Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 242.

• Ποια ROM έχεις. Μαλλον πρέπει να βάλεις την dev πριν το κάνεις unlock Sent from my NX511J using Tapatalk

• Δύσκολα να δεχτούν ακύρωση από το honorbuy. Βέβαια μπορείς να προσπαθήσεις μέσω chat και να τους πεις πχ ότι το έκανε ο 10χρονος γιος σου και άλλα τέτοια αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσουν. Όσο για τον adaptor δεν έχω αγοράσει ποτέ από honorbuy οπότε δεν είναι είμαι και το πιο κατάλληλο άτομο να σου απαντήσει. Αλλά έτσι και αλλιώς 50 λεπτά κάνει να αγοράσεις έναν από μαγαζί της γειτονιάς. Τα πολλά τα έχεις ήδη δώσει. Σε αυτό θα κολλήσεις? Sent from my NX511J using Tapatalk

• Το EMS ειναι courier (μαλλον με ACS) που σημαινει οτι θα το εστελναν αυριο και μεθαυριο θα το ειχες, αλλα τζαμπα 21 ευρω, ενω το free ειναι τα κανονικα ΕΛΤΑ που σημαινει οτι θα το εστελναν αυριο και θα το ειχες λογικα Τριτη.

• Αν εχεις χρονο και υπομονη... ακυρωνεις τωρα την καρτα με την εξυπηρετηση πελατων της τραπεζας (ναι ειναι ανοιχτα) και αυριο πας και εκδιδεις καινουργια. Εισαι σιγουρος παντως οτι δεν στα τραβηξαν. Γιατι αμεσα μπαινει στο πιστωτικο και η συνναλαγη φαινεται μετα απο 2-3 ημερες στο e-banking. Πριν κανεις καμια τετοια κινηση, ρωτα στην εξυπηρετηση αν εχει γινει η συνναλλαγη, γιατι αυτοι μπορουν να δουν αμεσα τις χρεωσεις.

• Απο κινα, 3 / 32 gb 229,90 δολλαρια, το οποιο με ισοτιμια revolut εβγαινε 198,34 ευρω εκεινη την μερα. Με την σημερινη ισοτιμια, τωρα που ανεβηκε το δολλαριο, ειναι 201,7 ευρω.

• Παράθεση από guantanamo4: “ 2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό Mi που έχει αποκτήσει άδεια για το ξεκλείδωμα της συσκευής σας 4. Συνδεθείτε στο εργαλείο ξεκλειδώματος του υπολογιστή με τον ίδιο λογαριασμό Mi. Συνδέστε τη συσκευή με τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB ” Πρεπει πρωτα να εγκριθει ο λογαριασμος σου, για να μπορεσεις να το ξεκλειδωσεις. Αυτο θα γινει σε 10 ημερες απο οταν εκανες την αιτηση. Θα σου ερθει μηνυμα... η μπορει και οχι. Για να δεις αν ο λογαριασμος σου εχει εγκριθει γι…

• Εγω παντως πηρα το γκρι απο vickmall 198 ευρω με revolut

• Το minideal εχει το χρυσο στην ελληνικη αποθηκη ετοιμοπαραδοτο (παραδοση max 3 ημερες) στα 234,54 ευρω

• Παράθεση από Gabberdim: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Gabberdim: “Αντιμετωπίζω κάτι ακόμα. Στο πρώτο βήμα που λέει ” Κατεβαζεις τη σωστη ρομ? ” Εχεις δίκιο ΟΚ κατέβασα και έβαλα την σωστή!Επίσης 'εχω κατεβάσει στο PC μου το Flash Unlocker. Απ οτι κατάλαβα και διάβασα θα το τρέξω σε περίπου 10 μέρες που θα λάβω το SMS σωστά? ” σωστα! Καλή Υπομονή!

