Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 193.

• Έχω παρατηρήσει παντος ότι το hdr του δουλεύει πολύ καλά στο 99% των περιπτώσεων! flic.kr/p/HGTzaH Με το παλιό μου xperia z1 για να βγάλω καλή hdr έπρεπε να γίνω άγαλμα. Sent from Redmi Note 3 Pro

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

geomos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Βρε παιδιά αμεσως να αρπαχτειτε! Εννοείται και ηταν περιπεχτικο το σχόλιο μου στις φωτο του geoanto555, αν προσέξατε ανεβαζω και εγω foto και είμαι πανω απο ικανοποιημενος με την απόδοση του. Βεβαιως το καταλαβαινω οτι ο γραπτος λογος δεν μεταφέρει το πνευμα αυτού που έγραψα. Sent from Redmi Note 3 Pro

• @geoanto555 Τι ηθελα και σας ακουγα? Χαλια φωτο βγαζει το κινητο!!!!!!

Μήνυμα

@mixaliscy Ευχαριστώ αλλα μαλλον θεμα τύχης ηταν παρά ικανοτήτων!!! Sent from Redmi Note 3 Pro

Μήνυμα

Χτες απο τη γιορτη της Αγιας Φωτεινης στην Νεα Σμύρνη. Global stable 7.3.2 και mi camera. flic.kr/p/GFX6Cn Sent from Redmi Note 3 Pro

• @filthydwarf Με πεθανες βραδιατικα με τα γλυκα!!! Πολυ ωραιες φωτο γενικα!

• Δεν κάνεις και ένα reboot στο ρουτερ για παν ενδεχόμενο?

• @DrSaG Το συγκεκριμενο μυνημα μου το εβγαλε σημερα το πρωι οταν πηγα να συνδεθω σε wifi καφετεριας.Εντελει ειχε προβλημα η συνδεση τους αφου 3 διαφορετικες συσκευες δεν μπορουσαν να μπουν ιντερνετ.Στο σπιτι μου απευθειας στο ρουτερ,σε ενα extender που εχω αλλα και στο σπιτι του κουμπαρου μου συνδεθηκε κανονικα χωρις να βγαλει κανενα μυνημα.Κατεληξα οτι οταν υπαρχει προβλημα σε ενημερωνει να ψαξεις αλλου για internet.

• Καλημέρα σε όλους. Σήμερα κλείνω τη 3η μέρα συμβίωσης με το redmi note 3 pro (έκδοση 2gb). Είναι νωρίς για να καταληξω σε ασφαλή συμπεράσματα αλλά έχω κάποιες πρώτες σκέψεις. Όλες οι συγκρίσεις γίνονται με τη προηγούμενη συσκευή μου ,ένα xperia z1 . 1ον. Η οθόνη του είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με τη ξεπλυμενη οθόνη του z1. Πιο καθαρά χρώματα,καλυτερη ευκρίνεια και τραγικά μεγαλύτερη γωνία θέασης. 2ον. Ταχύτητα- αίσθηση συσκευής περίπου στα ίδια επίπεδα,αρκετα smooth χωρίς κολλήματα ή λοξυγκ…

• Μία δοκιμή και από εμένα με mi camera και hdr ενεργοποιημένο. flic.kr/p/Hej2Y3 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Όλα πήγαν καλά. Ο bootloader ξεκλειδωθηκε σε χρόνο μηδέν και μετά με το miflash περαστηκε η official global ROM. Πλέον ή συσκευή είναι όπως την ήθελα χωρίς ίχνος κινεζικών με Google apps λες και αγοράστηκε από ευρωπαϊκό κατάστημα. Τώρα καταλαβαίνω γιατί επιμενετε να αγοράζουμε συσκευές με official dev ,ή όλη διαδικασία κράτησε ελάχιστα. Ευχαριστώ και όλους που έτρεξαν να απαντήσουν και έβαλαν σε τάξη τις λιγοστές προς το παρόν γνώσεις μου. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @lallasgr Τωρα το ξεκαθαρισα! Αρα η διαδικασια που εκανα ειναι σωστη( miflash και fastboot rom) αλλα το μονο που πρεπει να κανω ειναι το ξεκλειδωμα πρωτα.

