Παράθεση από Xaris Skr: “Καλησπέρα παιδιά.. Μόλις μου ήρθε οτα update global stable rom 9.5.2.0.. Τώρα την περνάω.. Εσάς σας ήρθε? ” Εγώ δεν βλέπω ούτε στο επίσημο σάιτ ούτε στο update της συσκευής,τέτοια Global Stable.
Παράθεση από Xaris Skr: “Ναι την official έχω.. Το έκανα.. Αλλά μήπως είναι beta stable? Γτ στο official forum δεν την έχει ακόμα..την έκανα δεν έχω δει διαφορά ακόμα..περίμενα μήπως είχε το Android 8 αλλά τπτ ακόμα ” Εμένα δεν ήρθε. Για Android 8,θα περιμένουμε καιρό ακόμα.
Παράθεση από mixalisf: “Παράθεση από vasileios13: “Παράθεση από mixalisf: “Εστω και καθυστερημένα. οφείλω ενα ευχαριστώ. Σήμερα το πρόσεξα και το δοκίμασα και λειτουργεί! ” ” Κάλα να είσαι, σε ευχαριστώ ξανα ” Αφού έκανες δουλειά,ΟΚ.
"A few days ago we recruited some fans for Mi 5, Mi MIX, Mi Mi Note 2 China Developer Rom based on Android O. Now we are back to recruit new fans for Mi 5, Mi MIX, Mi Note 2 based on Android O for Global Developer Rom. " Πολύ καλά νέα,αυτά.
Παράθεση από Darkkrider93: “Καλησπερα σε ολους! Λεω να παρω το κινητο καθως το εχω βρει στα 220 ευρω. Τι λετε αξιζει ? Ευχαριστω. ” Το πήρες κιόλας,εγώ 239€ το πήρα τελική τιμή πριν 2 μήνες (δεν πλήρωσα μεταφορικά) Gearbest.
Παράθεση από dfoust: “Είναι κανένας σε stable που να έβαλε την καινούργια 9.5 να πει εντυπώσεις;; ταχύτητα, μπαταρία. ” Εγώ την έχω βάλει. Δεν μπορώ να πω ότι έχω τρελαθεί κιόλας. Έχει κάποια μικρά κολλήματα το κινητό,αλλά σε γενικές γραμμές ΟΚ.
Παράθεση από mixalisf: “Παράθεση από vasileios13: “Παράθεση από mixalisf: “εχω την τελευταία xtrv arwma. Σε όσες έχω φλασάρει,κ ειναι σχεδόν όλες, δεν μου κατεβαίνουν οι εφαρμογές μου απο το amazon appstore. πολλές απο αυτές μάλιστα τις είναι αγορασμένες. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά; Να αλλαξω rom; ” Άκου τι κάνω εγώ σε Stable κινέζικη.Βάζω "Turn off MIUI optimization " - reboot - κατέβασμα εφαρμογών και μετά πάλι "MIUI optimization" στο ΟΝ! ” Θα το εκτιμούσα πολύ αν ήσουν ποιο επεξηγηματικός…
Παράθεση από mixalisf: “εχω την τελευταία xtrv arwma. Σε όσες έχω φλασάρει,κ ειναι σχεδόν όλες, δεν μου κατεβαίνουν οι εφαρμογές μου απο το amazon appstore. πολλές απο αυτές μάλιστα τις είναι αγορασμένες. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά; Να αλλαξω rom; ” Άκου τι κάνω εγώ σε Stable κινέζικη. Βάζω "Turn off MIUI optimization " - reboot - κατέβασμα εφαρμογών και μετά πάλι "MIUI optimization" στο ΟΝ!
Παράθεση από Night_68: “Παράθεση από vasileios13: “Πήρα την 9.2.1.0.NADMIEK (MIUI9). Μια χαρά μέχρι στιγμής. ” Αυτή είναι η κανονική ή ΒΕΤΑ? Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Stable,κανονική.
Με έχουν εκνευρίσει αφάνταστα,που δεν έχει βγει επίσημη Global MIUI 9 ακόμα. Έχουν πάρει τα πιο απίθανα κινητά της εταιρίας και το ΝΟΤΕ 2,τίποτα. Απαράδεκτοι.