• Και εγω φυσικα ο πιο βαρετος απο ολους με username το επιθετο μου... Μυρωτής (προσοχη στον τονο)

• Παράθεση από paf21: “Παράθεση από Souits: “Να περάσεις και τα driver του universal adb drivers ” Κάποια βοήθεια πού να τα βρω; ” UniversalAdbDriverSetup.msi

• Λιγο αργοπορημενα αλλα εγινε και το like απο εμενα

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από mirotis: “Και μια συμβουλη για ολους γιατι εγω την πατησα την πρωτη φορα... να στελνετε εμβασμα στον λογαριασμο της revolut που ειναι σε EUR, γιατι ο πρωτος λογαριασμος που σε βγαζει οταν επιλεγεις top up via transfer ειναι σε GBP. Πρεπει να κανεις swipe για να δεις τον λογαριασμος τους που ειναι σε EUR. ” Το γράφει στην πρώτη σελίδα.. στον οδηγό με έντονα μαύρα γράμματαΈχει και screenshot τον λογαριασμό σε ευρώ ” Το γνωριζω. Απλα το ξανατονιζω γιατι εγω ως μη μ…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από george koukourakis: “παιδια μια ερωτηση στην φορμα που συμπληρωνεις για να στειλεις το εμβασμα στο winbank της πειραιως μου εβγαλε κατι που δεν ειχα ξαναδει ελεγε "ΣΤΟΙΧΕΙΑ SEPA"αυτο δεν το εχω ξαναδει και χρησιμοποιω το winbank συνεχεια δεν το συμπληρωσα το αφησα κενο τα χρηματα μου θα πανε στην revolut η οχι?οποιος μπορει ας με βοηθησει ευχαριστω ” Δεν υπάρχει πρόβλημα. Και εγώ δεν το πρόσεξα την πρώτη φορά και μπήκαν κανονικά. Θα το δούν το reference από τ…

• Παράθεση από Narsilea: “Καλησπέρα παιδιά, θα κανω σήμερα την παραγγελία μου απο το vickmall, έχετε κάτι να μου προτείνετε να τους τονίσω πριν το στείλουν; Με ποια μεταφορική ειναι καλύτερα; Θα το πάρω με την global τους, ” Και επισης να σου περασουν αυτοι το δωρεαν screen protector ωστε να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σπασει κατα την αποστολη και κατα προσωπικη μου αποψη να σου αφησουν την αγγλικοκινεζικη rom απειραχτη.

• Καταλαβαίνω. Θα περιμενω λοιπον την επομενη συναντηση γιατι οι καθημερινες για μας τους εκτος Θεσσαλονικης ειναι λιγο δυσκολες. Θα προτεινα κιολας αμα εχουμε ενδιαφερον η επομενη να γινει καπου προς τα εδω (Παραλια, Πλακα Λιτοχωρου, Λεπτοκαρυα, Πλαταμωνας) καθως ερχεται το καλοκαιρακι και θα ειναι μια καλη εξορμηση για ολους. Και επισης ατομα απο Λαρισα, κλπ θα μπορουσαν να συμμετεχουν και αυτοι. Φυσικα οτι χρειαστει για οργανωση προς τα εδω μπορω να αναλαβω εγω.

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από koko: “Ναι καταλαβα... Τωρα αυτο με το irc, κινεζικο μου ακούστηκε, αλλά δε ρωτάω παραπάνω γιατί θα μπερδευτω! ” το IRC (Internet Relay Chat) ήταν από τα πρώτα chat rooms που δημιουργήθηκαν όταν ακόμη είχαμε modem 26kBit.Χαρακτηριστικό ήταν το Hellas online με χιλιάδες άτομα μεσα ενεργα που μιλουσαμε μεταξύ μας. Τώρα ειναι περιπου 20 άτομα ενεργά. Μία αναζήτηση στο Google θα σε βοηθησει να απαντήσεις στο ερώτημα σου πιο αναλυτικά ” Πως περαασαν ετσι τα χρονια...…

• Η Τρίτη δυστυχως ειναι μια δυσκολη μερα. Πως και δεν γινεται Σ/Κ η συναντηση?

• Παράθεση από gko17: “Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone Καλησπερα.Με εψησε το συγκεκριμενο και θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι απο EU warehouse καθως βλεπω οτι λεει ''Normally ships in 2 - 7 days'' .Πρωτη φορα xiaomi και πρωτη φορα σκεφτομαι να παραγγειλω απο geekbuing και δε ξερω τι παιζει ακριβως. ” Για να σε βοηθησω λιγο στην αγορα σου, καταρχην να σου πω οτι οπως εγραψα και πιο πανω με το κουπονι NOTE3PRO10 θα σου βγει 223.99 που ειναι αυτην την στιγμη η πιο φθηνη τιμη απο …