Παράθεση από Romanos Lioutas: “Παιδια απο ressurection remix στο mi5 σε xtrv 7.8.17 πρεπει να κανω κατι πιο εξεζητημενο στο flashing περα απο wipe davlik, data, chache και system; ” οχι φιλε μου και εγω σε μι μαξ ετσι το εκανα και πηγαν ολα καλα
Παράθεση από sakis112: “Μια εντελώς διαφορετική ερώτηση. Το mi mix 4/128, το οποίο το έχω, σε τι τιμή πωλείται; Θέλω να το δώσω, ” ενδιαφερομε εγω φιλε μου για αγορα επικινονισε μαζι μου η δωσε ενα τηλ να σε παρω εγω ευχαριστω
υπερ ευχαριστω τον γιωργο για την φιλοτιμη προσπαθεια του να μου επαναφερει το τηλ εστω και απο αποσταση τα καταφεραμε επιτυχως χαρη στις συμβουλες και την επιτυχη καθοδηγηση του το κινιτο δουλευει αριστα τα τεχνικα τα ανεφερε ο γιωργος εγω τον ευχαριστω παλι και ολους οσους ενδιαφερθηκαν σας ειμαι ευγνωμων!!!!!!!
το πηρα σφραγισμενο δεν ειχε ομως TWRP εγω ηθελα να του περασω ελληνηκη ρομ περασα το TWRP και μετα πεταξε την ρομ μεσα στο κινιτο και εκανα ινσταλλ απο το TWRP αυτο ηταν δεν ξανα ανοιξε
αυτος ο οδηγος λεει οτι δουλευει και στα κλειδομενα εαν κλειδοσε τι γινετε αχρηστο?θα με σκοτοση η κορη μου =============== Μαι 9th 2017, 8:22pm =============== Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) με αυτο προσπαθω
το τσεκαρα πριν ξεκινισο και ηταν ξεκλιδοτο το πηρα σφραγισμενο τωρα ακολουθαο βημα βημα τον οδηγο ανμπρικινκ αλλα στο φλασαρισμα δεν μου βρησκει την συσκευη τα εχω κανει ολα βημα βημα
το κοιταξα και ητανε ξεκλειδωτο twpr3.0.2 rom 6.0 land beta1 stable v8.2.3.0 μεχρι που περασα το twpr ολα καλα μετα πεταξα τη ρομ στο κινιτο και απο το twpr εκανα ινσταλ και δεν ξαναανοιξε
καλησπερα οποιος γνωριζει απο χιαομι παρακαλω να με βοηθηση περασα TWRP και μετα ελληνικη ρομ και το τηλ δεν ξανα ανοιξε δεν μπενει πουθενα μονο σε fastboot mode κανει τη δονηση οτι ανηγει αλλα τιποτα redmi 3s