Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤι ρομ έχεις τώρα;;;
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΆρα έπεσες στην περίπτωση ότι δεν έκατσαν καλά τα driver όπως και σε εμένα στον σταθερό, στο laptop όμως μια χαρά. Υπόψιν προτού κάνεις όλες τις διαδικασίες μπαίνεις στο mode κατάργησης υπογραφών και μετά κάνεις τις εγκαταστάσεις των drivers.
-
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν ξέρω πόσες φορές θα το πω ακόμα.....Εγκατάσταση MIflash, Mi Pc Suite ΚΑΙ Universal ADB drivers βάλε τον υπολογιστεί σε mode κατάργηση ψηφιακής υπογραφής. Βάλε αυτά και τα ξαναλέμε εάν δεν το αναγνωρίσει. σ.σ. Για να βγεις από οποιοδήποτε mode παρατεταμένο πάτημα Power Button.
-
RE:
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kostatos: “στο μυνημα που μου εστειλαν λεει οτι ισχυει για 30 μερες” Δεν ισχύει αυτός ο περιορισμός ... 1 κινητό το μήνα μπορείς να ξεκλειδώνεις.... Οπότε μην αγχώνεσαι. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Άντε.....επιτέλους και Ελληνικά στο TWRP όσοι πιστοί προσέλθετε. Για όσους έχουν ήδη TWRP είναι πανεύκολη η διαδικασία. Εδώ το update. σ.σ. Εγώ πάντως το γύρισα στα Αγγλικά πάλι, δεν καταλάβαινα γρι τα Ελληνικά. Μια χαρά μετάφραση έχει απλά το έχουμε μάθει στα Αγγλικά Υ.Γ. Ά και μάλλον υποστηρίζει και ΟΤG.
-
Παράθεση από dim74: “παιδια συγνωμη απλα δεν εχω ιδεα απο αυτα.που θα βρω την Global Stable? ” Φίλε μου εάν δεν έχεις ιδέα καλά θα είναι να κάτσεις αναπαυτικά και να ξεσκονίσεις καλά όλο το φορουμ για το κινητό σου ώστε να καταλάβεις τι παίζει γιατί είναι καινούριο και έχει κάποιες δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Και το λέω αυτό γιατί πρέπει να καταλάβεις τι κάνεις όταν το κάνεις και όχι απλά να ακολουθείς παπαγαλία έναν οδηγό, γιατί άμα κάτι πάει στραβά τότε πελαγώσεις θα σκαλώσεις και θα κοιτάς …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geokim: “Μόλις έβαλα την ελληνική για να την δω και μου εμφανίστηκε και εμένα το shell. Γυρίσω global λυπάμαι Επίσης το κινητό ανεβάζει θερμοκρασία πλέον ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λογικό ρε παιδιά να τρώει μπαταρία και να ζεσταίνεται αφού όταν τρέχει το shell δουλεύει η cpu ασταμάτητα στα 1000+mhz....... Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.
-
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠέρασμα του TWRP μετά πέρασμα της ρομ στο κινητό και μετά μέσα από TWRP, κανείς install το zip της Ελληνικής. Εγώ προτείνω stable. Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.
-
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕίμαι απο κινητό δεν μπορώ να βρω το λινκ Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.
-
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝα περάσεις και τα driver του universal adb drivers Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.
-
Global με Ελληνικά χλωμό... Μάλλον κάποια multi κινεζια είναι. Όπως και να χει gratz, να το χαίρεσαι. Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.
-
Έχω θέμα....μπαταρίας.
ΜήνυμαΕ ναι σίγουρα... Πείραξα μερικά πραγματάκια από δικαιώματα κτλ κάπως καλύτερα.. Για να δούμε.. Αλλά και το ότι δεν φορτίζει από υπολογιστή στο λαιμό μου κάθεται..... Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.
-
Έχω θέμα....μπαταρίας.
ΜήνυμαΚαι 10 λεπτά εκτός πρίζας και κλειδωμένο αρνείται να μπει deep sleep. Το έκανα restart να δούμε. Update: Μετά το restart μπαίνει deep sleep. Αλλά και πάλι, κάτι δεν πάει καλά 5:50 ώρες για να φορτίσει πλήρως και δεν έμπαινε σε deep sleep. Γιατί;;
-
Έχω θέμα....μπαταρίας.
ΜήνυμαΈσβησε από μπαταρία....Το έβαλα να φόρτιση, το άνοιξα(φόρτιζε ανοικτό δλδ) και μόλις το έβγαλα από την πρίζα και ιδού τα αποτελέσματα. Λοιπόν;;;; Κάτι δεν πάει καθόλου καλά!