Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 302.

• Σε περιπτωση που η συσκευη μας εχει πεθανει μετα απο 4-5 μηνες λειτουργιας,εχει στειλει καποιος στην Κινα την συσκευη του για επισκευη?Υπαρχει εγγυηση?Γινεται αποστολη καπου συγκεκριμενα ή να χαμε να λεγαμε απλα χανουμε την συσκευη και τελος??

• θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους μας δινουν τα φωτα τους εδω μεσα για το τηλεφωνο του θεματος, αλλα προσωπικα τον @GR_Macedon για τον πολυτιμο χρονο που μου αφιερωσε για αποκατασταση της βλαβης του κινητου μου!!! Ο ανθρωπος ενδιαφερθηκε,βρεθηκαμε ,το παλεψαμε χωρις να εχει κανενα λογο να το κανει! Ενα μεγαλο RESPECT .........!!Θαναση,ευχαριστω πολυ και παλι!!!

• Καλησπερα.....και γω διαθεσιμος για νεα συναντηση............

• Παράθεση από GR_Macedon: “Όχι. Οτι γίνει θα το κάνουμε παρέα. Οποτε θα το κανονίσουμε. Το να μου το αφήσεις και να το φτιάξω εγώ δεν λέει, γιατί αν μετά από καιρό έχεις πάλι κάποιο πρόβλημα δεν θα μπορείς να το φτιάξεις και θα μου το ξαναστείλεις ” οκ!!!ότι πεις....γραψε μου στο brougos74@yahoo.gr να συνεννοηθούμε!!!Ευχαριστώ παρά πολύ!!

• Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν γυρνάς μεθαύριο που θα γυρίσω κι εγώ, να το βάλουμε κάτω να του αλλάξουμε τα φώτα του παλιοXiaomi. Βασικά αύριο βράδυ γυρνάω, αλλά μη με πάρεις από τα μούτρα βραδιατικα.... Ισως το καταφέρουμε και το κάνουμε καλύτερο από πριν... ” Σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ....αύριο θα κατεβω οπως και να είναι γιατί έχω σπίτι ένα huawei της πλάκας δικαρτο για να κάνω την δουλειά μου και μετά θα είμαι Θεσσαλονικη την άλλη Τρίτη....πως μπορεί να γίνει??Υπάρχει περίπτωση να το αφήσω κά…

• Δυστυχως δεν έχω και υπολογιστή να δω αν το βλέπει το τηλέφ Παράθεση από chrdes: “Αν έχεις υπολογιστή θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό του @GR_Macedon για καθαρη εγκατάσταση με το sp flash Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” Παιδια αύριο θα γυρίσω Θεσσαλονικη γιατί χωρίς τηλέφωνο δεν γίνεται....αν γνωρίζει κάποιος κάποιον τεχνικό να με βοηθήσει,καπου να μου προτείνει να πάω να το δώσω,παρακαλω παρά πολύ να μου στείλει ένα μήνυμα!!!Ευχαριστω

• Δυστυχως δεν έχω και υπολογιστή να δω αν το βλέπει το τηλέφωνο.....σε περίπτωση που το βλέπει,τι πρέπει να κάνω??

• Παράθεση από chrdes: “Ή μπαταρία ήταν φορτισμένη; Όταν το βάζεις τώρα για φόρτιση φορτίζει; Ποια ρομ έχεις; Σε fastboot μπαίνει; power και vol-. Με power και vol+ σε πάει κάπου; Δώσε γενικά πληροφορίες. Και αν είσαι διακοπές δύσκολα τα πράγματα γιατί θα χρειαστεί Ή/Υ. Άστο προς το παρόν για φόρτιση και βλέπουμε. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” ναι φίλε μου ήτανε περίπου 80%,,τώρα το έχω για φόρτιση αλλά δεν κάνει τίποτα,δεν φαίνεται να φορτίζει.>όχι σε fastboot δεν μπαίνει.Η ρομ που έχω είναι 5.12.17

• Παράθεση από Bodai: “Ωραία εκει που βρίσκεσαι μπορείς να βρείς φορτιστή (ακόμα και άλλης εταιρίας) να βγάζει έξοδο > 2.0Α?? Αν ναι άσε την συσκευή με τον φορτιστή αυτό για τουλάχιστον 3-4ωρο, μάλλον έμεινε από μπαταρία η συσκευή.. ” Δυσκολα φιλε μου.........εχει και η γυναικα μου το ιδιο και η μπαταρια μου ειναι μια χαρα........την εβαλα στις γυναικας μου και λειτουργει...εβαλα και του δικου μου την μπαταρια που δεν ανοιγει στης γυναικας μου και λειτουργει μια χαρα,...δε νομιζω οτι εχουμε προβλη…

• Παράθεση από Bodai: “@brougos με Power & Vol + μπαίνει σε TWRP?? Υπάρχει backup του περιεχομένου της συσκευής? Αν σου πούμε να κάνεις Factory Reset Πόση ώρα θα σου πάρει να το επαναφέρεις μετά? ” Φιλε μου το τηλεφωνο δεν ανοιγει.......ειναι νεκρο.......τιποτα.....ουτε με τον φορτιστη επανω αναβει καποιο λαμπακι........δεν ξερω αν διαβασες ,αλλα ολη η ιστορια ειναι οτι ακουγα απο youtube μουσικη,video clip κτλ και ξαφνικα κολλησε η εικονα και ο ηχος και δε λειτουργουσε κανενα κουμπι και αναγκαστh…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Η απάντηση φίλε μου @brougos βρίσκεται 5 μηνύματα πιο πάνω. Δυστυχώς για σένα, μάλλον οταν πήρες το κινητό δεν μπήκες εδώ για να ακολουθήσεις έναν από τους πολλούς οδηγούς. ” Ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοεις..το τηλεφωνο ειχε ελληνικη ROM απο το vickmall eu ,πολυ προσφατη με τη τοτε τελευταια της ομαδας εδω 5.12.17 και δεν το πειραξα καθολου......τι σχεση εχει αυτο με το οτι χαλασε το τηλεφωνο?Απλα ηθελα να μαθω τι κανουμε τωρα.....υπαρχει …

