Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 523.
-
Παράθεση από dhmlaz: “Μάλλον είναι πολύ καλύτερη οποιαδήποτε XTRV ιδιαίτερα η πριν από 7.6.10 για το Redmi Pro από την arΩma που την χρησιμοποιώ 10 ημέρες. Εκτός από τα conflict σε τεχνικά προγράμματα έχει υπέρ κατανάλωση στην μπαταρία, και δεν δουλεύουν οι ήχοι ειδοποίησης. Περιμένω την αυριανή έκδοση. Διαφορετικά επιστροφή στο παρελθόν. Για όσους θέλουν την συσκευή εργαλείο και όχι παιχνίδι. ” Έχεις δίκιο... Κ στο Mi4c το Battery drain είναι απίστευτο... Αλλά όπως λέει κ ο λαός αδερφέ: Μπρος σ…
-
Παράθεση από gkalen: “@VAG-ZAG Κανονικά δεν θα έχεις πρόβλημα να βάλεις την xtrv .. Προτείνω πάντα όμως να συνεχίζετε με αυτή που είχατε , στην προκειμένη περίπτωση θα σου έλεγα να συνεχίσεις με την aroma αλλά ίσως έχουμε κάποιες μικροαλλαγές ακόμα , τρεχουμε να προλάβουμε να σας δώσουμε aroma στο update της παρασκευής , ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι , τουλάχιστον για τις 15 συσκευές με nougat .. ” Οκ μπρο!!! Δε με νοιάζει να περιμένω! Μια χαρά έχει "καθίσει" η προηγούμενη ARΩMA! Μη βιάζεστε κ μ…
-
Γιατι ο ατιμος ο SuperSU δε λεει να εγκατασταθει με τιποτα, μου λετε? Ούτε στην 7.6.10, ούτε στην 7.6.15!!! Το Magisk μια χαρα, αλλά ζηταει update απ το Google Play... ΥΓ: Μόλις περασα την 7.6.15, νεοτερα απο αυριο! Η 7.6.10 ήταν απλά εξαιρετικη!!!
-
Παράθεση από vayio: “@VAG-ZAG Σε libra με τον launcher πρόβλημα δεν έχω. Χρησιμοποιώ πάντα τον smart launcher, λειτουργεί απροβληματιστα. Από μπαταρία βλέπεις βελτίωση? Γιατί θεωρώ μια από τα ίδια... Επίσης μου ανέβασε απίστευτη θερμοκρασία κατά την εγκατάσταση... θέμα θερμοκρασίας έχω και στο sygic και στο mobile internet. Μάλλον επειδή μένει η οθόνη ενεργη? ” Κ στο δικο μου τα ιδια, μην αγχωνεσαι. Γενικα οι DEV ROM's, οπως γραφουν σε πολλα Ελληνικα κ ξενα sites, εχουν τετοια θεματα παντα. Επισ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από VAG-ZAG: “Μπράβο κ πάλι!!! Στο Mi4c μου, δε λειτουργεί το Google πάνω αριστερά κ ο Launcher. Ή κάτι δεν έχω κάνει ή έχει θέμα στην εγκατάσταση του Launcher. Καμιά ιδέα??? ” Μην επιλέγετε αλλαγή του launcher προς το παρόν.Θα βγουν νέες AROMA μόλις είναι έτοιμα αυτά που δοκιμάζουμε. Να μένετε στον Default MIUI launcher και να επιλέγετε την προσαρμοσμένη εγκατάσταση. Ο Nexus θα αφαιρεθεί και στην θέση του θα μπει ο NOVA οποίος και θα μπαίνει ως πρόσθετος και δεν…
-
Παράθεση από Aris1: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από varitimos84: “η μπαταρια ξεζουμιζεται σα τρελη οσο προχωρανε τα updates.......1% ανα 1-1,5 λεπτο σχεδον ” Μήπως ήρθε η ώρα για Factory Reset?? ” Καλημέρα,Πέρασα χθες την 7.5.11 σε Nikel μετά από factory Reset. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με την μπαταριά. GPS, Data και WiFi μόνιμα ανοιχτά, όπως και με τις προηγούμενες rom. ” Μηπως βιάζεσαι λίγο? Η μικρή μου πείρα λέει να περιμένεις ένα 3ημερο...
