο Tracking Number. ” Σευχαριστώ πολύ φίλε να είσαι καλά θα στείλω ένα μήνυμα να δω τι γίνεται Παράθεση από giwrgosalim: “Παράθεση από scorpio3: “αν θες να πάρεις απο Κωτσο κ Γιουχου να παρεις εσυ κ συμμετεχω εδω για να πουμε το πρόβλημα κ τι συμβαίνει.... είναι η πρώτη παραγγελία απο euglobal γιαυτο γραφω α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από scorpio3: “εγω εχω δυο παραγγελίες ξεχωριστά απο euglobal 28/02 και 02/03 μου δωσαν tracking number κ δεν δείχνουν τίποτα!!! Ελεος!!! ” Ακομα και από Ευρωπαϊκές αποθήκες , ο χρόνος παράδοσης κάποιες φορές φτάνει τις 15-20 μέρες, μην τρελαίνεστε... Εναλλακτικά, υπάρχει ο Κώτσος, ο Γιουχους κ ένα σωρό σκρουτζομαγαζα, απ όπου το χεις σε 2 μερουλες, θα μπορούσες να χεις ψωνίσει από κει.. Στην προκειμένη, συμμετέχεις στο παρόν θέμα εν τη ιδιοτητι "παραγγελιών από τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από paulpap01: “Καλησπέρα σας, Μόλις παρέλαβα από eglobalcentral.eu το Mi5 3/64 Λευκό (250€ μαζί με τα 5€ ασφάλεια μεταφορά) , η παραγγελία έγινε 23/2, το πρώτο Tracking Number το πήρα 28/2 και το δεύτερο στις 01/03 ξεκίνησε στις 2/3 και παραδόθηκε σήμερα 10/3 αφού έκανε αρκετές στάσεις στην διαδρομή (μέχρι και εχθές το Site του DPD-UK μου έδινε πιθανή ημερομηνία παράδοσης 15/3) . Η συσκευασία δεν ήταν σφραγισμένη (δεν το είχα ζήτησα). Η Rom που φοράει είναι η 6.11.10 Global Beta (Στο S…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “@scorpio3 με ποια μέθοδος? Επειδή στο checkout το honorbuy.eu βλεπω και εχει 2 επιλογές. Δεν ειμαι σίγουρος για το dhl που λέει...” εμενα μια μέθοδος μου έβγαζε φιλε μου κ ηταν η dhl όπου επέλεξα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “Redmi pro..” ω ρε φίλε..... πας για μάσκα.....
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “Παιδια μολις παρελαβα tempered glass nillkin! ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!(Ξερω δεν ειναι το καταλληλο thread αλλα δεν ηξερα που!) Στα δυο πλαινα αφηνει απο 1 χιλιοστο που δεν κολλαει στην οθονη ουτε με αιτηση στο ΙΚΑ! Αηδια απλα! Καλυτερα με τα 8 ευρω που το πληρωσα να επαιρνα 4 απλα TG και να τα αλλαζα καθε μηνα!” τι κινητό έχεις?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από petrosarfaras: “@scorpio3 πιστεύω ότι βάζεις ενα 15ψήφιο νουμερο μόνο χωρις καθόλου γραμματα” ναι man 14 για την ακρίβεια
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από petrosarfaras: “@scorpio3 τα application 17track και parceltruck λειτουργουν για παραδοσεις μέσω eglobal και dpd μην αγχώνεσαι αργεί λίγο να φανει” δεν δείχνει σ'αυτα ουτε στο track checker mobile βρίσκει κάτι.... θα περιμένω..
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από petrosarfaras: “Παράθεση από scorpio3: “εγω πάντως ξανακοιταξα στο προφίλ μου για την πορεια της παραγγελίας κ δεν εχει ενημέρωση για το που βρίσκεται” Σου έχουν στείλει tracking number??? Πότε Τα παρηγγειλες Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” μου έχουν στείλει ναι.... το ενα 28/02 το αλλο 02/03