Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 217.
-
@george_1 έχω ψωνίσει 2 κινητά από κει αλλά δεν παρουσίασαν πρόβλημα... ανέβασε καμιά φωτό με το πρόβλημα... χωρίς να είμαι ειδικός (θα απαντήσουν και οι ειδικοί υποθέτω) απ' όσα λες, μου φαίνεται hardware θέμα έχεις τραβήξει βίντεο με το unboxing? φαίνεται στο βίντεο ότι το άνοιξες πρώτη φορά και σου έβγαλε αυτό ώστε να αποδείξεις πέραν πάσης αμφισβήτησης ότι είναι DoA (dead on arrival)? αν τα έχεις κάνει αυτά, ισχυροποιείς τη θέση σου... αν όχι, τράβα τώρα φωτό/βίντεο με το πρόβλημα, περίμενε …
-
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη θήκη IPAKY... τέλεια εφαρμογή, εξαιρετική ποιότητα, στιβαρή κατασκευή (μέχρι και δικά της ξεχωριστά κουμπιά έχει). Δε ξέρω αν αντέχει στο χρόνο και δε με νοιάζει, τη δουλειά της τη κάνει, το κινητό δείχνει όμορφο... κι αν ξεφτίσει την αλλάζω... τη πήρα 10€ από σκρουτζομάγαζο και μόλις την άνοιξα λέω και λίγα έδωσα... μετά τη βρήκα στο ali 4.5€ και χτύπησα και μία απο κει για καβάτζα (κι ας έρθει και σε ένα εξάμηνο) ipaky_Mi5s_zpsizkzo78h.jpg Ωστόσο, όσο ικανοποιημ…
-
Παράθεση από ioaman: “Καλησπέρα κι από μένα. Μόλις χθες παρέλαβα το redmi 4x και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ στην εφαρμογή επαφές να του δώσω επιλογή να μου τραβήξει επαφές κι από αλλά σημεία εκτός του Gmail το οποίο έχω κάνει ήδη. Στο προηγούμενο τηλ είχα ενοποιησει επαφές από Facebook, Yahoo, LinkedIn, tweeter, Outlook. Κυρίως με ενδιαφέρουν οι επαφές από το Outlook γιατί το προηγούμενο τηλ ήταν windowsphone και όλες μου οι επαφές είναι εκεί Ευχαριστώ ” Έχεις προσθέσει τον Outlook λογαριασμό …
-
Φλάσαρα στο Mi5s την aroma 7.9.8 πάνω από την xtrv 7.9.8 μόνο με cache wipes... όλα καλά
-
Παράθεση από spirosmeg: “Μπράβο! Δουλεύει επιτελούς ικανοποιητικά για την ωρα!Δεν κρύβω πως με είχε απογοητεύσει πολύ τόσο που το είχα απομονώσει! ” Ναι το παρατηρώ και 'γω, με την xtrv 7.9.7 λες κι είναι άλλο sensor. Μπράβο σας ρε παιδιά! =============== Σεπ 12th 2017, 5:01pm =============== Λοιπόν, τώρα που πήρα φόρα με τα φλασρίσματα δεν ησυχάζω με τίποτα... προχτές την xtrv 7.9.7, χθες την xtrv 7.9.8 και σήμερα λέω να δοκιμάσω την ίδια σε aroma για να σβήσω πλοηγούς κλπ ... μετά θα κουλάρω ν…
-
Παράθεση από 'PRESEUS: “ Mια ερώτηση για eglobalcentral.Eπειδή ένας φίλος ενδιαφέρεται για το MI5s,στην αντίστοιχη σελίδα αλλά και σε όλα τα xiaomi που είδα γράφει το εξής......Με τι ROM τα στέλνουνε?Πρέπει με την παραλαβή να περάσει global stable ή dev ή την Ελληνική?” Παρέλαβα Mi5s από eglobalcentral την περασμένη Παρασκευή... είναι όντως κινέζικη version (δίνουν και γκουμούτσα EU αντάπτορα του φορτιστή) αλλά φοράει global stable... δες εδώ το post μου (2622) στη γενική συζήτηση για το caprico…
-
@ktlk21 το αίτημα σου έχει βάση, ηθική αλλά όχι τυπική... μη ξενάς ότι θα αισθανόσουν αντίθετα αν έβλεπες την επόμενη μέρα τη τιμή να έχει ανέβει 100€... τυπικά δεν έχουν υποχρέωση να σε ικανοποιήσουν θεωρώ, δε γίνεται να λένε σε κάθε παραγγελία περιμένετε μια δυο μέρες γιατί θα ρίξουμε τη τιμή... από κεί και πέρα έγκειται στην "πολιτική" και "διάθεση" του κάθε καταστήματος να ευχαριστήσει τους πελάτες του... και αν το eglobal το έκανε, ακόμα ένας λόγος που μ' αρέσει και το προτιμώ. είσαι απλά ά…
-
χαρά μου τρελή κι απεριόριστη ... ή μήπως όχι; ... έχει ξεκλείδωτο bl Untitled_zpsi4unu6cc.jpg έχω άδεια στο mi account μου για ξεκλείδωμα... τρέχω mi unlock να το "ξαναξεκλειδώσω επίσημα" ή προχωράω σε flash? επίσης κατέβασα τη xiaomi-miui-hellas-7.0_capricorn_V9_XTRV_7.9.7.zip και ακολουθώ τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά) καλά πάω, το 'χω ή θα κλαίμε;
-
@bzanios Διότι διαφημίζουν 6-8 μέρες παράδοση και γώ ως ανυπόμονος το περιμένω σε μια βδομάδα... την πρωτη φορά μου φέρανε σε 10 μέρες και έβαλα 9/10 τώρα μου φέρανε σε 15 κι έβαλα 7 ...καλά τώρα θα το διαβάζει αυτό κανένας που περιμένει απ' αλλου 40+ μέρες και θα ψάχνει να με βρει να με κοπανήσει το κατάστημα είναι αξιόπιστο (μέχρι στιγμής).
