Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 193.
-
@venioni Αφού πήρες τηλέφωνο λογική απάντηση σου έδωσαν. Τι περίμενες να σου πουν ανοίγουμε ένα πακέτο στα 1000 οπότε συνέχισε να φέρνεις κινητά από Κίνα χωρίς να αποδιδεις ΦΠΑ στο κράτος (και σε μερικές περιπτώσεις πουλα τα σε eshop με τιμολόγια από το Κατμαντου)? Προς αποφυγή παρεξηγησεων δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά σε περιπτώσεις που όλοι ξέρουμε. Ήταν μια από τις 100αδες τυποποιημενες απαντήσεις που δίνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι (λείπει ο προϊστάμενος, δεν είναι δουλειά μου η σφραγίδα, εννοε…
-
RE:
geomos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Christos122: “Πάντως το EU Express πρέπει να είναι γρήγορη παράδοση.Εχθές παρήγγειλα το κινητό από vickmall και σήμερα μου έστειλαν tracking number και ότι έχει φύγει από αυτούς. Βέβαια έδωσα 20 ευρώ παραπάνω.” Όταν με το καλό παραλαβεις θα ήθελα να γράψεις κάποιες λεπτομέρειες, όχι για το κινητό ή το κατάστημα αλλά για την αποστολή. Χρόνο, τελωνείο, tracking number κτλ. Αν ακολουθεί τα πρότυπα της τριγωνικης αποστολής λογικά θα σου στείλουν και 2ο tr number. Είναι λογικό ποσό πάντω…
-
RE:
geomos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από Gylmos: “Ευχαριστω demakhs και geomos. Αυτοί εδώ οι τύποι μου έιπαν ότι υπάρχει ...οπότε θα πάω βόλτα να δώ τι γίνεται απο Δευτέρα...” Ότι θα το βρεις το 128αρι είναι σίγουρο αλλά θα είναι κινέζικο, σαν να το είχες πάρει από εδώ μπορεί και ακριβότερο γιατί στην Ινδία σταματάνε στο τελωνείο και οι καρφιτσες. Άμα πάρεις το 32αρι θα έχει ευρωπαϊκό φορτιστή και official global rom και την επίσημη τιμή της Xiaomi India. Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφιες από τη χώρα, είναι σπάνιο να …
-
RE:
geomos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από Gylmos: “Καλησπέρα, Ξερει κάποιος να μου πεί το Mi5 Pro (4GB/128) αν ειναι το Gemini και τι περίπου τιμή έχει; Ειμαι Ινδία και θέλω να ξερω αν αξίζει να το πάρω απο δώ. Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή, Ευχαριστώ προκαταβολικά...” Ινδία πωλείται μόνο το 3/32
-
Καλημέρα σε όλους! Επειδη είχα την ατυχία τον Μάρτιο /Απρίλιο να είμαι μέσα στους 100αδες που έχασαν τα δέματα τους από τη signpost θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου. 1ον και βασικότερο θα πρότεινα να τσεκάρετε τα tracking numbers μόνο από τα ΕΛΤΑ. Όλα τα άλλα πλέον τα θεωρώ αναξιοπιστα. Για να εξηγηθω το τότε δέμα μου είχε μια κανονική πορεία information received, received from customer, sent item abroad, arrived at destination κτλ. Στο τελευταίο βήμα (αφιξη) έμεινε ένα μήνα μέχρι που πήρα refu…
-
Μετά από λίγη ώρα ψαξιματος δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα στη μετάφραση, εκτός από τη βλακεια στην εφαρμογή του καιρού που επιμένουν να γράφουν τον καθαρό καιρό (clear) σαν εκκαθάριση!! Βέβαια όταν κατεβάζεις τα toggles το γράφει σωστά (ηλιολουστος). Άλλαξε η εμφάνιση της εφαρμογής του καθαρισμού έχει πλέον τα ίδια χρώματα με την dev και τα εικονίδια στα settings είναι και αυτά πλέον έγχρωμα όπως στη dev. Από ότι κατάλαβα πρέπει να άλλαξε πλέον και η ονομασία της global ρομ σε international γιατί η …
-
Καλησπέρα σε όλους. Ως γνωστόν τα παιδιά εδώ κάνουν θαύματα οπότε ας κάνω μια ερώτηση. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας ενός toggle που να αλλάζει το δίκτυο από 2g σε 4g από τον launcher, χωρίς να περνουμε σβάρνα τα μενού? Επειδή είμαι νέος στη Xiaomi διαβάζω ότι σε παλαιότερη έκδοση (5 η 6) υπήρχε επίσημα η δυνατότητα αλλαγής από 2g σε 3g αλλά μετά καταργήθηκε. Έχω βρει διάφορες εφαρμογές αλλά ζητούν root κάτι που δεν είμαι διατεθειμενος να κάνω λόγω των εφαρμογών που χρησιμοποιώ. Είναι κάτι που …
-
RE:
geomos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “Καλημέρα κύριοι κ από εμένα, ήρθε ή ώρα να μπω κ εγώ στο παιχνίδι για ένα Xiaomi και θέλω να ρωτήσω κάτι για το Ali.. Γιατί είμαστε τόσο επιφυλακτικοί? Έχουν γίνει κάποια πράγματα κατά το παρελθόν? Επίσης υπάρχει ένα μαγαζί εκεί που διαφημίζει ότι στέλνει Ευρώπη με DHL μέσω Αγγλίας όπου ο μεσάζων πληρώνει τα τέλη και έρχεται στις υπόλοιπες χώρες EU χωρίς καμία πιθανότητα για χρέωση δασμών από τι τελωνείο. Ουσιαστικά γίνονται 2 διαφορετικές αποστολές. Γνωρίζετε κάτι?? Ή τιμή τ…
-
Σε μεγάλο σουπερμάρκετ που ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχουν ενεργοποιησει τα μηχανήματα τους να διαβάζουν κινητό. Όταν τους είπα αφού διαβάζουν ανεπαφες κάρτες πως δεν μπορούν να διαβάσουν κινητό μου απάντησαν ότι πρέπει να κάνουν μια διαδικασία στα δικά τους μηχανήματα. Μπορεί να μου έλεγαν και μπούρδες αλλά τους είδα σιγουρους για την απάντηση τους. Δεν έχω δοκιμάσει αλλού για να έχω πλήρη γνώμη, ομοίως με winbank wallet. Είμαι με global stable unrooted και έχω την 32αρα έκδοση του mi5. Sent fro…
-
Συμφωνώ και επαυξάνω για το aliexpress. Στην αρχή και εγώ είχα κάποιες επιφυλάξεις όσον αφορά την ασφάλεια και τη σιγουριά του alipay αλλά μέχρι στιγμής έχουν φερθει άψογα. Σε ένα καλώδιο που δεν ήρθε την μέρα της εκτιμομενης παράδοσης αμέσως refund. Όχι σαν το PayPal που συγκαλει το συμβούλιο της Επικρατειας για μια θήκη του 1.2 ευρώ!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Ένα πρώτο unboxing hands on σε κανονικά αγγλικά!!! youtu.be/P6DL-GHT3q8 Sent from my MI 5 using Tapatalk