Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 99.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΜαλλον οκ. Σε ευχαριστώ παρα πολύ προς το παρόν...
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52970/
-
ΜήνυμαΠως μπορω να το δω τωρα που μπορώ να μπω μόνο σε fastboot? Στο MIaccount μπαινω
-
Μήνυμαμου βγαζει "couldn't verify device" στο 50%
-
Μήνυμακαλησπερα. ενω προσπαθουσα να ξεκλειδωσω, το εκλεισα απο fastboot και τωρα δεν ανοιγει. προσωρινά εμφανίζει το logo και μετα κοκκαλο. καμια βοηθεια; ευχαριστω
-
ΜήνυμαΕξακολουθώ να έχω πρόβλημα. Μάλιστα παρατηρω οτι οταν κανει restart, απεργοποιειται το usb debugging.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Έδωσες την εντολή από adb για restart σε recovery; ” Ναι
-
Μήνυμασωστός!!! Παρόλα αυτά, δεν μπαινει twrp. Κάνει ρεσταρτ και ξαναμπαινει στο κινητό
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52638/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52639/
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Αφού έχουμε επαναφέρει την επικοινωνία του κινητού με τοα Windows τότε προχωράμε πληκτρολογώντας την παρακάτω εντολή στο παράθυρο CMD και πατάμε enter fastboot flash recovery recovery.img ” καλησπέρα, σε αυτό το σημείο μου βγάζει error: cannot load 'recovery.img' Τι λάθος κάνω;
-
@gkalen Είχα την προηγούμενη stable και περασα την τελευταία. Μετά από μία ωρα το κινητό έκλεισε και μπαίνει με το που κουμπωνω το καλωδιο, ενώ έχω πατημένο το vol-. Με καμία άλλη ενέργεια το τηλ. κάνει κάτι. Είναι νεκρό. Αν δεν πατάω το vol- εμφανίζεται το σήμα mi για 2'' και μετα τίποτα πάλι
-
Αναβαθμίσεις έκανα απευθείας απο τον updater. Δεν είναι ώρα για να κανω πλάκα με νεκρό τηλέφωνο. Αν υπάρχει καμία οδηγία να με βοηθήσε, πολυ ευχαρίστως...
-
@gkalen Επειδη η διαδικασία όπως την περιγραφεις, μου ακούγεται κινέζικη, υπάρχει οδηγός για αυτή;
-
@gkalen Δεν κάνει τίποτα...
-
@gkalen Δεν ανοίγει το τηλ. το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μπω σε fastboot. Και μετά;
-
@gkalen Όχι. το είχα ξανακάνει και με τα προηγούμενα update!
-
Καλησπέρα, Την πέρασα και εγώ με update σε redmi ido και μετά από 1 ωρα δεν ανοίγει καν. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.
-
Θα ήθελα και από εδώ, δημοσίως να ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια του τον geoanto555 Μέσω teamviewer μου εφτιαξε το τηλ, το οποιο τωρα πετάει. Χρωστάω κέρασμα...
-
χρειαζεται αιτηση ξανα;