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : EGLOBALCENTRAL - Την Διεύθυνσή της (URL) : eglobalcentral.eu/ - Tι ακριβώς αγοράσατε : Mi 5s 3/64GB - Την ημερομηνία αγοράς : 18/8/2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 7 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 15 εργάσιμες (21 ημερολογιακές) - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δε χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Αργησε 5 μέρες παραπάνω από την προηγούμενη α…
-
Να 'μαι και γω... τι όμορφο τηλέφωνο ρε παιδιά, πολύ πιο όμορφο από το Redmi 4x το οποίο επίσης μου άρεσε Πρώτες εντυπώσεις άριστες, μοναδική παραφωνία το fingerprint το οποίο δουλεύει σπανίως με το πρώτο άγγιγμα - ενοχλητικό, αλλά όχι όσο φανταζόμουν... Αν και το περίμενα με μαϊμουρομ νομίζω είμαι official - πήρα και ΟΤΑ την 8.5.3 με το που το άνοιξα: Screenshot_2017-09-09-17-45-40-769_com.android.s.jpg Μολις ξεκλειδώσω, θα δοκιμάσω την 9 τη δικιά μας... άλλη να προτείνετε που να φτιάχνει το fi…
-
Βγάζει 2 ξεχωριστά μηνύματα λάθους, ένα ότι αυτή η ΙΡ έχει στείλει πολλά αιτήματα και/ή ένα άλλο ότι έγινε λάθος στο capcha ενώ το έβαζα σωστά (αν κάνεις copy paste τα κινέζικα στο google translate τα μεταφράζει στα αγγλικά). Εμένα χθες το βράδυ μου τα έβγαζε random & συνέχεια σε κάθε browser, σήμερα το πρωί έβγαλε μία φορά και με τη δεύτερη πέρασε. Το sms με τον κωδικό ήρθε αμέσως και το sms ότι πήρα άδεια ξεκλειδώματος ήρθε σε 15 λεπτά (Cosmote έχω). Δεν έχει σχέση με τη συσκευή, παθαίνει κοκο…
-
Αν κατάλαβα καλά, αυτό που θέλει είναι από τον File Explorer των Windows να βλεπει thumbnails τις φωτό στην SD του (συνδεδεμένου στο pc) κινητού και όχι το εικονίδιο εικόνας που είναι το ίδιο για όλα τα αρχεία, ώστε να μεταφέρει επιλεκτικά εικόνες. Σε μένα πάντως με το ίδιο κινητό και windows 10 φαίνονται κανονικά τα thumbnails. Δεν είναι θέμα της συσκευής. @PANOS_NIKAIA Εχεις επιλέξει από τoν File Explorer των Windows το view του συγκεκριμένου φακέλου να είναι tiles ή small-medium-large icons?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυματο κινητό έρχεται εκτός απροόπτου αύριο... θα ξεκινήσω να τρέχουν οι ώρες και φλασάρισμα από βδομάδα... κατανοητό το σκεπτικό των 72 ωρών αλλά όντως πολύ ξενέρα ρε παιδάκι μου... ευχαριστώ για το χρόνο σας
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλημέρα. Έκανα τη διαδικασία, μου ήρθε το permission (sms) σε 15 λεπτά έτρεξα το tool και φυσικά μου βγάζει αυτό: mi_unlock_01_zps20jcqrrc.jpg Αναμενόμενο, μιας και δεν έχω τη συσκευή ακόμα, οι 72 ώρες τρέχουν τελικά ή θ' αρχίσουν από τη στιγμή που θα συνδέσω τη συσκευή; είμαι παπατρέχας το ξέρω αλλά μόνο το ΣΚ έχω χρόνο ν' ασχοληθώ... επίσης (και με το μπαρδόν για το offtopic) αυτό που λέει για το fingerprint και το find phone παίζει να ισχύει ή απλά μας ψιλοφοβερίζουν; έχω που έχω άγχος με τα…