Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 579.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλησπέρα. Λοιπόν, όσον αφορά το θέμα του Βαλάντη @Valmans10, το πολυπόθητο ξεκλείδωμα ήρθε ως εξής: 1. Καθαρή εγκατάσταση της παλιάς kate_global_images_6.7.14_20160629.0000.25_6.0_global_1b43c8f07f.tgz με miflash μέσω EDL 2. Σύνδεση στο Mi Account 3. Ενεργοποίηση Developer Options και στη συνέχεια ενεργοποίηση OEM Unlocking και USB Debugging 4. Συνδεση της συσκευής στον υπολογιστή, authorization (adb devices) και αποσύνδεση 5. Σύνδεση στο i.mi.com και εύρεση συσ…
-
Xiaomi mi5 Ολα οκ προς το παρόν...μονο το music οταν τρεχω καποιο τραγούδι μεσω εφαρμογης οπως file explorer μενει πανω στα notification το music χωρις να μπορώ να το βγάλω Εβαλα και TWRP 3.1 ολα οκ
-
Ναι. Εχω παρει εγκριση απο την xiaomi για ξεκλειδωμα. Απο drivers ειμαι κομπλε,ολα τα βηματα τα εχω κανει εκτος αν ξεχασα και δεν το ξερω... Μου βγαζει Current account is not bound to the device (σε miflash unlock) Μπηκα στο developer-->κατασταση ξεκλειδωματος και μου εφμανιζει αδυναμια επιβεβαιωσης.
-
Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο
SoNik+ - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημερα παιδια! Εδω και τοσες μερες δεν τα καταφερνω... Εχω παρει εγκριση απο την xiaomi για ξεκλειδωμα. Απο drivers ειμαι κομπλε,ολα τα βηματα τα εχω κανει εκτος αν ξεχασα και δεν το ξερω... Μου βγαζει Current account is not bound to the device Μπηκα στο developer-->κατασταση ξεκλειδωματος και μου εφμανιζει αδυναμια επιβεβαιωσης. Εχω την 7.3.30 develop rom Καμια ιδεα κανεις? Ευχαριστω
-
απο την στιγμη που μπαίνει σε fastboot εισαι μια χαρα... Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land)
-
επανεκκινήσεις mi3
SoNik+ - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμααν δεν εχεις αλλαξει μπαταρια απο την αρχη που το πηρες τοτε μαλλον θες νεα μπαταρια...
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαρε παλικάρια οσοι τρωτε reject πολυ απλα ασχοληθείτε λιγο με το en.miui forum καντε κανα ποστ γενικα γινεται λιγο active εκει εγω που εχω elite member δεν περιμενω καθολου για approve message, παιρνεις κατευθειαν approve και δεν εχει ορια γενικα καθολου και ολα αυτα επειδη εχω ασχοληθεί λιγο με το forum