Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 615.
-
Έχει δοκιμάσει κανείς greenify αν βελτιώνει την διαχείριση των εφααρμογών και την διάρκεια της μπαταρίας?
-
Τα patch του φίλου μας userXP δεν είναι απαραίτητα, αλλά προσθέτουν κάποιες ευκολίες και εργαλεία κυρίως αν είσαι root. Χωριστή ένταση ήχου για κλήσεις - ειδοποιήσεις, cpu control και check, fix 160 sms, δίγλωσση μπάρα επαφών, κάποια gestures κ.λ.π. edit: προσοχή είναι δοκιμασμένα μόνο σε rn2
-
παίδες να ξέρουμε τι λέμε: η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ stable gkalen για rn2 ΔΕΝ υπήρχε πριν 20 μέρες! Άρα ΔΕΝ έχετε την τελευταία fixed 8.0.2 !
-
Αυτό έκανα, έβαλα και τους Drivers αφού απενεργοποίησα τον έλεγχο στα win 10. Στο device manager βγαίνουν με πρόβλημα "the device can not start (code 10)" και έχουν θαυμαστικό... Το τηλέφωνο βέβαια το βλέπει ο υπολογιστής κανονικά, παρότι και αυτό είναι με θαυμαστικό στα "other devices - Redmi", και βάζω - βγάζω αρχεία κ.λ.π. Ακαδημαϊκό το ενδιαφέρον, μια και έχω twrp backup, αλλά ότι εξτραδάκι εργαλείο έχουμε καλό είναι...
-
Παράθεση από gkalen: “@mol Απαραίτητα εργαλεία σε MTK συσκευές είναι τα Mtk droid tool και Sp flash tool .. Για να λειτουργήσουν πρέπει να έχεις κάνει εγκατάσταση τους Vcom drivers .. ” Vcom drivers έβαλα (και το preloader) αλλά κανένα από τα δυο δεν "βλέπει" την συσκευή. Τρέχοντας το adb σε fastboot mode το βλέπω κανονικά. Τι δεν κάνω καλά?
-
Είχα πει ότι θα τα πούμε σε 3-4 μέρες αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να κάνω πειράματα με μπαταρίες. Από χθες το βράδυ που έβαλα την fixed 8.0.2 Stable GKalen + patches by UserXP+ xposed με minminGuard κ.λ.π., πλήρης φόρτιση το βράδυ και βγήκε από την πρίζα στις 7.30' το πρωϊ περίπου, με ελαφριά χρήση (αλλά όχι μηδενική) είμαι στο 93% με την δικιά του μπαταρία thumbsup.gif - σχεδόν δεν πιστεύω στα μάτια μου...
-
Παράθεση από kandilak: “@LeonTsi Τα τεστ zip τα έδωσε ο @gkalen για να προκρίνει ο χρήστης που τα χρησιμοποιεί αυτό που στο τηλέφωνο του έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και απόδοσης. Το ποιο είναι αυτό θα το πεις εσύ (ως αποκλειστικός χρήστης της συσκευής σου) και κανένας άλλος. Τώρα τεστάρω το 2ο (αυτό που αφαιρεί το S99init script) από τα τρία zip στο δικό μου τηλέφωνο. Απομένει άλλο ένα (το no2) για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. ” Κι εγώ στο ίδιο από σήμερα το πρωί, με το πρώτο έβγαλα 48 ώρες…
-
Με το no frills cpu control, μπορείς να αλλάξεις την διαχείριση όπως θέλεις.
-
Παράθεση από kandilak: “@gkoutrou68 Λόγω της αλλαγής του cpu governor από interactive σε ondemand συμβαίνει αυτό. Ο @gkalen είπε ότι το έκανε για να αυξήσει τις επιδόσεις (και φαντάζομαι ότι νιώθεις την διαφορά) αλλά αυτό πρέπει να αξιολογηθεί σε συνάρτηση με την κατανάλωση. ” Αν αλλάξω την ρύθμιση σε interactive δηλαδή, θα έχω καλύτερη διάρκεια μπαταρίας με χαμηλότερες επιδόσεις?
-
Σχεδόν 24 ώρες πέρασαν από όταν απενεργοποίησα τα patches του φίλου UserXP και τα modules Amplify και Miui Theme engine στο xposed. Ομιλία, σερφάρισμα 3G, wifi, ενημέρωση εφαρμογών και χρήση GPS, όλα καλά χωρίς κολλήματα και forced restart. So far - so good, αργότερα θα περάσω πάλι το ένα patch του UserXP που με βολεύει πολύ, και βλέπουμε...
-
Επειδή μου λείπει χρόνος για πειράματα, έκανα κάτι μεσοβέζικο. Απενεργοποίησα τα πρόσθετα του UserXP (παρότι δεν νομίζω ότι εμπλέκονται) καθώς και 2 modules του xposed που δεν θα μου λείψουν πολύ και είναι "ύποπτα" - το ampify που μπλοκάρει διαδικασίες background για οικονομία μπαταρίας και ένα σχετικό με themes. Θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω...
-
Δεν το έχω δουλέψει πολύ, αλλά όσο το είχα στην 8.0.1 δεν μου έκανε τέτοια. Θα βάλω σκέτη 8.0.2 + root χωρίς τα πρόσθετα, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα, θα το αφήσω έτσι μια- δυο μέρες και θα αναφέρω...
-
Το Note 2 με 8.0.2 + xposed + 2 patches από UserXP μου έκανε σήμερα reboot στα καλά καθούμενα (ενώ πήγαινα με το GPS). Οπότε μάλλον υπάρχει κάποιο ζήτημα γενικώς ή με κάτι από τα πρόσθετα. Για να είμαι βέβαιος μάλλον θα πάω σε καθαρή εγκατάσταση μετά από reset και επαναφορά από local backup MiUI, και βλέπουμε...
-
Παράθεση από kandilak: “Παράθεση από LoukG: “Του solarwarez χρησιμοποιείς. Το κακό είναι μόλις το κοίταξα και νομίζω είδα ότι η version του solarwarez δεν είναι systemless. Αλλά δεν ξέρω πού τελικά επηρεάζει το Xposed και πού όχι. Κάτι γιά το safenet διάβασα. Edit: τώρα διάβασα ότι λες για systemless root και όχι Xposed. ” Για systemless xposed για miui μιλάω και ψάχνοντας τώρα προς XDA μεριά βλέπω ότι δεν υπάρχει κάτι που να υποστηρίζει MIUI και κάποιοι που δοκίμασαν το systemless xposed από to…
-
Έκανα επίτηδες 2-3 αλλαγές θέματος και μετά reboot, δεν ξανακόλλησε προς το παρόν.
-
Μμμμ... θα κάνω το πείραμα, αλλαγή θέματος και μετά reboot να δω θα μου ξανακολλήσει? Βαριέμαι να ξαναστήνω και κυρίως να κατεβάζω χάρτες στο Here...