Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
Και μένα το βγάζει και δε νομίζω να μπορείς να το απενεργοποιησεις. Επίσης η διαχείριση των ειδοποιήσεων στη taskbar έχει αλλάξει προς το χειρότερο. Περιμένουμε update λογικά να διορθωθούν τα μικροθεματάκια.. Κατα τα άλλα νομίζω οτι γίνεται καλύτερη διαχείριση της RAM και το κινητό έχει γίνει πιο "σβέλτο". Οι πρωτες εντυπώσεις.. 1955d39996af53c6de051968e6168a28.jpg621f7a8c1f76d22527010f779073cf31.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από plessinho: “Παράθεση από grayfox: “Νέος κάτοχος και εγώ εδώ και 2 μέρες. Αγορά από gb, το 128gb ceramic. Το κινητό απλά πετάει και είμαι ενθουσιασμενος! Θέλω να ρωτήσω μόνο αν από θέμα rom είμαι εντάξει. Και μια photo από antutu. Νομίζω με miui 9, το κινητό πάει σφαίρα! Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλορίζικο φιλε! Και εγώ περιμένω το δικό μου από εκεί, αν μπορείς πες μου πότε έκανες την παραγγελία. Το περιμένω πως και πως να επιστρέψω στο miui μετά από διάλυμ…
-
Νέος κάτοχος και εγώ εδώ και 2 μέρες. Αγορά από gb, το 128gb ceramic. Το κινητό απλά πετάει και είμαι ενθουσιασμενος! Θέλω να ρωτήσω μόνο αν από θέμα rom είμαι εντάξει. Και μια photo από antutu. Νομίζω με miui 9, το κινητό πάει σφαίρα! d499a12a05164cee6d8369eed323e9d8.jpg7e8e0b7ae18ff5c7b28b761cba5f123f.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
grayfox - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από billfot: “@grayfox γι αυτον τι λες?Χαμηλοτερη τιμη... Φορτιστής Micro USB - Sony Mobile (Ελλάς).” Κοίτα σίγουρα δεν είμαι κανας expert σε φορτιστές, αλλά νομίζω ότι το υποστηρίζει μια χαρά. Από την στιγμή που είναι συμβατό με το πρότυπο qc 3.0 της Qualcomm δεν θα χεις πρόβλημα. Τώρα αν μακροχρόνια χρήση θα εχει επιπτώσεις στην "υγεία" της μπαταρίας του mi 6 δε μπορω να ξέρω. Ίσως κάποιος πιο ειδικός να μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα! Καλές γιορτές σε όλους!
-
RE: RE: RE:
grayfox - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από miltoskartalas: “ Ορίστε. Αν επιτρέπεται γιατί θες να αγοράσεις δεύτερον Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε ευχαριστώ πολύ Επειδή θα παραγγείλω από Amazon έτσι και αλλιώς, έλεγα να βάλω και ενα φορτιστή από anker που τη θεωρώ κορυφαία και τους έχει ψιλοφτηνά. Συν μπόνους ότι δεν χρειάζεται αντάπτορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες συσκευές. Αυτός από οτι κατάλαβα είναι συμβατός έτσι? ref=mp_s_a_1_1?__mk_it_IT=ÅMÅZÕÑ&qid=1513864651&sr=8-1-spons&pi=AC_SX2…
-
RE:
grayfox - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από pelemponis: “Σκεφτομαι να παραγγειλω το Xiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet - INTERNATIONAL VERSION 3GB RAM 32GB ROM, απο το gearbest, ειναι σε αρκετα καλη τιμη στα 127€, αλλα για να μην φαει κανενα κολλημα στο αεροδρομιο πρεπει να κανω καποια επιλογη αποστολης στο gearbest.. επειδη δεν ξερω ποια ειναι η σωστη που αν πληρωσεις κατι παραπανω ουσιαστικα πληρωσες για το τελωνειο..σας παραθετω τις επιλογες... Shipping Cost: €6.34to Greece Via Expedited Shipping (3 - 10 business days) ή Ship…
-
Επειδή το καθυστερούν πάρα πολύ από gearbest να το στείλουν, έλεγα να ακυρωσω την παραγγελία και να το παρω απο banggood black Friday. Αλλά αφού και στο banggood είναι out of stock τελικά (παρότι στο site το δείχνει διαθέσιμο), μάλλον θα περιμένω το gearbest να ξανάστοκάρει! Ευχαριστώ τα παιδιά για τις απαντήσεις..
-
RE:
grayfox - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από georgekanapitsas: “Καλησπέρα στη παρέα, έχω μια ερώτηση παρήγγειλα ένα mi6 64gb από banggood στης 10/11/2017 με κουπόνι που υπήρχε στα 308€ αλλά δεν το έχουν στείλει ακόμη τους έχω στείλει τρία μηνύματα και δεν έχουν απαντήσει σε κανένα το status της παραγγελίας γράφει back order γνωρίζει κανείς κάτι για αυτήν την περίπτωση , είχε κάνεις παρόμοια εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα;” Επειδή ετοιμαζόμουν να παραγγείλω και εγώ από banggood, για την global έκδοση μιλάς? Επειδή στο s…