Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 178.
-
το +30 θέλει φίλε εκεί που λέει τον κωδικό της χώρας
-
περασα τη stable σήμερα και έχασα το atmos. Είχα dev και το atmos υπήρχε κανονικά. Έκανα και fr προτού περάσω τη stable. Καμιά βοήθεια;
-
καλησπερα, εδώ και 2 βδομάδες δε λαμβάνω στο email μου τις ρομ. Οκ μόλις το έλαβα κάτι πρέπει να εφτεγε στον συγχρονισμό. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sakismaf: “το fb μου βγάζει συνέχεια ότι ή σύνδεση δεν είναι δυνατή, πρέπει να το κλείσω και να το ανοιξω για να δουλέψει. Το κάνει σε κάποιον άλλον αυτό; ” Δοκίμασε καθαρισμό δεδομένων εφαρμογής.. ” το έχω κάνει πολλές φορές αλλά τίποτα. Αυτό μου το κάνει από τη στιγμή που έβαλα dev rom
-
το fb μου βγάζει συνέχεια ότι ή σύνδεση δεν είναι δυνατή, πρέπει να το κλείσω και να το ανοιξω για να δουλέψει. Το κάνει σε κάποιον άλλον αυτό;
-
Το πρόβλημα με τη μπαταρία το ελυσα τελικά με format data από το twrp τώρα ή μπαταρία πεταει. Είμαι με 41% 3 ώρες οθόνη και 22 ώρες λειτουργίας
-
Παράθεση από geoanto555: “Δεν νομίζω να έχει σχέση. Στο mi5 το προσπαθείς; ” ναι στο mi5 αλλά δεν υπάρχει πουθενά αυτή ή επιλογή στις ρυθμίσεις που μου ειπες. Ούτε το app του forum υπαρχει
-
Να το κάνω επαναφορά εργοστασιακών για να το δει;
-
Παράθεση από geoanto555: “Ρυθμίσεις/πρόσθετες/Στιγμιότυπο.. ενεργοποίησε το ” δεν υπάρχει φιλε
-
Παράθεση από geoanto555: “Στο κέντρο της οθόνης όχι τόσο ψηλά.. ” και στο κέντρο το κάνω αλλά τιποτα
-
Παράθεση από geoanto555: “Κάντο αργά και σταθερά.. θα γίνει. ” το κάνω και μου κατεβάζει τη μπάρα, όπως με το ένα δακτυλο
-
Παράθεση από omek07: “Παράθεση από sakismaf: “Πως ενεργοποιω το στιγμιότυπο με τα 3 δάκτυλα. Μόλις πέρασα τη ρομ αλλά δε το βλέπω πουθενά. Μήπως χρειάζεται να κάνω επαναφορά εργοστασιακης κατάστασης; ” Φίλε μου πάτα πάνω στην οθόνη σου με τρία δάκτυλα και μετά τραβά τα προς τα κάτω. Θα σου βγάλει μήνυμα για να ενεργοποιηθεί το στιγμιότυπο με τρία δακτυλα ” το κάνω αλλά δε λειτουργεί σε μενα
-
Πως ενεργοποιω το στιγμιότυπο με τα 3 δάκτυλα. Μόλις πέρασα τη ρομ αλλά δε το βλέπω πουθενά. Μήπως χρειάζεται να κάνω επαναφορά εργοστασιακης κατάστασης;
-
Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από sakismaf: “Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από sakismaf: “η μπαταρία στο mi5 φεύγει σαν το νεράκι. ” Ποσο σου κραταει δλδ??? Εγω με φυσιολογικη χρηση το φορτιζω ανα δυο μερες.... Κ με αυτην την ρομ! ” Τη μέρα δε τη βγάζω πλέον. Ενώ ήμουν ανέτα στη 1.5 μέρα με 4.5 ώρες οθόνη. Τώρα βγάζω δε βγάζω 3.5 ώρες ” Περιεργο μου φαινεται παντως....Εμενα ανετα μου κραταει 2 μερες κ στην δουλεια που ειμαι δεν εχει κ καλο σημα κ μπορει να ψαχνει συνεχεια που αυτο καταναλω…
-
Παράθεση από michael: “Παράθεση από sakismaf: “Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από sakismaf: “η μπαταρία στο mi5 φεύγει σαν το νεράκι. ” Ποσο σου κραταει δλδ??? Εγω με φυσιολογικη χρηση το φορτιζω ανα δυο μερες.... Κ με αυτην την ρομ! ” Τη μέρα δε τη βγάζω πλέον. Ενώ ήμουν ανέτα στη 1.5 μέρα με 4.5 ώρες οθόνη. Τώρα βγάζω δε βγάζω 3.5 ώρες ” Για κανε αυτό.xiaomi-miui.gr/community/index…tery-Drain-on-MIUI-8-Fix/ ” τωρα το απενεργοποίησα και θα το τσεκαρω.
-
Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από sakismaf: “η μπαταρία στο mi5 φεύγει σαν το νεράκι. ” Ποσο σου κραταει δλδ??? Εγω με φυσιολογικη χρηση το φορτιζω ανα δυο μερες.... Κ με αυτην την ρομ! ” Τη μέρα δε τη βγάζω πλέον. Ενώ ήμουν ανέτα στη 1.5 μέρα με 4.5 ώρες οθόνη. Τώρα βγάζω δε βγάζω 3.5 ώρες
-
η μπαταρία στο mi5 φεύγει σαν το νεράκι.
-
εγω έχω παρατηρήσει στο δικό μου να ανοίγει ή οθόνη από μόνο του ενώ είναι πάνω στο τραπεζι, χωρίς να έχω κάποιο μήνυμα ή ειδοποίηση
-
Στο mi5 δουλεύουν κανονικά τα led