• Redmι note 2

brougos - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Καλησπερα, ειμαι κατοχος redmi note 2 εδω και περιπου 4 μηνες και σημερα εκλεισε και δεν ξανανοιξε.......ενω ακουγα μουσικη στο youtube ¨κολλησε¨,δεν πατιοτανε κανενα κουμπι,δεν μπορουσα να κανω τιποτε αλλο εκτος απο το να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολλησει.Ετσι και εγινε αλλα οταν την ξαναεβαλα για να ανοιξω και παλι το τηλεφωνο αυτο δεν ανοιξε ποτε......Φρικη!!!!!!Τι κανουμε τωρα?ποια ειναι η διαδικασια?το στελνω καπου?ιδεα δεν εχω..το αγορασα απο vickmall eu....του εχει τυχει καποιου κατι α…

• Καλησπερα, ειμαι κατοχος redmi note 2 εδω και περιπου 4 μηνες και σημερα εκλεισε και δεν ξανανοιξε.......ενω ακουγα μουσικη στο youtube ¨κολλησε¨,δεν πατιοτανε κανενα κουμπι,δεν μπορουσα να κανω τιποτε αλλο εκτος απο το να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολλησει.Ετσι και εγινε αλλα οταν την ξαναεβαλα για να ανοιξω και παλι το τηλεφωνο αυτο δεν ανοιξε ποτε......Φρικη!!!!!!Τι κανουμε τωρα?ποια ειναι η διαδικασια?το στελνω καπου?ιδεα δεν εχω..το αγορασα απο vickmall eu....του εχει τυχει καποιου κατι α…

• Παράθεση από mixaliscy: “Άρα φίλε @brougos θέλεις back up? Αν ναι μπες αναβάθμιση, πήγαινε στις 3 τελείες πάνω δεξιά και πες του Επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery. Εκεί υπάρχει κουτάκι που γράφει Backup. Το πατάς και σε ανοίγει σε μία καρτέλλα που εκεί θα βάλεις Χ σε όποια κουτάκια θες. Boot, system, data νομίζω είσαι οκ. Κάτω γράφει swipe to Back up το κάνεις από αριστερά προς δεξιά και θα κάνει Backup. Όταν τελειώσεις πας στο κύριο μενού και επιλέγεις Reboot -> System. Ανοίγει το κινητό σου …

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από brougos: “Το mi pc suite βρε παιδια.........απο κει δεν μπορω να κανω back up..... ” κανείς δεν μπορεί να κάνει..μπορούν μονο όσοι φορούν official ROM ” Eυχαριστω πολυ!!

• Exω την 5.12.10 στης γυναικας το RN2 και επειδη ειναι ενας απλος χρηστης ,δεν χρειαστηκε και δεν δοκιμασα καμια αλλη ρομ.εχω παρει αλλη μια RN2(απο EU Warehouse vickmall) την οποια την περιμενω αυριο μεθαυριο και θα ηθελα την γνωμη -προταση σας για ποια ρομ να περασω σάυτην την συσκευη που ειναι για μενα και σιγουρα θα την ζορισω περισσοτερο.Ευχαριστω

• Παράθεση από mixaliscy: “Γράφει mi recovery ή από μόνος σου το είπες έτσι? Αν δεν ξέρεις μπες ξανά και βγάλε ένα screenshot με volume- & power μαζί και ανέβασε το εδώ να δούμε ” Το mi pc suite βρε παιδια.........απο κει δεν μπορω να κανω back up.....

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από brougos: “Καλησπερα......ρε παιδια γιατι δεν μπορω να κανω back up με το προγραμμα mi.......?Παταω για back up και μου λεει couldn;t back up now....... ” Γιατί έχεις ακόμα mi και μάλιστα sε Redmi Note2 που το TWRP δουλεύει απροβλημάτιστα. Λίγο δύσκολα να σου απαντήσει κάποιος. Όλοι έχουμε TWRP.Κανένας φίλος που έχει ακόμα mi και μπορεί να απαντήσει ας το κάνει παιδιά. ” Tι πρπει να εχω δηλαδη?Πρωτη φορα πηγα να το κανω,ιδεα δεν εχω....μπορω να κανω back up …

• Καλησπερα......ρε παιδια γιατι δεν μπορω να κανω back up με το προγραμμα mi.......?Παταω για back up και μου λεει couldn;t back up now.......

• Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από brougos: “Τι εννοει ο φιλος αξιζει 30-50 ευρω?Το RN2 χωρις την μπαταρια?Αυτο λεει? ” Eδώ είναι λίγο πιο χαλαρός, στο άλλο αδελφικό φόρουμ αναφέρει αυτό --> Xiaomi Redmi Note 2 : Σελίδα 523 :: myphone forum Γι αυτό και του απάντησα αναλόγως. Βέβαια ο φίλος ο Pechr, είπε ότι θα τον βοηθήσει. Ελπίζω να πάει στο ραντεβού του. Γιατί έχει κάνει άνω-κάτω 2 φόρουμ για την μπαταρία και αναρωτιέμαι γιατί τελικά. Παράθεση από pechr: “η Ζαφειρα ειναι γενους θηλυκου. Επισης …