Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 66.
-
Όλα καλά σε Mi 9T pro με dirty flash Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9t pro όλα καλά! Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Syphonen: “Έχω δύο επανεκκίνησεις ως τώρα χωρίς λόγο. Mi9T pro. Θα ενημερώσω αν ξανασυμβεί. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα, βρέθηκε λύση για τις επανεκκινήσεις σε MI 9T pro ; Ευχαριστώ
-
Έχω δύο επανεκκίνησεις ως τώρα χωρίς λόγο. Mi9T pro. Θα ενημερώσω αν ξανασυμβεί. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με factory reset όλα καλά σε raphael, φυσάει η rom Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με άλλον launcher δουλεύει κανονικά το τηλέφωνο, για όποιον θέλει να περιμένει διόρθωση. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Mi 9T prο, έχει θέματα, δεν δουλεύει ο launcher Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, σε Mi5, πρώτη εγκατάσταση μετά από αλλαγή του source, δεν μου κάνει επαναφορά του αντιγράφου ασφαλείας από Micloud. Κάποια ιδέα;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλη επιτυχία σε όλους
-
Καλησπέρα, Μια ερώτηση προς τους δημιουργούς, υπάρχει πιθανότητα να βγάλετε την rom για nexus 5 ;
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “H beta2 ειναι based στη global , δεν εχει μπαρα αναζητησης και δεν εχει επισης καποια αλλα πραγματα που εχει η EU .. Εχουν καποιες διαφορες οι ρομς , γι'αυτο αλλωστε σας ειπαμε για FR απο beta1 σε beta2 , αλλαζουν τα sources και αλλα πραγματα που θα παρατηρησετε στην πορεια..” Καλησπέρα, αν μπορείτε προσθέστε την μπάρα αναζήτησης, ειναι υπερχρήσιμη. Κατα τα άλλα συνεχιστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά σε kenzo, πέρασμα πάνω από την προηγούμενη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, σε redmi note 3 pro, σας ανοίγει η αναζήτηση ουαν κανετε gesture προς τα πάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σας, γενικά η οθόνη του κάτω από ήλιο πως φαίνεται; Διαβάζεται άνετα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το mod-ακι Radon-V1.7-Kenzo-Miui.zipπου έφτιαξε ο τύπος κάνει πολυ καλή δουλειά. Το διαπιστωσα απο την πρώτη μέρα κυρίως με την μπαταρία, αλλα μπήκα στον πειρασμό να τρεξω κ ένα antutu. Εκεί που με το ζόρι πριν έφτανα τις 70.000, τωρα χτυπησα πάνω από 80.000 και με τη μπαταρία να ήταν κάτω από 30%... Ελάχιστα λιγο πιο κάτω από το note 5 δηλαδή..το samsung εννοω..που πόσο κοστίζει είπαμε? Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία το νούμερο, αλλά το mod-ακι τα σπάει!!!! Δοκιμάζει κ κά…
-
Καλημέρα, Προχώρησα σε καθαρή εγκατάσταση της 7.5.1 και λύθηκε το πρόβλημα που δεν έμπαινε σε deep sleep. Ένα άλλο παράξενο που μου κάνει είναι ότι μετά από επανεκκίνηση, ενώ έχω ταξινόμησει τα εικονιδια των εφαρμογών, από μόνο του μου τα ανακατεβει κάνοντας τα εντελώς μπαχαλο. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Ioannis Argyropoulos αυτο απλά δείχνει ότι ενας πυρήνας είναι συνέχεια στην "τσίτα" Ψαξε τωρα να βρεις ποια εφαρμογή το προκαλεί αυτό ..” Δεν προσθεσα κάποια καινούργια εφαρμογή. Είναι ακριβώς όπως με την 7.3.2 Επίσης, το μύνημα που γράφει " αχρησιμοποίητες καταστάσεις 400 hz " τι σημαίνει;