Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 249.
-
Παράθεση από panosfc: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Παράθεση από panosfc: “Σε μένα συνδέετε κανονικά σε Samsung smart tv. ” Ποια ρομ έχεις? Έχεις αλλάξει τον kernel? ” Μαμά είμαι στοκ.ffa249bdb3424dd03ff46aebde63930b.jpg ” Παράθεση από kxt: “Τελευταία XTRV με kernel milouk είμαι.. Το ίδιο με έναν φίλο που έχει κι αυτός το ίδιο πρόβλημα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το θέμα τότε είναι στις developer αλλά ας μας πει κάποιος που δεν έχει τον kernel του milouk αν συνδέεται γι…
-
Παράθεση από kxt: “Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και σε μένα σε LG τηλεόραση Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδιά υπάρχει bug με την ασύρματη προβολή μόλις συνδέεται με την τηλεόραση αρχίζει και κολλάει το κινητό πέφτουν τα fps πολύ χαμηλά και στην τηλεόραση δείχνει ενα πράσινο πράγμα με άλλο κινητό συνδέθηκε κανονικά η τηλεόραση. Με την dev rom 8.11.15 απο xiaomi.eu και τον kernel του milouk v1.9 Έχει δοκιμάσει κανείς αν συνδέεται? ή έχω εγώ μόνο το πρόβλημα? ” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιών…
-
Παιδιά υπάρχει bug με την ασύρματη προβολή μόλις συνδέεται με την τηλεόραση αρχίζει και κολλάει το κινητό πέφτουν τα fps πολύ χαμηλά και στην τηλεόραση δείχνει ενα πράσινο πράγμα με άλλο κινητό συνδέθηκε κανονικά η τηλεόραση. Με την dev rom 8.11.15 απο xiaomi.eu και τον kernel του milouk v1.9 Έχει δοκιμάσει κανείς αν συνδέεται? ή έχω εγώ μόνο το πρόβλημα?
-
Παράθεση από sakis112: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Καλημέρα στην ομάδα ενεργοποίησα το WiFi calling και VoLTE δουλεύουν κανονικά. Με την ρομ 8.11.15 απο xiaomi.eu με τον kernel του milouk 1.9 ” Τασο, έχω την xiaomi.eu stable To μαύρο θέμα, από πού το κατέβασες,. ένα link ? ” Σάκη από εδώ το κατέβασα Mi 8 Black stock theme | Xiaomi Mi 8
-
Παράθεση από gregory_gr: “Να σας ρωτησω εχετε δοκιμασει να τραβηξετε βιντεο μεσα σε μαγαζι με μουσικη δυνατα (νυχτερινη εξοδο) οποτε κανω story insta απο εξω σε μαγαζι ο ηχος ειναι σαν κινεζικο τηλεφωνο 10ετιας.. ” +1 το ίδιο θέμα έχω και γω πολύ χάλια ο ήχος όταν παίζει κάπου δυνατά μουσική ακόμα και στο αυτοκίνητο όταν βγαζω βίντεο με δυνατή μουσική.... μεγάλο πρόβλημα στο θέμα μικροφώνου μακάρι να διορθωθεί!!
-
Παράθεση από Germak: “αρα δεν εχεις θεμα με το persist.τοτε δοκιμασε αυτο που σου ειπα παραπανω αν θες. ” Ωραία και κάτι ακόμα έχω πρόβλημα με το Bluetooth ηχείο όταν το βαζω στο LDAC δεν βγάζει ήχο που με την china developer που ήμουν πριν δούλευε κανονικά ενώ οταν το βγαζω απο LDAC παίζει κανονικά.
-
Παράθεση από Germak: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Παράθεση από Germak: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδιά έχω και γω θέμα με την κάμερα καμιά φορά ανοίγω την εφαρμογή και δεν λειτουργεί καμία ούτε η μπροστά ούτε η πίσω με οποία εφαρμογή καμερας και να ανοίξω σαν να μπλοκάρει κάνει και θέλει επανεκκίνηση για να στρώσει το έχει κάνει 2 φορές. Rom:8.11.8 XTRV με kernel milouk v1.8 ” Μήπως κατά λάθος όταν έκανες τις διαγραφές στο twrp διέγραψες το persist? ” Οχι δεν νομίζω και αν θυμάμαι καλα…
-
Παράθεση από Germak: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδιά έχω και γω θέμα με την κάμερα καμιά φορά ανοίγω την εφαρμογή και δεν λειτουργεί καμία ούτε η μπροστά ούτε η πίσω με οποία εφαρμογή καμερας και να ανοίξω σαν να μπλοκάρει κάνει και θέλει επανεκκίνηση για να στρώσει το έχει κάνει 2 φορές. Rom:8.11.8 XTRV με kernel milouk v1.8 ” Μήπως κατά λάθος όταν έκανες τις διαγραφές στο twrp διέγραψες το persist? ” Οχι δεν νομίζω και αν θυμάμαι καλα δεν είδα κάπου να γράφει persist στο wipe.
-
Παράθεση από Antretng: “Αμα δεν ζητάει δικαιώματα root δεν είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο. Εγώ πάντως δεν το χρησιμοποιώ. Ειδικά για το flip αν θες τόσο πολύ να το κάνεις μπορείς και μεσω της επεξεργασίας του google photos. Αλλά αν τώρα δείξει το αριστερά για δεξιά δεν θα σκάσω. ” Σε ευχαριστώ για την απάντηση
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από Tasos12koufales: “καπου ειδα οτι πρεπει να κατεβασω το gcam tool pro και εχει εκει ρυθμισεις για την google camera ισχυει?GCam Tool v2.27 [Pro] APK [Latest] | HostAPK ” Δεν κανει αυτο που θες "GCam Tool simply moves the photos you want (regular, portrait or both) to the location you choose and deletes the rest." ” youtu.be/WJIFWsdESqM απο αυτον το είδα για αυτό σου το είπα. Αλλά φοβάμαι να το κατεβάσω μην είναι και κανένας ιος γιατί λέει ειναι επικίνδυνο και …
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδια γνωρίζει κανείς πως ενεργοποιουμε το mirror mode για τις selfie στην google camera? ” Κάποιες το υποστηριζουν και καποιες οχι. Νομιζω του cstark εχει επιλογη; Δεν θυμαμαι τωρα. Αλλα σιγουρα το χω δει σε καποιες επιλογη. ” καπου ειδα οτι πρεπει να κατεβασω το gcam tool pro και εχει εκει ρυθμισεις για την google camera ισχυει? GCam Tool v2.27 [Pro] APK [Latest] | HostAPK