Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 302.
-
Παράθεση από jimskeet: “Καλημερα. Περιμενω κ εγω το Redmi Note 2 32GB απο το gearbest και ετοιμαζομαι για flashαρισμα!! Μερικες ερωτησεις. Καποιος αλλος που παρηγγειλε απο gearbest και ξερει σε τι κατασταση θα ερθει πιθανως το κινητο απο αποψη λογισμικου? Επισης δεν εχω ακομα αποφασισει ποια ρομ να βαλω, την stable ή την developer. Θελω το κινητο μου να ειναι root. Απ οτι διαβασα η developer ειναι pre-rooted ενω η stable οχι και πρεπει να γινει flashαρισμα του super user. Περα απ αυτο τι αλλες δ…
-
Παράθεση από gerasimos83: “Παράθεση από brougos: “Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΔΩ ψηφίζεις => 2015 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum ” Ψηφισα φιλε μου ,απλα καπου γραφει να αναφερουμε με ποιο ονομα ψηφισαμε για να το γνωριζει το ελληνκο site.......αν καταλαβα καλα.........αυτο το νημα ψαχνω για να δηλωσω οτι ψηφισα! ” Γραψε απλά έσω το username που ψηφίδες στο άλλο forum ” ok!!!!!Tο δηλωσα και παραπανω..........brougos.............…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΔΩ ψηφίζεις => 2015 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum ” Ψηφισα φιλε μου ,απλα καπου γραφει να αναφερουμε με ποιο ονομα ψηφισαμε για να το γνωριζει το ελληνκο site.......αν καταλαβα καλα.........αυτο το νημα ψαχνω για να δηλωσω οτι ψηφισα!ΟΠως και να ειναι ψηφισα με ονομα brougos
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από brougos: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από brougos: “Που δηλωνουμε το ονομα μας εδω οτι ψηφισαμε?????? ” Ναι αμέ ! ” Αρκει δηλαδη που το ανεφερα εδω?Ψοφαω για μεταλλιοοοοο...... ” Να αναφέρεις με πιο όνομα ψήφισες στο άλλο Forum φίλε ! ” Ναι αυτο ρωταω....ποιο ειναι το αλλο forum?
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από brougos: “Που δηλωνουμε το ονομα μας εδω οτι ψηφισαμε?????? ” Ναι αμέ ! ” Αρκει δηλαδη που το ανεφερα εδω?Ψοφαω για μεταλλιοοοοο......
-
Που δηλωνουμε το ονομα μας εδω οτι ψηφισαμε??????
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από brougos: “Γιατι ενω εκανα οτι μου ειπες ειδα ολες τις επαφες κανονικα ,τις εκανα εισαγωγω στο τηλεφωνο και τωρα τις βλεπω μονο σαν ονοματα και απο κατω εκει που επρπε να λεει το νουμερο μου δειχνει Καρτα Sim 1 Επαφες?Γιατι χαθηκαν τα νουμερα?Αν πατησω βεβαια πανω στο ονομα ,μου βγαζει και το νουμερο?τι εκανα παλι? ” Τι εννοείς?Και μένα έτσι είναι οι επαφές forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8456/ ” απο κατω απο το ονομα(οπως φαινεται και σε σενα) μου γρ…
-
Παράθεση από brougos: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από brougos: “Καλησπερα,....εχω βαλει καρτα στο τηλεφωνο,στην οποια εχω μεσα επαφες......τι κανω τωρα για να τις κανω εξαγωγη στο τηλεφωνο ή εστω να τις δω γιατι δεν βλεπω φως μεχρι τωρα????? ” Για μην μπερδεύεσαι, στο κινητό τις επαφές τις κάνεις ΕΙΣΑΓΩΓΗ, και όχι εξαγωγή. Έτσι λοιπόν παςΕπαφές, πατάς συνεχομενα το κάτω αριστερό πλήκτρο (Ξ) και όταν ανοίξουν οι ρυθμίσεις των επαφών πας εκει που λεει "εισαγωγή/εξαγωγή επαφών" και κάνεις ΕΙΣΑΓ…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από brougos: “Καλησπερα,....εχω βαλει καρτα στο τηλεφωνο,στην οποια εχω μεσα επαφες......τι κανω τωρα για να τις κανω εξαγωγη στο τηλεφωνο ή εστω να τις δω γιατι δεν βλεπω φως μεχρι τωρα????? ” Για μην μπερδεύεσαι, στο κινητό τις επαφές τις κάνεις ΕΙΣΑΓΩΓΗ, και όχι εξαγωγή. Έτσι λοιπόν παςΕπαφές, πατάς συνεχομενα το κάτω αριστερό πλήκτρο (Ξ) και όταν ανοίξουν οι ρυθμίσεις των επαφών πας εκει που λεει "εισαγωγή/εξαγωγή επαφών" και κάνεις ΕΙΣΑΓΩΓΗ απο κάρτα SIM 1 ή 2…
-
Παράθεση από bandit650: “Παράθεση από brougos: “Παράθεση από bandit650: “βρεθηκε καποια λυση για τη σιμ2 που δε αναγνωριζει τον παροχο; ” Τι εννοεις'?Αυτο συμβαινει γενικως ή μονο στο δικο σου?Ρωταω γιατι δεν εβαλα δευετρη καρτα ακομη αλλα αυτο θα γινει απο βδομαδα ” μπορεις και παιρνεις τηλεφωνο κανονικα απλα οταν ανοιγεις τις κλεισεις στη μια σιμ εμφανιζετε ο παροχος ενω η αλλη γραφει απλα σιμ2 ” Ναι ,οκ........ειναι γενικο φαινομενο αυτο?Το κανουν ολοες οι συσκευες ή τυχαινει στην δικη σου ?
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από flowin_through: “Απο αποψη αναμονης ειναι σα να μην τρωει καθολου μπαταρια. Δεν το εχω αφησει αχρησιμοποιητο ποτε και να το κοιταξω και να εχει πεσει το ποσοστο μονο του. ” Όταν μιλάμε για την αυτονομία μιας συσκευής, δεν εννοούμε ΜΟΝΟ την στιγμή που την έχουμε στα χέρια μας και την "σκαλίζουμε", αλλά απο την στιγμή που θα την βγάλουμε απο τον φορτιστή, που θα δείχνει 100% μέχρι και την στιγμή που θα φτάσει κάπου γύρω στο 10% όταν δηλαδή είναι λίγο πριν κλείσει…
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από brougos: “Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας? ” Minimum 4, maximum 5,5 ωρες ” Σαν λιγες ωρες μου φαινεται φιλε μου.....anyway ευχαριστω για την απαντηση σου,προφανως το λατρευεις το τηλεφωνο και το εχεις ολη μερα στο χερι!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από brougos: “Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας? ” Διάβασες την 1η σελίδα αυτού του thread?? Θα σου λύσει πολλές απορίες ” Ευχαριστω.....ναι τα διαβασα και πριν κανω την αναρτηση της ερωτησης,απλα ρωτησα μηπως καποιος εχει δει αλλα νουμερα για την διαρκεια της μπαταριας.......αυτα που γραφει στην 1η σελιδα ειναι οντως μεσα στις αποδοσεις που βλεπω και γω στο δ…
-
Ολα καλα σε redmi note 2 μετα απο τις απιστευτα κατατοπιστικες οδηγιες που υπαρχουν εδω μεσα......το τηλεφωνο το τσιμπησε η γυναικα και ειμαι ετοιμος να παρηγγειλω το Note 3..........φυσαει το τηλεφωνο!!Ευχαριστω