Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 126.
-
Παιδιά έχει κανείς εμπειρία από το dragon tt με τη μέθοδο αποστολής EU packet plus? Αφήνει να εννοηθεί ότι έρχεται από αποθήκη Ευρώπης, χρεώνει έξτρα 5Ευρώ αλλά πουθενά δεν λέει ούτε για τελωνείο ούτε για χρόνο παράδοσης.Βασικά μια οθόνη για ένα redmi 4x θέλω να πάρω άλλα φοβάμαι μην μου βγει όσο το κινητό
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από emvo: “Υπάρχει κάποιο μέλος στη Κομοτηνή;” Είμαι από Κομοτηνή και αν θελεις μπορώ να σε βοηθήσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά έχω ξεχάσει το μοτιβο ξεκλειδωματος. Έχω περασμένη ελληνική από το φόρουμ μας. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το ποια αρχεία πρέπει να σβήσω από το TWRP γιατί έχω φάει έξι ώρες να ψάχνω και δεν το βρίσκω αν και το διάβασα τελευταία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βοήθεια με το μοτίβο
ΜήνυμαΜπορείς να μου πεις τον τρόπο να γίνει αυτό μέσα από το TWRP; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συγνώμη αλλά κατά λάθος μετά από αναζήτηση απάντησα σε τοπικ άλλου κινητού. Εγώ αναφέρομαι στο Kenzo. Μπορώ να το μεταφέρω στο σωστό;
-
Παιδιά να ρωτήσω λίγο γιατί μπερδεύτηκα. Είμαι στη 7.1.9 XTRV/Beta2 και θέλω να πάω στην τελευταία XTRV 7.3.23. Πρέπει να κάνω Factory Reset γιατι αλλάζει το TWRP ή οποιοδήποτε άλλο wipe? 'Η αρκεί να περάσω την rom στην sd και από το TWRP απευθείας install την καινούργια ROM? Ευχαριστώ. Για το Kenzo ρωτάω
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
sakasa - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΛοιπον όλα καλά. Αν και στην αρχή για κάποιο λόγο τα πράγματα μπερδεύτηκαν και πατώντας το volume - όταν συνέδεσα το κινητό μπήκε σε fastboot (λαγουδάκι στην οθονη) και άρχισε να ψάχνει για drivers στο Windows Update. Τελικά απέτυχε και μου έβγαλε στο device manager θαυμαστικό στη συσκευή. Έπελεξα update driver και από τους ήδη εγκατεστημένους driver στον υπολογιστή και συγκεκριμένα ένα από αυτούς χωρίς ψηφιακή υπογραφή. Μου ζήτησε επανεκκίνηση και αμέσως μετα έκανα την διαδικασία με το SP Flash…
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
sakasa - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά έχω στα χέρια μου ένα καινούργιο Redmi note 4 (MTK). Μόλις την άνοιξα έκανε εγκατάσταση την 8.0.4 αλλά από εκεί και πέρα δεν βρίσκει άλλο update αλλά από ότι διάβασα είναι λογικό γιατί έχει αποσυρθεί επίσημα η 8.0.16. Επειδή ο ιδιοκτήτης του κινητού δεν είναι και πολύ σχετικός και θέλει οπωσδήποτε και ελληνικά θέλω να περάσω εγώ χειροκίνητα κάποια official stable με ελληνικά. Από ότι είδα η περίπτωσή μου είναι ο οδηγός αυτός "Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από The_Kostas: “Καλησπερα σε ολη την παρεα. Εχω μεινει αρκετο καιρο εκτος αθληματος κυριως λογω θητειας και διαφορων υποχρεωσεων. Μια απορια μονο: Γιατι δεν γινονται update απο τις 19 του Γεναρη και μετα; :/” Κινεζική Πρωτοχρονιά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι που έχει ξαναγραφεί αρκετές φορές αλλά πραγματικά το έχω δει με διάφορους τρόπους και δεν είμαι σίγουρος ποιον πρπει να ακολουθήσω. Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα με clean install την xtrv 7-1-12. Για να περάσω την νέα τώρα χωρίς να χάσω ρυθμίσεις κλπ πως το κάνω? Με τον updter μέσα από το λειτουργικό? Από το TWRP και αν ναι με ποια wipe? Είναι γενικά ασφαλής διαδικασία ή πρέπει να φροντίσω για πρόσφατο backup; Ευχαριστώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanosgk13: “Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό κάθε φορά που κάνω reboot την συσκευή, όταν πάω να δω τις κλήσεις μου, μου τις εμφανίζει χωρίς τα ονόματα σκέτο οι αριθμοί, ενώ στις επαφές υπάρχουν κανονικά. Βέβαια αυτο διορθώνεται αν ξανα καλέσω εγω κάποιον η με καλέσει αυτός. Μήπως φταίει το οτί αποθηκεύω τους αριθμους στην SIM; (8.1.1.0 Global stable)” Έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα μπορούν διαβάσουν οι αποθηκευμένες επαφές από τη sim και σε τι προτεραι…
-
Επιτέλους ξεκόλλησα από τo Android 5.1.1 και με δύο διαδοχικά φλασαρίσματα πλέον στην XTRV 7.1.12. Προς το παρόν όλα φαίνονται να λειτουργούν ρολόι (εκτός από τα γνωστά αγγλικά στην πλευρική αναζήτηση των επαφών). Επίσης οι ρυθμίσεις για τα δεδομένα μέσω wind ήταν περασμένες μια χαρά μετά το φλασάρισμα και λειτουργούν μια χαρά, τουλάχιστον στην πρώτη δοκιμή που έκανα. επανέφερε και τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές από το micloud. Αυτά.....
-
+1 με username sakasa
-
Σε dev είμαι πάντως και σε dev θέλω να πάω. Η διαδικασία είναι η ίδια να υποθέσω; Και με το backup τι γίνεται μπορεί κάποιος να μου πει;
-
Καλησπέρα παιδιά. Στο κινητό μου έχω περασμένη την ελληνική dev με Android 5.1 όπως φαίνεται και παρακάτω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26461/ Για να περάσω την τελευταία xtrv μπορώ να πάω κατευθείαν ή πρέπει να πάω πρώτα στην GTV με ΜΜ; Επίσης αν πάρω backup από το twrp μπορώ να επιστρέψω σε lollipop ή θέλει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία;