Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 248.
-
Διαβάζω γενικότερα ότι υπάρχει πρόβλημα με το update και βγάζει εκτός τις συσκευές. Xiaomi Mi A3 receives official Android 11 update, but you should wait xiaomi-mi-a3-pairnei-android-11-kai-vgainei-ektos-aidia-katantise-pleon (Νομίζω πως επιτρέπονται τα link ε;) Οπότε @Max21 δύστυχος αναμένεις οδηγίες για το πώς θα επανέλθει σε λειτουργία το κινητό σου. Γιατί μετά από την γκάφα που κάνανε πάλι κάτι θα πρέπει να κάνουν για να τα αποκαταστήσουν.
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
bagb88 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαράθεση από echaosad: “Την έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση εδώ και καιρό. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελευταία αναβάθμιση έγινε πριν από κάνα 2-3 εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος. Την έχεις κάνει και αυτή; Παράθεση από echaosad: “Τώρα όσον αφορά το reset δεν παίζει. Βαριέμαι να ξαναστηνο το kodi από την αρχή. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τότε καλά είναι και τα Αραβικά.
-
Παράθεση από nikolasgrg: “Καλησπέρα!! Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν βγαίνω για περπάτημα/τρέξιμο/ποδήλατο, το mi band 4 αποσυνδέεται και πρέπει να το ξανά συνδέσω χειροκίνητα στην εφαρμογή για να συνεχίσει να μετράει βήματα κ.α. Μάλιστα μέχρι προχθές δεν μου μετρούσε και σφυγμούς κατά τη διάρκεια της άσκησης αλλά για κάποιο λόγο έστρωσε τώρα. Το έχω κάνει και reset αλλά το πρόβλημα παραμένει. Σήμερα για παράδειγμα μέσα σε 1 ώρα αποσυνδέθηκε 3-4 φορές. Σε iphone το έχω …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από echaosad: “Μετά από καιρό είπα να ανοίξω το Box. Είχα κάνει και την τελευταία αναβάθμιση όταν βγήκε Αλλά βλέπω ότι δεν γράφει ελληνικά. Όλα τα μενού κλπ στα ελληνικά όχι όμως το πληκτρολόγιο. Έχει κανείς αυτό το θέμα Ξέρουμε την λύση. Όταν βάζω γλώσσα συστήματος στο gboard μου το γυρνάει στα αραβικά. Στο YouTube όμως γράφει ελληνικά. Κουφά πράγματα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παλαιότερα νομίζω πως είχε αναφερθεί από κάποιους χρήστες παρόμοιο πρόβλημα …
-
Μήνυμα@Drimitakis Ωραία! Σαφώς και η ενσύρματη σύνδεση δεν σου δημιουργεί προβλήματα παρεμβολών. Αλλά θα έλεγα πως έχει προσανατολιστεί για ασύρματη σύνδεση. Από εκεί και έπειτα παίζει και το κατασκευαστικό κομμάτι ρόλο καθώς θέλουν μικρές συσκευές. Άρα με ένα ανταπτορα USB to Ethernet είσαι καλυμμένος. @Boulou μπορείς αν είναι να δοκιμάσεις και σε να κάνεις αναβάθμιση και μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Τέλος θα μπορούσατε και οι δύο να δοκιμάσετε στα 5GHz;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Boulou: “Καλησπερα σας,Πριν λιγες μερες αγορασα το boxακι της Xiaomi κ εγω. Γενικοτερα ειμαι ευχαριστημενος απο τις λειτουργιες και την ευκολια στην χρηση του, απλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα ως προς της απενεργοποιηση του Wifi απο μονο του κατα διαστηματα. Ξερει κανεις τι μπορει να ευθυνεται; Εχω κατεβασει την τελευταια ενημερωση του Android 9 και δεν εχω καποιο αλλο usb στικακι πανω στο box, το χειριζομαι απο το τηλεχειριστηριο του μονο για Netflix και Cosmote tv. ” Καταλαβαίνεις ό…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από gstamatos: “Καλησπέρα, η αναβάθμιση αναφέρει συμβατότητα με mi remote (peel) Πως γίνεται αυτό ? Δεν μπόρεσα να το καταφέρω να δουλέψει. Μόνο με android remote δούλευε και δουλεύει. Έχω κινητό με IR blaster, αλλά το mi BOX s δεν έχει. ” Επειδή δεν το είχα προσέξει καλά και μόλις τώρα έβαλα το να κάνει την ενημέρωση θεωρούσα πως αναφερόσουν στην προηγούμενη ενημέρωση. Επόμενος αναφέρονται στην εφαρμογή mi peel remote ότι από εκεί θα έχεις τηλεχειρισμό μέσω του κινητού, επόμενος test i…
-
ΜήνυμαΓια να δούμε αν θα κάνουν κάποια αλλαγή στο mi remote ή απλά ήταν κάτι άλλο. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Καλημέρα στην ομάδα πως μπορώ να περάσω στο mi box Google brawnser?? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα, πρέπει να βρεις το apk να το βάλεις σε ένα φλασάκι και να το περάσεις. Αυτοί γίνεται γιατί ο chrome δεν είναι συμβατός με android TV. Επομένως δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βολεψει στην χρήση και ιδικά με το τηλεκοντρόλ.
-
ΜήνυμαΤο Kodi και το VLC δεν είναι file manager. Άρα δεν θα χρησιμοποιήσεις το file manager για να δεις την ταινία σου με τους υπότιτλους. Με τον file manager θα δεις τι έχει ο δίσκος μέσα και θα επιλέξεις τι θες. Όπως κάνεις και στα windows για παράδειγμα. Όπως κάνεις και με το file manager του κινητού σου. Βλέπεις τι έχεις μέσα για παράδειγμα με το Google files και αφού το επιλέξεις έπειτα επιλέγεις με ποιο app θες να το αναπαράγεις. Οπότε να ξανά ρωτήσω ποιο είναι το πρόβλημα σου; Αν αφορά τους υπό…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από hangman: “Καλησπερα παιδια Πηρα και εγω σημερα το boxaki και εχω θεμα με το usb. Συνδεσα τρια και δεν μου αναγνωριζει τι εχουν μεσα απο ταινιες κλπ. Παρα μονο μου βγαζει την επιλογη να τα κανω format. Εκανα πειραματικα σε ενα format απτο box και μετα το συνδεσα στο laptop μου το οποιο δεν το αναγνωριζει καθολου. Τι φταιει; Τι πρεπει να κανω για να το χρησιμοποιησω σαν media player και να βαζω ενα φλασακι με ταινιες και να βλεπω στην τβ; σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν ε…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tsakiristeo84: “Καλημέρα σε όλους.τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνουμε για να κλείνει το μποξ mi box s όταν πατάμε το κουμπί και όχι να είναι στανμπαη? ” Καλημέρα, το box δεν κλείνει παρά μόνο αν το βγάλεις από το ρεύμα θα είναι πάντα σε standby όταν κάνεις power off από το τηελκοντρόλ.
