Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 615.
-
Η τελευταία xtrv stable πέρασε χωρίς πρόβλημα, άρα κάτι φταίει με την 7.5.25 aroma, την έχει περάσει κανείς σε Redmi 2 TD άραγε? edit: οι δυο προσπάθειες που έκανα ήταν με προσαρμοσμένη μέθοδο, θα κάνω άλλη μια "στον αυτόματο" αλλά ελπίζω να με αφήσει τουλάχιστον να επιλέξω αν θα είμαι root ή όχι... edit2: σιγά μη με άφηνε να επιλέξω root ή όχι, αλλά τώρα είναι χειρότερα, ανάβει μεν αλλά ενώ ξεκίνησε σωστά, έκανα login σε gmail, miui κ.λ.π. βγαίνει σε μαύρη οθόνη. Έψαξα στο νήμα της συσκευής αλλ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από cacau: “Την εγκατέστησα ξανά, δεν υπάρχει google play, κι όταν ανοίγω το gmail μου λέει ότι δεν μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς τα google services - τα οποία είναι πλέον SDK25 ενώ η συσκευή είναι SDK22. ” Ξανα-εγκατέστησε την με Προσαρμοσμένη Εγκατάσταση. Είσαι ο 1ος που αναφέρει ότι δεν περάστηκε το Play Store.. ” Την ξαναεγκατέστησα, δεν υπάρχει κάπου επιλογή που να λέει "βάλε το Google play" ή κάτι παρόμοιο. Gmail, youtube, chrome ναι - gapps, play κ.λ.π. όχι. edi…
-
Την εγκατέστησα ξανά, δεν υπάρχει google play, κι όταν ανοίγω το gmail μου λέει ότι δεν μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς τα google services - τα οποία είναι πλέον SDK25 ενώ η συσκευή είναι SDK22. Προσπάθησα να βάλω το micro πακέτο για 5.1 aroma, αλλά δεν. Με βλέπω για XTRV 8.1 stable ή και πίσω μέσω nandroid...
-
Καλή τύχη σε όλους, για να δουμε...
-
Ναι περνάει κανονικά και όπως μου είπαν σε άλλο νήμα όλα τα πρό Δεκεμβρίου 2015 xiaomi δεν θέλουν ξεκλείδωμα bootloader. Εγώ τον ξεκλείδωσα βέβαια χωρίς permissions όπως θα δεις εδώ youtube.com/watch?v=CxVM7yrHTSE , αλλά δεν απαιτείται. Πέρασα το twrp και εν συνεχεία έβαλα την τελευταία stable - όλα δείχνουν μια χαρά!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
cacau - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚατάλαβα και ευχαριστώ για την διευκρίνηση, κάθε χθες και καλύτερα και η xiaomi μου φαίνεται...
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΑυτό το γνωρίζω, αλλά μιλάω για το απλό redmi 2 των 4,7" με 2gb ram/16gb rom - δεν ξέρω αν αυτό ήθελε ξεκλείδωμα, οπότε το έκανα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
-
ΜήνυμαΜήπως αυτό ισχύει για κάποια νεώτερα μοντέλα, γιατί εγώ χθές φλάσαρα μια china dev 6.3.3 σε ένα Redmi 2 2gb/16 μπαίνοντας σε fastboot mode. Ο bootloader ήταν κλειδωμένος - το τσέκαρα πριν ξεκινήσω. Επίσης γκουγκλάροντας βρήκα αυτό youtube.com/watch?v=CxVM7yrHTSE για ξεκλείδωμα του rn3 SD χωρίς permissions, το έκανα στο redmi 2 και δούλεψε - τώρα είμαι ξεκλείδωτος...