Καλημέρα... Εχτες το βράδυ ξεκλειδωσα το Note 4 και σήμερα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσω να φλασαρω την Ελληνική ρομ... Μπορει κάποιος να δωσει ενα λινκ για τον οδηγό γιατι θα ειμαι ολη μερα στο δρόμο να μην ψαχνω τελευταία στιγμή... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Πριν λιγο καιρό ειχα κανει λογαριασμό και ειχα κανει αίτημα για ξεκλειδωμα για το note 3 pro... Ειναι η ίδια διαδικασία να φανταστω... Βαζω κανονικα τα στοιχεια που ειχα δωσει και μπαινω με το ιδιο προφιλ που ειχα φτιαξει... Σωστα?
Καλησπέρα παιδιά...εχω στα χέρια μου note 4 με τη ρομ στη φωτογραφια πιο κάτω... Τι κάνω για να βάλω Ελληνική ρομ? Η έστω ευρωπαϊκή για να έχω ελληνικά μέχρι να έρθει φαντάζομαι η έγκριση για ξεκλείδωμα...?
Γεια σας και απο εμενα παιδιά...εγω εχω το note 3 pro και ηρθε με αυτη τη ρομ και κλειδωμένο εχω κανει αιτημα για ξεκλειδωμα και μου απαντησαν κανονικα σε δυο μέρες...προχωραω με τον συγκεκριμένο τρόπο που λέτε εδω ?
εχω κολλήσει εκει που παω να κανω το αρχειο με τη developer rom extract στο δισκο C.....μου βγαζει error....αν αποσυμπιεσω το αρχειο σε εναν αλλο φακελο και μετα το παρω απο εκει υπαρχει θέμα?
εγω που περιμένω έγκριση να περασω απο τώρα την developer rom η οταν ερθει με το καλό πρώτα? Και αν την περασω , μπορει λογω δουλειας να βαλω ελληνική ρομ την αλλη μέρα...και να μεινω με την developer για μια μέρα...με αυτην φαίνονται οι επαφες στα ελληνικά η δεν τις διαβαζει καθόλου?
Σε κανα δύο ώρες που θα ειμαι σπίτι θα ανοιξω το zip στον υπολογιστή καιβθα κανω τη διαδικασία...λογικα σε δυο τρεις μερες θα εχω απάντηση και θα μπορω να προχωρήσω...απο οτι διάβασα τουλάχιστον...
Και καλως σας βρηκα επισης...ειχα καιρο να ασχοληθω με φλασαρισμα γενικα...απο εποχες note 2...note 3 που ειχαμε καει και γενικά ειναι η πρωτη μου επαφη με miui αλλα θα τα θυμηθω σιγα σιγά...
καμια σχεση...μπηκα απο κινητο γιατι ειμαι στη δουλειά και βαριεμαι...θα παω σπίτι μετα και θα το κανω απο το pc...το δικο μου φοραει τη ρομ που ανεβαζω πιο κατω και δεν ειναι ξεκλειδωτο
καλημερα...μπηκα στη σελιδα να κανω αιτημα για ξεκλειδωμα και μετα μου εβγαλε κατι κινεζικα...εκει μεσα εβαλα εναν κωδικο απο οτι κατάλαβα και μου εβγαλε ενα τικ πρασινο οτι και καλα το εκανα σωστά...τωρα η εγκριση πως θα μου ερθει?
καλησπέρα....ειμαι κι εγω κάτοχος της συσκευης εδω και λιγο καιρό, λογω δουλειας δεν ειχα προλαβει να ασχοληθω...αγορασα τη συσκευη με miui global 7.1 stable 7.1.9.0.0 και σημερα εμαθα απο εκει που το πηρα οτι δεν ειναι ξεκλειδωτη...ποια διαδικασία πρεπει να ακολουθησω για να ξεκλειδωσω,να κανω ρουτ και να μπορω να βαλω καποια αλλη ρομ?Ευχαριστώ...