Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 527.
-
Οδηγίες προς "ναυτιλομένους"...?
koko - - Oι Προτάσεις σας
ΜήνυμαΣίγουρα χρήσιμες οι "οδηγίες προς ναυτιλομένους" κ πολυ καλή ιδέα να αποστέλλεται με την εγγραφή κάποιου στο φορουμ... Εμενα παντως ΘΑ με είχε βοηθήσει πολυ αν τον διάβαζα με το που μπηκα
-
Παράθεση από anorman08: “ @koko τον φαντάζεσαι τον caeser σε sushi bar με μια αγκαλιά κινέζικα τηλέφωνα επάνω στο τραπέζι να κάνει reviews; ” Χμ... Εγω τον φαντάζομαι αλλιως! Με μια αγκαλιά κινεζικα τηλέφωνα (στα οποία θα εχει εγκαταστήσει κανένα "ορός της αλήθειας" app), να κατηφορίζει προς συγγρου μεριά!
-
Αδικείσαι!... Δεν εχω λόγια!... (F.Y.I. Το τετράγωνο αυγο το βρήκα, ψάξε τωρα να βρεις κ την ειλικρινή "τάνα" )
-
Κ μονο για την "Ιθάκη" του καφαβη, χανάλι σου ολα τα αυγα θεμάκη
-
Τι είπες τωρα;!!! 12 μείον;;; Παμε στήθος με στήθος δηλαδή!!!!... Κ επειδή αυτο ειναι προς όφελος μου, yeees! Θα το κερδίσω τελικά το mi5 που ειναι και το έπαθλο του διαγωνισμού!!!
-
1) πιο πολλά απο τους άλλους 2) ορίστε το top10
-
Παράθεση από Bodai: “Άσε στερητικο θα πάθουμε!! ” εχω αρχίσει και ιδρώνω, τρέμουν χέρια κλπ... Δεν ξέρω αν ειναι στερητικό σύνδρομο ή πρόθυρα εμφράγματος λόγω χοληστερίνης!
-
Μειωθηκανε αισθητά τα αυγουλακια ή κανω λαθος;;; Κύριε πρέσβη, μας είχατε κακομάθει!...
-
Παράθεση από GR_Macedon: “ Εντάξει μην τρελαινεσαι. Το antutu είναι απλά μια αντρική υπόθεση για να βλέπουμε ποιος το έχει μεγαλύτερο και να περνάμε την ωρα μας με πειράγματα και κόντρες. ” διαβασα το πρωι το νήμα και προσπάθησα να συγκρατηθώ! Έλα ομως που με τρώει ο... αντίχειρας μου και άμα δεν το πω θα σκάσω! Είχα μια γενική εικόνα για το antutu (ότι μετράει την επίδοση του κινητού), αλλα δεν ήξερα τιποτα παραπάνω κ ουτε το έψαξα ποτε! Με την εξήγηση του Μακεδόνα μου λύθηκαν όλες οι απορίες! …