Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Μήπως τα απενεργοποίησαν απο τους διακόπτες(notification bar-> toggles);

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από 3ftw: “Ερώτηση. Μπορείτε να κάνετε disable τον ορθογραφικό έλεγχο της Google στην νέα stable; πραγματικά είναι εκνευριστικά αυτό να υπογραμμίζει και τις σωστές λέξεις. ” Νομίζω μπορείς να το κάνεις μόνος σου αυτό στις επιλογές του google keyboard μέσα απο το settings. Για τσέκαρε το

• Volume Down + Power button ταυτόχρονα για 1-2 δευτερόλεπτα. Αποθηκεύεται σε φάκελο screenshots μέσα στο gallery.

• Mi4 LTE-CT bangood

iAmLiakos - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

@tzourass Επειδή είδα οτι έκανες και ερώτηση στο άλλο thread το γράφω εδώ για να μπορέσουν και μελλοντικά χρήστες να δουν την απάντηση. Πρέπει να ακολουθήσεις τον συγκεκριμένο οδηγό για τη συσκευή σου καθώς διαφέρει απο το κλασσικό mi4 LTE CU που κυκλοφόρησε αρχικά. Οδηγός Αναβάθμισης Mi 4LTE-CT σε marshmallow Δες και ΕΔΩ ένα βίντεο που έφτιαξα για να κατεβάσεις σωστά τις Roms που χρειάζεσαι.

• Πρόβλημα με φλασάρισμα rom

iAmLiakos - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

@Gartzos Δε χρειάζεσαι κάποιον κωδικό. Απλά χρειάζεται να έχει ο λογαριασμός σου το δικαίωμα για ξεκλείδωμα.Αλλά εφόσον ξεκλείδωσες μια φορά, μπορείς να ξεκλειδώσεις την ίδια συσκευή όσες φορές θέλεις. Μην κάνεις αυτόν τον οδηγό. Είναι unofficial. Πήγαινε με την επίσημη οδό! Δες στην υπογραφή μου τον οδηγό για όλες τις συσκευές που έχουν κλειδωμένο bootloader.

• Ανέβασε ένα screenshot για να δούμε λεπτομέρειες απο το about της συσκευής.

• @EYPALINOS Ναι φίλε μου αυτό σημαίνει οτι ο λογαριασμός σου έχει την έγκριση για ξεκλείδωμα μιας Xiaomi συσκευής. Οπότε είσαι έτοιμος με το που έρθει να κάνεις ξεκλείδωμα (εαν έχει έρθει με official rom) και μετά εγκατάσταση της ελληνικής!

• @kpavlatos147 Ναι όπως τα λες είναι. Για κάνε το τεστ να δεις εαν ο bootloader είναι κλειδωμένος, για να κάνεις την αίτηση και απο εκεί και πέρα να αποφασίσεις τι θέλεις να βάλεις. Μεγειά!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Δεν είναι πάντα σίγουρο αυτό Χρήστο. Το περίεργο σε μένα φαίνεται το "Global" που αναφέρει στην έκδοση. Καθώς δεν υπάρχει Global stable έκδοση ακόμη για το Redmi 3. Και γενικά δεν είναι η τελευταία καθώς η τελευταία είναι η 7.3.2.0. Ρίξε μια ματιά και εδώ να δεις τις διαθέσιμες εκδόσεις για το redmi 3.

• χιαομι μι4c μαυρη οθονη 2

iAmLiakos - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Τι οθόνη έβαλες; Την άλλαξες μόνος σου; Εαν δεν έχει πρόβλημα η οθόνη, τότε μόνο το chip γραφικών μένει να έχει πάθει ζημιά, βέβαια μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό, καθώς είναι μαζί με τη cpu και πιστεύω θα σου είχε πολλές άλλες δυσλειτουργίες και δε θα δούλευε σωστά η συσκευή όπως γίνεται σε σένα. Εαν την άλλαξες μόνος σου, μήπως παρατήρησες κάποιο άλλο flex καλώδιο, να έχει παραμορφωθεί ή να έχει περίεργο σχήμα;

• @kostasdom Μήπως χρησιμοποείς εξωτερική κάρτα sd και σου δημιουργεί αυτό το θέμα;

• Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει κανέναν qualcomm certified για το αυτοκίνητο. Δεν μπορώ να σου πω την άποψη μου πάνω σε αυτό, βέβαια φιλικά τελείως θα σου πω πως εαν το πάρεις κάτι τέτοιο, να κάνεις προσεκτική χρήση τουλάχιστον μην γίνει καμιά ζημιά με τις μεγάλες θερμοκρασίες. Δες κάτι πιο επώνυμο για παράδειγμα. Επίσης ο φορτιστής που έχεις, είσαι σίγουρος οτι δίνει 2A στην έξοδο; Γιατί και εγώ είχα έναν απο ebay(2 δολλάρια) που έλεγε 2Α και τελικά έδινε μαξ 0.5(και ούτε!!εκφόρτιζε το κινητό αντί …

• Όπως το φαντάστηκα! Δες εδώ εαν έχεις πάρει τον ίδιο θα δεις οτι "βλέπει" μόνο 3-7 volts φόρτιση... άρα εαν εσένα δίνει 9 volt αυτό δεν το "βλέπει" αλλά βγάζει τη μέγιστη τάση που μπορεί. Εαν δοκιμάσεις κάτι τέτοιο που θα μπορεί να δεί τα 9 volts τότε νομίζω θα έχεις πιο σωστά αποτελέσματα. Και στο δεύτερο που ρώτησες για το αυτοκίνητο, ναι λογικά θα λύσεις το πρόβλημα σου αλλά λίγο προσοχή σε αυτό το κομμάτι. Όπως ξέρεις, μέσα στο αυτοκίνητο αναπτύσσονται τεράστιες θερμοκρασίες και σε συνδιασμό…

• Στο mi3 μου είναι καλύτερα σε σύγκριση με V7 μπορώ να πω. Τώρα γενικά δώσε καμια βδομάδα περιθώριο να στρώσει λίγο η κατάσταση με τα google services. Γενικά έκανες factory reset όταν την πέρασες; ή την έβαλες πάνω στην V7; Να χρησιμοποιείς και το battery saver που είναι νέο χαρακτηριστικό και είναι αρκετά καλό που το δοκίμασα.

• Γειά σου φίλε μου και καλωσήρθες στην παρέα μας. Πολλοί χρήστες έχουν θέμα με τις multi roms. Το καλύτερο θα ήταν να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την ελληνική για να απαλλαγείς απο τα όποια προβλήματα. Εαν θέλεις να μείνεις με official rom τότε θα περάσεις την Global Stable αλλά ξεχνάς ελληνικό μενού έτσι. Το καλύτερο θα ήταν να το πάρεις με official developer (να το ζητήσεις απο το κατάστημα) για να μπορείς εύκολα μετά να το ξεκλειδώσεις χωρίς πολύ κόπο. Κοίταξε σαν μαγαζιά και το Yeso521.com κ…