Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από stauros2653: “καλη σαρακοστη σε ολους.ερωτηση ,υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορηση ρομ miui 13 σε .zip για φλασαρισμα μεσω recovery για πχ το redmi note 10 pro? ” Όταν βρεθεί καταλο recovery μόνο τότε.......προς το παρόν δεν υπάρχει......
-
@blackm76 Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM)
-
Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από giannnis12: “Δεν ξέρω για άλλες συσκευές, αλλά στο δικό μου με miui13 a12 μια χαρά έβαλα και recovery και magisk με τους κλασικούς τρόπους και συναλλαγές με ενθικη και άλφα κάνω μέσω των εφαρμογών τους ” όταν λες με κλασικούς τρόπους; πώς τό έκανες δηλαδή; ” Miui 13 και Android 12.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71076/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71077/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71078/
-
Ο μοναδικος τρόπος για android 12 είναι εδώ... Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM)
-
Mi 11 Pro με xtrv και root .......forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71068/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71069/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71070/
-
Εάν καλέσεις εσύ με ανοιχτά δεδομενα τότε έχει...σε όποιον πάροχο και αν είσαι....εάν σε καλέσουν δεν έχεις δεδομένα... Και εγώ έχω την ίδια απορία και κανένας παρόχος δεν με απάντησε....
-
Παράθεση από troullis2004: “Καλησπέρα, η twrp 3.6.0.11 A12 που βγήκε πρόσφατα κάνει για τα miui 13? Έχω την εντύπωση ότι μας κάνει. ” όχι δεν δουλεύει...διότι δεν υπάρχει ρομ.ζιπ παρά μόνο fastboot rom
-
Παράθεση από johni41: “Να ρωτήσω, στην fastboot v13 (poco f3) υπάρχει και το magisk για root; ” Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM) Μόνο αυτός ο τρόπος...ακομα
-
Παράθεση από americ: “Στην fastboot rom δουλεύει το OTA? Και κάτι ακόμα αν βάλω fastboot rom με format data θα χάσω το twrp recovery? ” για το Android 12 δεν υπάρχει twrp...
-
Παράθεση από americ: “Σε recovery για alioth πότε να περιμένουμε? ” δεν ξέρουμε....εάν θα βγάλουν....λόγο android 12.... Σε fastboot είναι ότι καλύτερο...
-
@MIUI_ART Δημήτρη τα έχω δοκιμάσει όλα...τίποτα δεν κάνει.... επέστρεψα στην 22.1.5 μέχρι νεότερου...
-
Σε mi11 (venus) αυτό συμβαίνει....έχω δοκιμάσει σε 4 υπολογιστές.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70966/ Κάνει την πρώτη εντολή...και μετά κάνει εκκίνηση το κινητό και πετάει εκτός.....
-
Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Γιατί αυτή που θα ανεβάσουν Παρασκευή θα είναι καλύτερη ” θα είναι πιο σταθερή....σε σχέση με την 1.8 και την 1.11... Στο λέω γιατί ότι ήμουν στους closed beta και είχαν πολλά προβλήματα...σε καθημερινή βάση έχει ρομ... Και άλλη δίνουν σε απλούς χρήστες και άλλη σε developer account
-
Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Έχει βγει η Miui 13 22.1.8 και η 22.1.11 ” η συγκεκριμένες ρομ είναι closed beta...με πολλά πολλά bugs....δεν αξίζει να ασχοληθείς..μμ
-
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
ΜήνυμαΠαράθεση από VAG-ZAG: “Κάντε Delete Cache στην εφαρμογή "Permissions" ή αλλιώς "Άδειες"!!! Δημιουργεί bugs & lags σε εφαρμογές, μετά το Update το κινητό μπαίνει σε Recovery Mode & σε bootloop όταν περνάς το Magisk_pached.img. Δεν είναι ιδέα μου, το λέει στο XDA & στο Xiaomi EU!!! ” Εγώ το πέρασα κανονικά.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70960/
-
Είναι ο Τοτός φαντάρος και του λέει ο διοικητής: «Αύριο το πρωί περιμένω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Να είσαι στην πύλη από τα ξημερώματα». Στήνεται ο Τοτός στην πύλη από τις 6 τα ξημερώματα και περιμένει. Κατά τις 7.00 παίρνει τηλέφωνο στη πύλη ο διοικητής: «Τοτέ έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;» «Όχι κύριε διοικητά» «Στις 8:00 παίρνει ξανά» «Τοτέ μήπως έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;» «Όχι ακόμα κύριε διοικητά» «Στις 9:00 παίρνει ξανά» «Τοτέ δεν φάνηκε καθόλου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;…
-
Παράθεση από Pascell: “Καλησπερα κ χρονια πολλα το tucana ποτε θα παρει Α12 ” Πήρε ήδη 2 android εκδόσεις...δεν είναι σίγουρος ότι θα πάει και 3 έκδοση...ξεκίνησε από το 9 ...μετά πήρε το 1ο...και τέλος το 11....