Πραγματικά δεν σας αρέσει να ψαχουλευετε;;; Μόλις το βρήκα με 30 δευτερόλεπτα ψαξίματος. Ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/γλώσσα & γραφή/πληκτρολόγιο Google/Σύνθετες/Διάρκεια δόνησης/το πάμε στο 0. σ.σ. Εάν χρησιμοποιείτε το Google(μανήσιο) πληκτρολόγιο. Για οποιοδήποτε άλλο θα πάτε στις εκάστοτε ρυθμίσεις.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Παράθεση από Project_P: “@lallasgr Mε ολη την βοηθεια που εχεις δωσει, βλεπω να κανουν εκδρομη μεχρι την Αγγλια για προσκυνημα ” Χαχαχαχαχαχα δεν ξέρω άμα θέλω να γελάσω ή να το πάρω στα σοβαρά χαχ0α0α00αχ0χ0α
@Stoni90 Όπως και να έχει, να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση με την Ελληνική stable και να μην κάνεις root. Είναι αποδεδειγμένο ότι φταίει το SuperSu σαν πρόγραμμα και όχι σαν root. Περιμένουμε Kingroot για να κάνουμε root.
@Stoni90 Είσαι rooted; Εάν ναι απενεργοποίησέ το και δες αποτελέσματα. Επίσης απενεργοποίησε το NUplayer από developer option. Εάν είσαι με rooted ρομ θα σε προέτρεπα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση με no rooted ρομ.
@lallasgr ρε φίλε τι να πούμε για την πάρτι σου;;;; Από μέρους μου ένα τεράστιο μπράβο γιατί έχεις την υπομονή και τις Χ γνώσεις να κάτσεις και να γράφεις αναλυτικότατους οδηγούς για τον καθένα και το κάθε πρόβλημα του ξεχωριστά. Πραγματικά σε ευχαριστώ για όλα. Αν και ποτέ δεν χρειάστηκα την βοήθειά σου απλά σε βλέπω 24/7 στο forum να γράφεις και να βοηθάς τους άλλους. Μπράβο σου και πάλι.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
@Applesnk Eκτός από dolby atmos, Ελληνικά και καθαρισμός από περιττά κινέζικα apps, δεν έχεις κάποιο άλλο προνόμιο. Προτιμησε κάποια stable είτε china είτε global, εάν δεν θέλεις να μπλέξεις με flash κτλ.. Αυτά.
Παράθεση από tsigpan: “Παράθεση από lallasgr: “@tsigpan μπαίνεις twrp και πας install zip και θα βρεις το αρχείο superuser.zip χύμα στο κινητό σου. Το εγκαθιστάς και μετά είσαι rooted! ” Ευχαριστω φιλε το εκανα. Οταν παω Κέντρο ασφαλείας - - > δικαιώματα, δεν βλεπω την επιλογη προνόμια root. Το root checker μου λεει πως ειμαι ρουτ. ” To supersu θα ψάξεις και όχι στο security.
@giangosgr Όχι φίλε μου μια χαρά είναι το κινητάκι σου. Με τα δεδομένα σου μια χαρά κρατάει η μπαταρία. Το 3-4 μέρες είναι χωρίς χρήση δεδομένων ίσος και χωρίς wifi. Μετά από δοκιμές μου η διάρκεια της μπαταρίας σε ΕΜΕΝΑ είναι 1% την ώρα σε deep sleep χωρίς τπτ ανοικτό. Με αρκετή χρήση και wifi-δεδομένα και παιχνίδι και και και, 1.5 μέρα με τα βίας. Μία ημέρα στα σίγουρα ότι και να κάνω όμως. Σε αναπαραγωγή ταινιών είναι απίστευτο, κρατάει υπερβολικά πολύ ίσως και 12-14 ώρες με 60-70% φωτεινότητ…
@pillopoulos Πολύ ωραία, απλά να επισημάνω να ΜΗΝ εγκαταστήσεις supersu KAI xposed. Τουλάχιστον το supersu ξέρουμε στα σίγουρα ότι μας προκαλεί θέμα με το γνωστό shell. Για το xposed είναι σαφείς οδηγία του @MIUI_ART να μην το εγκαθιστούμε γιατί είναι καταστροφικό για το κινητό μας. Αυτά από μένα.
@pillopoulos Για εμένα το καλύτερο θα ήταν μια καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης. Είναι πάρα πολύ καλή και πραγματικά σταθερή. Εάν δεν ξέρεις πως να κάνεις καθαρή εγκατάσταση πες μου να σε βοηθήσουμε.
@Project_P Ναι φίλε μου είναι κατά πολύ ποιο "stable" από την προηγούμενη. Και όπως είπαμε αποφεύγουμε το root(aka SuperSu) αλλιώς..... καλό Shell !!!!
@lallasgr αχ00αχ0αχ0αχ0αχ0αχ00αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ00αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχχαχαχαχαχαχ0αχαχ0αχ0α @Dante Μα αυτο τους λέω ότι για να είναι εκεί που είναι κάποιος λόγος υπάρχει.