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από VAG-ZAG: “Άντε ξανά μανά official Κινεζική rom, ” Γιατί σου έχει κλειδώσει και δεν μπορεσες να ξεκλειδώσεις με custom rom? ” Δεν το έχω δοκιμάσει, να πω την αλήθεια, αλλά στις οδηγίες λέει σαφέστατα official Chinese or Global...
-
Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από nutrialex: “Υπάρχει πουθενά καποιος οδηγός για το πως κάνουμε πιο γρήγορα στήσιμο του κινητού μας όταν πάμε απο μια devRom που λειτουργεί τέλεια σε μια επόμενη devRom με χρήση factory reset? Εννοώ δηλαδή πως κάνουμε χρήση των δυνατοτήτων που μας δίνει η ΧΙΑΟΜΙ με τα backup? Μήπως είναι τόσο απλό : 1. Πέρασμα νέας ΡΟΜ με factory Reset 2. Backup απο cloud εφαρμογών και τα πάντα όλα και τελειώσαμε? Δε ξέρω με σιγουριά. Ισχύει? ” Κλείνεις πρώτα όλες τις εφαρμογέ…
-
Παράθεση από Angelos Antonopoulos: “@gelis @VAG-ZAG Μόλις την δουλέψετε πείτε και μια γνώμη για μπαταρία ” Battery drain κ Overheating σε 4G σύνδεση κ Sygic παραμένουν, αλλά είναι νωρίς ακόμα νομίζω...
-
Εκλεισε 24ωρο στο Mi4c. Η Rom απλά ΠΕΤΑΕΙ!!! Μπράβο σε όλους!!!
-
Παράθεση από demotapa: “Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί αργεί τόσο πολύ ο dialer να μου ανοίξει παρόλο που έχω σβήσει όλο το αρχείο κλήσεων μιλάμε για γύρω στα 3 με 4 δευτερόλεπτα είναι φυσιολογικό ; mi4c ” Το ίδιο κ στο δικό μου, στις 3 τελευταίες ROM... Το έχω ήδη αναφέρει κ αναμένεται επιδιόρθωση από τον Master Gkalen!!!!!!
-
@pit_hal Αγαπητε δεν ειναι "γκρινια", ειναι αναφορα προβληματος για να βοηθηθει η ομαδα DEV κ οχι να αγχωθει. Ετσι οπως τα γραφεις στο σχολιο σου, ειναι σαν να μας επιβαλεις, εμμεσως πλην σαφως, ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!!! Φυσικα κ θελουμε καθε νεα ROM να ειναι καλυτερη κλπ απο την προηγουμενη!!! Αυτος δεν ειναι ο στοχος??? Αλλιως γιατι παλευουμε??? Εχω δωσει λεφτα + απειρα μπραβο & συγχαρητηρια στην ομαδα. Κ διατιθεμαι να δωσω ακομα περισσοτερα, για να μεινει ζωντανη. Δε γνωριζεις την ιστορια του καθενος απο…
-
@gkalen, @MIUI_ART Τα ιδια κ με την 7.4.20... Το κινητο σερνεται... Παταω πχ το εικονιδιο των Κλησεων, κ θελει ~3sec μεχρι να τις φορτωσει...
-
@gkalen Περιμενω & ελπιζω αδερφε! Καλο κουραγιο!!!
-
Με την 7.4.13 το κινητό σέρνεται κυριολεκτικά (Mi4c)!!! Ελπίζω να στρώσει με την 7.4.20... Αύριο θα σας πώ.