Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 22.
-
Καλημέρα, η ερώτηση μου για αναζήτηση αναλωσίμων κλπ για το μοντέλα του τίτλου. Γνωρίζει κανείς ποια είναι τα αντίστοιχα μοντέλα στην κινέζικη αγορά; Ευχαριστώ
-
Παράθεση από ktlk21: “Παράθεση από gus12: “Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από gus12: “Παράθεση από GUZGUN: “Δυστυχώς δεν δουλεύουν όλες οι συσκευες σε όλους τους servers. Και μάλλον το Mi plug που πήρες θα δουλεύει μόνο σε ευρωπαϊκό σερβερ. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν αλλάξω σέρβερ και πάω σε ευρωπαικό για να δω αν η συσκευή αναγνωρίζεται, μπορώ μετά να γυρίσω στο κινεζικό που μέχρι στιγμής μου δουλεύει καλά, ή θα χαθεί το στήσιμο των συσκευών μου; ” Το κινητό έχει…
-
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από gus12: “Παράθεση από GUZGUN: “Δυστυχώς δεν δουλεύουν όλες οι συσκευες σε όλους τους servers. Και μάλλον το Mi plug που πήρες θα δουλεύει μόνο σε ευρωπαϊκό σερβερ. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν αλλάξω σέρβερ και πάω σε ευρωπαικό για να δω αν η συσκευή αναγνωρίζεται, μπορώ μετά να γυρίσω στο κινεζικό που μέχρι στιγμής μου δουλεύει καλά, ή θα χαθεί το στήσιμο των συσκευών μου; ” Το κινητό έχεις? Είναι ξεκλείδωτο? Μπορείς να πάρεις back…
-
Παράθεση από GUZGUN: “Δυστυχώς δεν δουλεύουν όλες οι συσκευες σε όλους τους servers. Και μάλλον το Mi plug που πήρες θα δουλεύει μόνο σε ευρωπαϊκό σερβερ. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν αλλάξω σέρβερ και πάω σε ευρωπαικό για να δω αν η συσκευή αναγνωρίζεται, μπορώ μετά να γυρίσω στο κινεζικό που μέχρι στιγμής μου δουλεύει καλά, ή θα χαθεί το στήσιμο των συσκευών μου;
-
Καλησπέρα, είμαι σε σέρβερ κίνας. Πήρα πρόσφατα (banggood) τη Mi smart plug (wifi) που έχει ωοειδές σχήμα και επαφές κατευθείαν για ευρωπαική πρίζα. Στη διαδικασία αναγνώρισης και σύνδεσης μέσω xiaomi home δεν τη βλέπω, αλλά βλέποντας κάποια αντίστοιχης ονομασίας και κινέζικων επαφών, κάνω κανονικά τη σύνδεση της και επικοινωνεί με το ρούτερ μου, της δίνω όνομα κι ολοκληρώνω τη σύνδεση. Δε μπορώ να τη δω όμως και να τη χειριστώ, μέσω xiaomi home, δε φαίνεται πουθενά ως συνδεμένη συσκευή. Κάποια …
-
Παράθεση από Antonisgg: “Παιδιά να επανέλθω λίγο με τις κάμερες και το πρόβλημα συνδεσιμότητας. Με την Xiaomi 360 δν μπορώ να παρακολουθήσω live εκτός σπιτιού... είναι έτσι όλες οι κάμερες λόγω σέρβερ ή είναι η συγκεκριμένη; Με την G2 που λειτουργεί και ως getaway υπάρχει αυτό το πρόβλημα ή όχι; ” Με τη g2 δεν έχω πρόβλημα
-
Παράθεση από Ikariapower: “@gus12 Δεν υπάρχουν ασυμβατότητες, το μόνο πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ γιατί το είχα αντιμετωπίσει είναι το firewall του παρόχου σου !!! Το έχω ξαναναφέρει όταν πήγα από την Vodafone στην Cosmote αντιμετώπισα τρομακτικά προβλήματα μέχρι που έριξα το firewall και τελείωσε η υπόθεση !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Αναρωτιέμαι, αν ήταν το firewall δε θα λειτουργούσε καθόλου ο aqara, αλλά λειτουργεί κάποια λεπτά ή ώρα και μετά βγαίνει εκτός.... Επίσης οι υπόλ…
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από gus12: “Καλημέρα. Ο aqara motion sensor συνεχίζει κι αποσυνδέεται συνεχώς από το gateway παρά το γεγονός ότι είναι μισό μέτρο από αυτό, όπως κι από το ρούτερ... * Μηπως φταίει ότι το gateway είναι ένα απλό mijia; * Πως τσεκάρουμε την κατάσταση της μπαταρίας του sensor; Υπάρχει και κάποια app; Κάποια συμβουλή; ” Όταν έρθει η ώρα για μπαταρία θα σου βγάλει ειδοποίηση κατά πρώτον και κατά δεύτερον κάνε ένα reset και επανασύνδεσε τον και αν συνεχίσει δώστου να…
-
Καλημέρα. Ο aqara motion sensor συνεχίζει κι αποσυνδέεται συνεχώς από το gateway παρά το γεγονός ότι είναι μισό μέτρο από αυτό, όπως κι από το ρούτερ... * Μηπως φταίει ότι το gateway είναι ένα απλό mijia; * Πως τσεκάρουμε την κατάσταση της μπαταρίας του sensor; Υπάρχει και κάποια app; Κάποια συμβουλή;
-
Παράθεση από stanger: “Εγώ που είχα το ίδιο πρόβλημα ήταν λόγω της απόστασης από το hub. Όταν έβαλα στη μέση του σπιτιού το hub λειτπυργισαν όλα μια χαρά. Sent from my iPhone using Tapatalk ” Μάλλον φταίει ο aquara. Οι άλλοι Παράθεση από stanger: “Εγώ που είχα το ίδιο πρόβλημα ήταν λόγω της απόστασης από το hub. Όταν έβαλα στη μέση του σπιτιού το hub λειτπυργισαν όλα μια χαρά. Sent from my iPhone using Tapatalk ” Παράθεση από stanger: “Εγώ που είχα το ίδιο πρόβλημα ήταν λόγω της απόστασης από το…
-
Παράθεση από gus12: “Καλημέρα σε όλους, δε βρήκα άλλο νήμα γι αυτό ρωτώ εδώ: Θέλω να ξεκινήσω με την αγορά ενός gateway για τι σπίτι...: 1) ποιον τύπο από τους διάφορους που υπάρχουν συστήνετε να πάρω; Ο χειρισμός του, όπως και των διάφορων συσκευών θα γίνεται μέσω wifi ή 4g και μάλλον όχι μέσω bluetooth (λόγω απόστασης, ορόφων, κλπ) 2) συμφέρει να αγοραστεί με μεμονωμένα ή ως σετ με κάποια βασικά περιφερειακά; Για την ώρα έχω μια mijia lamp, μια yeelight lamp και μια bedside stand lamp. Ευχαρισ…