Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.
-
Xtrv για mi8
ΜήνυμαΠαιδιά έχω το mi8 6/256 και θέλω να του βάλω την xtrv. Γενικότερα πέρα από την official cn έχω καταφέρει να του περάσω μόνο lineage os. Σε όλες τις άλλες custom ROM (xiaomi.eu xtrv) δεν bootarei όση ώρα και να το αφησω. Κάνω κανονικά flash με το τελευταίο twrp και με format data dalvic cache και πριν και μετά το flash... Την ίδια διαδικασία που έχω χρησιμοποιήσει και για άλλα xiaomi και bootaroun κανονικά. Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ευχαριστώ!
-
Παιδιά πριν 3 βδομάδες υπήρχε ανεβασμένη xtrv για το mi 8 se sirius αλλά τώρα δεν τη βρίσκω. Κατέβηκε για κάποιο λόγο ή ψάχνω σε λάθος μέρος; Ευχαριστώ!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
DamianD - - Recoveries
Μήνυμαtwrp για το mi 8 se (sirius) που μπορούμε να βρούμε; Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το recovery που υπάρχει στην XTRV γιά το sirius;
-
Πρόβλημα με sharing αρχείων
ΜήνυμαΑπλά να σας ενημερώσω ότι το κλείδωσα και έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα. Θα περιμένω τώρα 720 ώρες. Έβαλα και το google play και βάζω τις εφαρμογές που χρειάζομαι. Υπάρχει κάποιος οδηγός με οδηγίες αφαίρεσης της σαβούρας; Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για την βοήθειά σας!
-
ΜήνυμαSorry gia ta greeglish alla den exei ellhnikh glwssa.. twra lockarw dld pernaw playstore kai perimenw kana mhna gia na ginei unlock kai na perasw thn ellhnikh rom me unlocked bootloader
-
ΜήνυμαΟκ τελείωσε, λέει success και το κινητό δείχνει το mi logo και φορτώνει.. κάνω unplug; Edit: Ανοιξε κανονικά μόνο του όλα καλα! Edit2: Τώρα λοιπόν τι ρυθμήσεις κάνω για να δω ότι μπήκε καλα;
-
ΜήνυμαΟκ όλα έτοιμα. Ένας τελευταίος έλεγχος, το δίνω;
-
ΜήνυμαΛοιπόν έβαλα το mi flash και μου βγάζει αυτό το μήνυμα Πατάω install και κάνει κάτι και μου ξαναβγάζει το ίδιο μήνυμα. Αυτό σημαίνει ότι εγκαταστάθηκαν οι drivers ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Στο device manager μου δείχνει αυτά.. Επίσης το mi suite δεν αναγνωρίζει τη συσκευή και μου βγάζει το παρακάτω μνμ. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους drivers;
-
ΜήνυμαΣτον οδηγό για το MI 8 δεν έχει ολοκληρωμένες οδηγίες Παράθεση από kyrgeo1978: “Όλες οι οδηγίες που χρειαζόμαστε για την εγκατάσταση της fastboot rom αναφέρονται στον οδηγό που δώσαμε πιο πάνω. ” και σε παραπέμπει σε αυτό. Αρα φαντάζομαι αυτό και ακολουθάω. Επειδή όπως θα έχετε καταλάβει δεν είμαι developer, κατεβάζω τη stable cn. Απλά στον οδηγό λέει ότι προχωράμε με την επιλογή "clean all" και oχι "clean all and lock" οπότε στο τέλος η συσκευή δεν θα έχει κλειδώσει τον bootloader, σωστά; Όσο θ…
-
ΜήνυμαΣόρρυ που ζητάω να μου τα ταΐσετε... Κατεβάζω από εδώ λοιπόν την stable cn ή dev cn? Είναι fastboot rom; Και τη βάζω ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό και ας την έχω κατεβάσει από διαφορετική σελίδα;
-
ΜήνυμαΟκ αλλα απ οτι καταλαβαινω και τωρα μια προβληματικη china rom τρεχω οποτε καλυτερα να βαλω την official μαλλον Αν ρουταρω τη συσκευη και αρχισω να βγαζω πραγματα θα βοηθησει; Υπαρχει και σε αυτη την περιπτωση πιθανοτητα για brick;
-
ΜήνυμαΜαλλον δεν ειναι το καταλληλο σημειο να ρωτησω αλλα αν επειδη δεν εχω ιδεα απο αυτα, ποια η διαφορα της china rom με play store και κι της global rom; Αν υποθεσουμε οτι χρησιμοποιουμε την αγγλικη γλωσσα και στις δυο.
-
ΜήνυμαΔεν δούλεψε τίποτα, πάλι μου έβγαζε το ίδιο error. Τελικά το δοκίμασα από διαφορετικό υπολογιστή και δούλεψε. Απ ότι φαίνεται η συσκευή είναι ξεκλείδωτη.
-
ΜήνυμαΚάτι κάνω λάθος μάλλον γιατί μου βγάζει αυτό:
-
ΜήνυμαΔυστυχώς ο υπολογιστής που χρησιμοποιώ τώρα έχει μόνο linux. Αργότερα θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή με windows και θα κάνω τη διαδικασία. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
-
ΜήνυμαΕνώ αν κάνω share μέσω του gallery δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
-
ΜήνυμαΚαλήμερα σας, έχω πάρει το xiaomi mi 8 se από Κίνα και έχει miui 9 περασμένο. Είναι πρώτη φορά κάτοχος xiaomi κινητού. Θέλω να κάνω share ένα αρχείο μέσω file manager και όταν επιλέγω το αρχείο και μετά send δεν γινεται τίποτα για 2 λεπτα περίπου και μετά βγάζει black screen. Μπορώ να επιστρέψω στο home screen βεβαια, δεν κρασάρει το κινητό. Το ίδιο ισχύει αν θέλω να βάλω ένα attachment μέσω του gmail app. Δεν βρήκα κάποιο thread που να αναφέρεται αυτό το πρόβλημα, μάλλον δεν εμφανίζεται πολύ. Μ…