-
ΜήνυμαΕπειδή δεν το χρησιμοποιώ το popcorn θα ήθελα να μου εξηγήσεις κάποια πράγματα. Παράθεση από vagg.tyr: “Έχω το xiaomi mi box s και έχω εγκαταστήσει το popcorn time, έχω συνδέσει επίσης usb stick και ενώ όρισα μέσα από το popcorn time να αποθηκεύει τα αρχεία στο stick όταν πατάω μία ταινία ξεκινάει φορτώνει και πέφτει η ταχύτητα μετά στο 0. ” Αναφέρεις ότι το popcorn θα αποθηκεύσει αρχεία στο στικάκι, δηλαδή θα κατεβάσει μια ταινία στο στικάκι; Επόμενος πάει να την κατεβάσει και έπειτα σταματάει;…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από dimizouna: “Ακριβώς φίλε μου. ” Ωραία! Έκανα καλή προσπάθεια! Αν δεν κάνω κάποιο λάθος δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. Γενικά η λειτουργεί του mirror θα έλεγα ότι γίνεται μόνο από pc προς το box. Για παράδειγμα μπορείς να κάνεις cast τον browser σου στο box (όλο το παράθυρο). Δεν μπορείς όμως να κάνεις cast το περιεχομένου του box κάπου αλλού. Ή μπορείς να κάνεις cast από το κινητό σου προς το box. Όμως μόνο προς ένα box ή smart TV από την στιγμή που έχει chrome cast. Εν κατακλεί…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από dimizouna: “Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση φίλε μου.Το tv box το έχω στο σαλόνι σε μια tv Samsung χωρίς smart δυνατότητες,μόνιμα με hdmi σύνδεση.Εχω βάλει το cosmote tv και θα ήθελα αν μπορούσα να το κάνω mirror στην smart tv lg που έχω στην κρεβατοκάμαρα. ” Φιλε μου δεν έχω πιάσει τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Ας προσπαθήσω να δω όμως αν πέφτω μέσα. Λοιπόν από ότι κατάλαβα θες να δεις κάτι στην Samsung τηλεόραση που έχεις συνδεμένο το TV box και ταυτόχρονα αυτό να το προβάλει…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Ioannis Palierakis: “Ευχαριστώ @mimis75. Το επόμενο θέμα λοιπόν είναι ότι δε μπορώ να συνδεθώ στην κεραία! Έχω δοκιμάσει διάφορες IP που έχω στο διαδίκτυο για τις tp-link αλλά δεν είναι καμία ” Η κεραία σου θα έχει μια IP από το εσωτερικό σου δίκτυο. Λόγω ότι είναι λογικά σε DHCP θα έχει πάρει οποιαδήποτε μέσα στο δίκτυο που μοιράζει το ρούτερ σου. Για να το βρεις λίγο πιο εύκολα μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου μια εφαρμογή netscan. Εγώ χρησιμοποιώ το WiFiman την ubiquiti. Από …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Billy23i: “Καλησπέρα, δεύτερη μέρα χωρίς λειτουργία το χειριστήριο του mi box s .Επειδή έχω επιλέξει την αυτόματη ενημέρωση του συστήματος παίζει να είναι κάποιο κόλλημα; Κάποιο πρόβλημα της ενημέρωσης. Κι αν όχι, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω σε λειτουργία; Σας ευχαριστώ.. ” Έχεις δοκιμάσει μήπως έμεινε από μπαταρία; Αν δεν έχεις θέμα με τις μπαταρίες googlαρε για pairing remote control with mi box s. Έχει λογικά κάποιο συνδιασμό πλήκτρων για να συνδεθεί. Έτσι ξαφνικά σταμάτησε να…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mysterysolver: “Αυτό έκανα ξεκινάει το pair και δεν γίνεται ποτέ. ” Για τι ακουστικά μιλάμε; Τι μάρκα είναι; Προσωπικά έχω καταφέρει να συνδέσω 2 διαφορετικά ακουστικά στο box χωρίς κάποιο πρόβλημα. Και τα δύο Xiaomi βέβαια αλλά με Chinese version.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Smaraki: “Καλησπέρα. Εδώ και δυο μέρες εχω το εξής πρόβλημα: ενώ μπαίνω κανονικα στο περιβάλλον του tv box και ανοίγω κανονικά εφαρμογές τύπου netflix Cosmote tv και youtube, οταν πατάω πάνω στο βίντεο μου βγάζει οτι υπάρχει πρόβλημα.. σε ολες τις παραπάνω εφαρμογές το ίδιο.. αρα το πρόβλημα εχει να κάνει οχι με τις εφαρμογές αλλά με την προβολή βίντεο γενικότερα.. το αντιμετωπίζει κάποιος αλλος;; υπάρχει λύση;; ” Όχι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Πάντως σε εσένα είναι περίεργο …