Παράθεση από alfalamda: “Παράθεση από coxy13: “Από FANTACY επιβεβαιώνω κι εγώ.. παραγγελία από 29/12/16 τελωνείο από 20/1/17 με SG post ” Αθήνα; ” Για Θεσσαλονικη παντως απο Fantasy βγηκα σημερα απο τελωνειο και περιμενω παραλαβη =============== Φεβ 10th 2017, 10:59am =============== Καλημερα σας, η παραλαβη εγινε σημερα πρωι 39,5€
Παράθεση από zisistil: “Eternal team aliexpress. Το πήρα δίχως τελωνείο. Fantacy aliexpress μάλλον δίχως τελωνείο κ.α. Αλλιώς τριγωνική. ” Δυστυχως απο FANTACY περιμενω και εγω και ειμαι απο 27/01 ΥΕΔ Θεσ/νικης οπότε μαλλον κανονικα τελωνειο και απο εκει
Παράθεση από billucky: “Υπολόγισε max άλλη μία βδομάδα στην Υπηρεσία Εκτελωνισμου Δεμάτων. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν ειναι ΜΑΧ μια βδομαδα θα ειναι καλα Sent from my iPhone using Tapatalk
Τον δασμο τον δεχομαι ειναι νομιμο και φυσιολογικο.. η αναμονη με σκοτωνει.. εμεινε δεκα μερες+ στην Αθηνα χωρις λογο και τωρα ποιος ξερει ποσο καιρο θα μεινει τελωνειο Sent from my iPhone using Tapatalk
Χαιρετω την παρεα σας! Μετα απο απειρες παραγγελιες απο διαφορα κινεζομαγαζα και απο Ali για μενα και για αλλους την πατησα και εγω με το δικο μου Redmi 4 Prime 0ab6de3c3df96f20d60687bfa8d8308a.jpg Υπομονη.. Sent from my iPhone using Tapatalk