Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 143.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Ο 2ος τώρα που έχει και πιο μεγάλα δώρα ζητάει από εμάς: Απλά ένα reply από κάτω (ένα Great job, Well done, Bravo, ή ότι νάναι) ” Γκαντεμιά .... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8662/
-
Προφανώς είναι λίγο τσοπάνηδες εκεί στο Global και δεν έχουν ορίσει κλείδωμα στη ψηφοφορία .... πιστεύω ότι έχουν πάρει τα τελικά αποτελέσματα και από δω και πέρα δε θα δώσουν σημασία στις υπόλοιπες ψήφους. Συγχαρητήρια σε όλους, από τη διαχείριση του φόρουμ μέχρι και το πιο πρόσφατο μέλος το οποίο ψήφισε αμέσως μετά την εγγραφή του. Καταφέραμε να βγούμε πρώτοι μέσα από 34 άλλες κοινότητες με τις περισσότερες να υπερέχουν πληθυσμιακά. Αυτό που καταφέραμε είναι ασύλληπτο: 1133 ψήφοι για το δικό μ…
-
Κλείστε τις κάλπες γιατί όσο νυχτώνει η ξεφτύλα των Ινδών μεγαλώνει
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makedonitis: “Μια ψηφο και απο μενα username :makedonitis” Γειά σου ρε κουμπάρε ... 1ο σχόλιο στο φόρουμ και είναι για την ψήφο ... Πάμε γερά παλληκάρια μου !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Time Dec.22- Dec. 30, 2015 (Beijing Time) Η διαφορά ώρας με το Πεκίνο είναι 6 ώρες οπότε αν δεν κάνω λάθος ο διαγωνισμός λήγει αύριο στις 18.00' ώρα Ελλάδος. 32 ώρες ακόμη για να διατηρήσουμε την πρωτιά!
-
+18 είμαστε αυτή τη στιγμή αλλά όπως έγραψα από την πρώτη μέρα της ψηφοφορίας είμαστε οι νικητές του διαγωνισμού για τους λόγους που είχα αναφέρει. Όποιος θέλει να ψηφίσει και να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο φόρουμ ας το κάνει, δεν υπάρχει λόγος επειδή η διαφορά είναι μικρή και υπάρχει φόβος της απώλειας της 1ης θέσης να σκεφτόμαστε τρόπους πίεσης να ψηφίσουν όσοι δεν το έχουν κάνει. Όποιος μπει για να πάρει μόνο και μόνο τη νέα rom αμφιβάλω αν διαβάσει αυτά που γράφουμε εδώ.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε ένα restart της συσκευής (7.0.8.0) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “ Έριξες ένα δρομέα κουρασμένο σε μαραθώνιο ” Κλαίω από τα γέλια Φίλε XiaomiNewbie όσες φορές και να τρέξεις το antutu πάντα διαφορετικό σκορ θα σου βγάζει. Το σκορ δεν αντικατοπρίζει την εικόνα του κινητού μας γιατί και χωρίς αυτό ξέρουμε ότι έχουμε κινητάρες!!! Με την ευκαιρία ας το τρέξω κι εγώ ακόμη μία φορά γιατί χθες που "χτύπησα" 53.000+ ξέχασα να πάρω screenshot
-
Παράθεση από mixaliscy: “Ελπίζω να έγινα κατανοητός ” Εννοείται Εμείς να είμαστε καλά και φυσικά τα κινητά μας
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από GAIOKTHMONAS: “Μιχάλη ποιά δεδομένα δεν ανέφερα? πιστεύω ότι ήμουν αρκετά κατατοπιστικός ” Τί εννοείς φίλε μου καλέ? Έγραψες 16 γραμμές για ένα κινητό που αγόρασες και δεν αναφέρεται ότι η τιμή είναι αυτή που είναι. Άμα πεις κάποιου αγόρασα κάτι, το πρώτο πράγμα που θα σε ρωτήσει είναι την τιμή. Όπως και να έχει, μακάρι να είναι υγιέστατο το μωρό σου και να σε κάνει περήφανο για πολλά χρόνια ” Βρε Μιχάλη μου θα με τρελάνεις Όπως είπα διάβασα τις περισσότερες…
-
Μιχάλη ποιά δεδομένα δεν ανέφερα? πιστεύω ότι ήμουν αρκετά κατατοπιστικός
-
ΜήνυμαΜε την 7.0.8.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΜήνυμαΧρόνια πολλά σε όλους και τις οικογένειες μας και με το καλό η πρωτιά στο διαγωνισμό!
-
Πιθανολογώ ότι είμαι ο πρώτος ο οποίος σπάει το "κατεστημένο" της Κίνας Διάβασα της περισσότερες σελίδες και δεν βρήκα κάποιον να έχει αγοράσει από Ελλάδα. Την επωνυμία της επιχείρησης: City Shop Την Διεύθυνσή της (URL): CityShop.gr | Online Store | Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 2 Prime Την ημερομηνία αγοράς: 21/12 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 2 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά τ…
-
5 μέρες πριν τη λήξη του διαγωνισμού και είμαστε ήδη οι νικητές !!! Η Ελλαδίτσα των 11.000.000 είναι μπροστά από τη Ρωσία των 145.000.000 και την Ινδία των 1.250.000.000 !!!! Ας ξυπνήσει ο ρώσος γίγαντας, ας ξεκολλήσουν οι Ινδοί και αν είναι να μας περάσουν ας μας περάσουν. Μην ξεχνάμε ότι εκτός της πληθυσμιακής διαφοράς υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως ότι η Xiaomi δεν έχει την ίδια αποδοχή στη χώρα μας απ' ότι στην Ινδία. Μην ξεχνάμε ότι οι αλυσίδες καταστημάτων μας βομβαρδίζουν με iPhone, S…
-
Παράθεση από Moneytarey: “πάμε να τους τρελάνουμε ” εδώ έχουμε τρελαθεί εμείς οι ίδιοι με το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα δε θα τρελάθηκαν οι υπόλοιποι?
-
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά Δυστυχώς δε θα χρειαστώ τη βοήθεια σας γιατί πριν λίγες ώρες παρέλαβα το κινητό με ελληνική ρομ by xiaomi-miui.gr 7.0 | Stable 7.0.8.0 (LHMCNCI) Η αγορά έγινε από Ελλάδα και όχι από Κίνα ... μη νομίζετε ότι η Xiaomi τρελάθηκε και περνάει την ελληνική ρομ στα κινητά της Περισσότερα μόλις περάσω τις εφαρμογές που χρειάζομαι και σε άλλο θέμα για να μη "λερώνουμε" εδώ
-
Καλώς σας βρήκα και εγώ! Γιώργος από Θεσσαλονίκη, 46 ετών με ένα αγοράκι. Από δουλειά μισό χρόνος άεργος και τον άλλο μισό εργάζομαι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Με υπολογιστές και smartphones δεν πολυασχολούμαι γιατί οι προτεραιότητες στη ζωή έχουν αλλάξει πλέον. Το φόρουμ το ανακάλυψα πριν από 2 μήνες περίπου επειδή σκεφτόμουν την αγορά "κινέζου" και ήμουν ανάμεσα σε Meizu M2 Note & Xiaomi Redmi Note2 και τελικά κατέληξα στο δεύτερο εξαιτία σας Το κινητό δεν το έχω ακόμη στην κατοχή μου (θα …