• @geoanto555 Ναι ειναι αυτη.Αμα δεις το update στο αρχικο μου ποστ ηθελε δυο φορες αποσυμπιεση.Μολις αλλαξα τη γλωσσα των windows σε αγγλικα δουλεψε σωστα αλλα τωρα βγαζει το μηνυμα "device is locked.Cannot flash images" .Αρα το ξεκλειδωμα του bootloader ειναι μονοδρομος?

• @geoanto555 Μαλλον κατι λαθος κανω.Ακολουθω τον οδηγο απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum .Κατεβαζω το miflash και το εγκαθιστω.Κατεβαζω τη ρομ που θελω (εχει καταληξη .tar) και την αποσυμπιεζω (προκυπτει ΕΝΑ μονο αρχειο μετα την αποσυμπιεση και οχι 5-6 οπως δειχνει ο οδηγος) βαζω το κινητο σε fastboot mode το συνδεω ,το αναγνωριζει κανονικα το miflash και διαλεγω το folder που ειναι αποσυμπιεσμενη η ρομ.Μετα οτι και να πατησω (flash all,flash all except data...) μου βγαζει μηνυμα λαθους οτι λειπ…

• Βρηκα λυση στο προβλημα μου εγκαθιστωντας helvetica fonts .Τωρα ειναι μια χαρα τα ελληνικα και σε facebook αλλα και σε ολες τις εφαρμογες (tapatalk,chrome κτλ).Το μονο που λειπει ειναι να περασω τη global stable.Θυμιζω τελικα το κινητο ηρθε με chinese dev .Κατεβασα τη global rom απο το site της miui την περασα στη συσκευη αλλα μεσω updater μου βγαζει οτι δεν μπορει να κανει verify. Tι αλλες λυσεις εχω? Για να ειμαι ειλικρινης τα εχω κανει λιγο σαλατα στο μυαλο μου (full rom,recovery rom,fastboot…

• @NasDriver Χίλια συγγνώμη, την ανέβασα μέσω tapatalk και δεν σκέφτηκα καν το μέγεθος. Sent from my Redmi Note 3

• Καλημέρα σε όλους! Από χτες το πρωί ευτυχής κάτοχος ενός redmi note 3 pro 2gb. Ήρθε από vickmall με περασμένη την Chinese developer και μόλις το άνοιξα έκανε ενημέρωση στην 6.5.12. Η συσκευή πετάει, δεν είχα πολύ χρόνο να το πειράξω βέβαια. Αντιμετωπίζω ένα μικρό θέμα μόνο στην εφαρμογή του Facebook όσον αφορά τα ελληνικά και μάλλον είναι θέμα font. 3211ade00f12eb5f053e51396e762c7b.jpg Αν παρατηρήσετε δεν δείχνει το ωμεγα και είναι λίγο περίεργα τα γράμματα. Σε καμία άλλη εφαρμογή η ελληνικό sit…

• @angbass Αν έχεις λογαριασμό στο Flickr ανεβασε τη καλύτερα εκεί για να έχουμε καλύτερη εικόνα.

• Θαύμα θαύμα!!! Το note 3 pro που έχω παραγγείλει εμφανίστηκε μετά τιμής και δόξας στο τρακ του ΕΛΤΑ. Έκλεισε από κέντρο διαλογής, καλώς εχοντων Τρίτη-Τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου. Διπλή χαρά πρώτον γιατί δεν άντεχα να ξαναπερασω τη ταλαιπωρία του dispute κτλ και δεύτερο γιατί μου αρέσει το κλίμα του φόρουμ και θα χαρώ να μείνω μόνιμα μέλος του!!! Παραγγελία 26/4, αποστολή 1/5 από Σιγκαπούρη, άφιξη Ελλάδα 9/5 και σήμερα σκαναρισμα στο αεροδρόμιο. Αγορά από vickmall.

• @piniata7 Ναι πλεον ειναι ταχυτατο και εμενα σχεδον 1,5 εργασιμη θελει να εμφανιστει το εμβασμα στο revolut.Αν δεν προλαβεις στοκ,που δεν νομιζω,εχε στο νου σου και το minideal ,εχει και αυτο ελληνικη αποθηκη, ιδιες τιμες με το vickmall και κραταει σχεδον παντα στοκ.Το μεγαλο του αρνητικο ειναι οτι στελνει μονο με την πειραγμενη multilanguage rom,ακομα και να ζητησεις official stable η dev δεν αναλαμβανει να στη περασει.