Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 249.
-
Ολα μια χαρα @gkalen στο mi5 μου απλως καμια φορα τρωει κατι κολληματα στο φακό δηλαδή παταω να ανοίξει ο φακος μου δειχνει οτι ανοιγει αλλα τπτ και μπαινω στην καμερα να ξεμπλοκαρει και μετα δουλευει...
-
Παράθεση από gkalen: “@Perarg Δε χρειάζεται , το updater.script κάνει το format system αυτόματα .. Από Twrp επιλέγουμε , format system , όχι wipe ... Αλλά όπως σου είπα δε χρειάζεται.. @Tasos12koufales Λογικά είσαι ΟΚ , ή ρομ περαστηκε .. Δοκίμασε να τη φλασαρεις άλλη μία φορά αν έχεις κάποιο θέμα. ” @gkalen την ξαναπερασα ολα καλα μεχρι στιγμης...
-
@gkalen μολις περναγα την ρομ εφτασε σε ενα σημειο λιγο πιο κατω απο το twrp flashing και εκανε reboot αλλα δεν ολοκληρωσε την ρομ θα εχω θεμα? στα σχετικα με το τηλεφωνο λεει 6.7.21 xiaomi.eu
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tasos12koufales: “@gkalen πότε θα έχουμε την ρομ για mi5? ” Και αυτό εδώ τι είναι ? => [ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.21] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM ” απλως εγω μπηκα στις ρομ για το mi5 και δεν υπηρχε για αυτο...
-
@gkalen πότε θα έχουμε την ρομ για mi5?
-
@gkalen στο mi5 αν μπορεις βαλε εκει που πατας επαννεκινηση να έχει και για recovery...κατα τα αλλα μια χαρα η ρομ.
-
Παράθεση από Mixalis Sakadakis: “@Tasos12koufales φίλε κατεβάσετε και το antutu 3d benchmark? ” ναι το εχω κατεβασει...χωρις το 3d benchmark δεν τρεχει καν η εφαρμογη
-
Πιο χαμηλο σκορ δεν υπαρχει να εχει κανα θεμα η καρτα γραφικων?
-
Παράθεση από Octaviastikos: “αρα δεν έχεις κατεβάσει το antutu 3d .. ” Αμα δεν το ειχα κατεβασει δεν θα με αφηνε καν να το τρεξω...
-
Έχω πρόβλημα στο mi5 με το antutu μου βγάζει στo 3D unsupported γιατι;
-
Παράθεση από odygr76: “Με την latest developer 6.7.11 στο Mi5 που έβαλα χθες, δεν έχει εμφανιστεί το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις όταν είχα ενεργοποιημένο και το LTE. ελπίζω να το έλυσαν. κάτι που έχω παρατηρήσει και σε αυτή την έκδοση και στην 6.6.30 που είχα πριν είναι ότι η εφαρμογή Facebook μερικές φορές μου εμφανίζει ότι δεν έχει σύνδεση στο Internet. πχ. ανοίγω το 3G, ανοίγω το Facebook και μου λέει ότι δεν έχει σύνδεση. οι άλλες εφαρμογές που δοκιμάζω παίζουν κανονικά. κλείνω το 3G και…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Στο mi5 μην αγχονεστε....Ερχεται συντομα κατι καλο και δυνατο!!!!!!!!! ” Μακαρι αντε να δουμε...
-
Παιδια εχω παλι προβλημα με το mi5 οταν παω ρυθμίσεις-προσθετες ρυθμισεις-εκτυπωση κολλαει το κινητο και λεει δεν ανταποκρινεται...
-
Παιδιά πότε θα βγεί η διορθωμένη για mi5?
-
Παιδια περασα την καινούργια ρομ στο mi5 αλλα δεν υπάρχουν η ρυθμίσεις και λεει δυστυχώς η εφαρμογή ρυθμίσεις εχει σταματήσει και μολις το βαζω να φορτιζει ειναι κολλημένο στον υπολογισμό...
-
Παιδιά κάτι ειδα οτι εβγαλαν developer για το mi5
-
παρατήρησα στο mi5 μου σήμερα ότι χάνω κλήσεις ενώ εχει κανονικα σημα στην δεύτερη κάρτα μου και ότι καμιά φορά δεν έχει σήμα αλλα λέει κανονικα πανω COSMOTE και παίρνει κανονικα τηλ εχει κανενας αλλος τετοιο προβλημα?
-
Σε αυτη την ρομ ζεσταίνεται το mi5... κατα τα αλλα μια χαρα ολα
-
Παράθεση από trifos: “στο mi5 και ο αυτόματος φωτισμός δεν λειτουργεί εκτος τις περιστροφής. ” εμενα δουλεύει κανονικα παντως η αυτοματη φωτεινότητα κανε ένα factory reset
-
Xiaomi Mi5 προβλημα
ΜήνυμαΠαράθεση από mirotis: “TWRP_gemini_MIUIv8.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device Το μόνο που λειτουργεί ” το ξερω εχω δοκιμασει τα παντα και μονο αυτο δουλευει