Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 993.
-
Εμείς σαν VIP που βάλαμε την stable σε santoni από τις 20/11/17 χρειάζεται να κάνουμε κάτι?
-
Κάνα δυο bugs που έχω εντοπίσει σε santoni: λεπτομέρειες στη μετάφραση όπως πχ Στην αναπάντητη κλήση λέει missed call η στο άλμπουμ των φωτό λέει today. Επίσης το led notification παρότι το έχω βάλει από τις ρυθμίσεις λευκό αυτό ανάβει ότι χρώμα θέλει κάθε φορά στις ειδοποιήσεις διαφόρων εφαρμογων. Στα λοιπά άψογη.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “@8@nos Εχουμε και λέμε : Δοκίμασα τις δύο προηγούμενες εβδομάδες δύο custom rom : Την aosp extended v.4.6 και την resurrection remix v.5.8.5. Και οι δύο σε nougat 7.1.2. Και οι δύο εγκαταστάθηκαν χωρίς προβλήματα, δεν εντόπισα κανένα ιδιαίτερο bug σε καμία τους, η δεύτερη έχει ποιο πολλές ρυθμίσεις από την πρώτη, με την πρώτη να τρέχει ελαφρά πιο γρήγορα από την δεύτερη. Και οι δύο όμως τρέχουν αρκετά γρήγορα στο 4Χ. Από θέμα ειδοποιήσεων όλα τρέχουν εξαιρετικά και όπως πρέ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Ενταξει η AOSP είναι άδεια και λογικό να πηγαίνει πιο γρήγορα όπως και να μην έχει ρυθμίσεις, θα είχες σίγουρα και καλύτερη διαχείριση μνήμης Το θέμα μπαταρίας όντως απαράδεκτο!! Το αναφέρουν κι εδώ.” Είχα πάντα 1.5 με 1.6 gb ελεύθερη ΡΑΜ
-
@8@nos Εχουμε και λέμε : Δοκίμασα τις δύο προηγούμενες εβδομάδες δύο custom rom : Την aosp extended v.4.6 και την resurrection remix v.5.8.5. Και οι δύο σε nougat 7.1.2. Και οι δύο εγκαταστάθηκαν χωρίς προβλήματα, δεν εντόπισα κανένα ιδιαίτερο bug σε καμία τους, η δεύτερη έχει ποιο πολλές ρυθμίσεις από την πρώτη, με την πρώτη να τρέχει ελαφρά πιο γρήγορα από την δεύτερη. Και οι δύο όμως τρέχουν αρκετά γρήγορα στο 4Χ. Από θέμα ειδοποιήσεων όλα τρέχουν εξαιρετικά και όπως πρέπει, ακόμα και με τις …
-
Εγώ τον τελευταίο καιρό πειραματιζόμουν με άλλες custom rom που κυκοφορούν να δώ τι παίζει γενικά. Αποφάσισα να γυρίσω στο miui, φλάσαρα μέσω fastboot την 8.5.4.0 global, άνοιξε το κινητό και μετά μέσω του updater πέρασα την 9αρα από το λίνκ που δόθηκε παραπάνω, επιλέγοντας το σαν αρχείο από τον updater. Ολα πήγαν ομαλά.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651