Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δυστυχώς αυτή η ρομ για το mi 9 είναι η χειρότερη όπου έχει βγει...
-
@MIUI_ART στο mi9 πάλι τα ίδια με την μπαταρία....την πίνει σαν νεράκι...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “havoc os, για το mi 9 υπάρχει ? Δεν το βρίσκω.. ” μάλλον θες να πάρεις νέο τηλέφωνο....χαχαχα Μην πειραματιζεσαι...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από james.: “Παντως ετοιμαζεται γιατι πριν λιγο μου ρθαν αναβαθμισεις για μια δεκαρια εφαρμογες ετσι στα ξαφνικα. ” Και αυτό δεν ισχύει... Για κάθε συσκευή είναι διαφορετική η αναβάθμιση...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από james.: “Για το mi9 ποτε αναμενεται η 10.3.2 ? Στο mi8 βγηκε ” να ξέρεις ότι ποτέ δεν συμβαδίζουν οι συσκευές σε ρομ....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από james.: “Σημερα μου περασαν σκεψεις το οτι ισως επρεπε να περιμενω να εβλεπα και το Oneplus7 (To κανονικο οχι το Pro) πριν αγορασω το mi9. Πειτε μου οτι το mi9 ειναι καλυτερο να μου φυγει απο το μυαλο Βλεπω οτι σε specs ειναι σχεδον τα ιδια. Το Mi9 ειναι και ελαφρυτερο. Μενει να δουμε κανα συγκριτικο μιας και απ' ότι εψαξα δεν κυκλοφορησαν ακομα στο Youtube. ” Εννοείται ότι το mi 9 είναι πολύ ανώτερη συσκευή... Στην κατηγορία του... Εδώ έχεις και το φόρουμ για την βοήθεια...εκεί;; ά…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜεσω google account είναι το πιο σωστό και δυνατο...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαMokolo τζαμακι...και nilkin ,θήκη...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαAndroid Q τουλάχιστον 6-7 μήνες για να έρθει στο απλό κοινό....
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΕιχα καιρό να ανεβάσω... Global stable.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62805/
-
Να πω και εγώ κάτι... Mi 9 από Ιταλία...δεν μετράει εδώ η εγγύηση...άρα Ελλάδα και πάλι Ελλάδα η αγορά συσκευης... @mparaxir
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕχω άλλες 9 μέρες...δεν αντέχω αλλο χωρίς install rom.......!!!!!!!!
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕμενα έχει αυτή που λέει ΕΑΑ και θέλω να βάλω την άλλη που έχει developer...και δεν μπορώ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62780/ Αυτό βγάζει....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠοια η διαφορά στις Ρομ εδώ;;; Για τις stable ρωτάω... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62776/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62779/