Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 544.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παράθεση από larrydura: “παιδια η ερώτηση που θα κάνω ίσως να σας φανεί και χαζή Επειδή στην ρομ που είμαι τώρα το τηλέφωνο πετάει.. Αποφάσισα να κάνω ένα nandroid να το χω κι ας πιάνει χώρο.. Και όπως πάω χαρούμενος και με όρεξη στο twrp.. Βλέπω στο backup καμία δεκαριά πράγματα για back up.. (Εκτός από boot,system,data) είχε χωρίς το tick πολλές επιλογές.. Uboot,recovery,nvram.. Και κάτι αλλά η tet1 η test1 έλεγε δεν θυμάμαι.. Και σαν άσχετος από miui εγώ δεν ξέρω τι να κάνω tick και τι όχι ..…

• Παράθεση από mixaliscy: “Το Shazam ανοίγει κανονικά βγάζει τις ειδήσεις του κτλ και όταν πατήσεις να βρει το τραγούδι μένει κολλημένο εκεί και δεν ανταπορκίνεται @michael μπορείς να επαληθεύσεις για να δούμε αν είναι πρόβλημα δικό μου ή της Ρομ και αν είναι της Ρομ να δούμε αν είναι από εδώ ή στην GTV? ” @mixaliscy Με την 7.2.3.0 που εχω στο RN2 δουλευει .

• Παράθεση από MIUI_ART: “Στην επόμενη Version ίσως έχουμε νέα TWRP Recovery by @michael ... Αν όχι, θα βάλουμε στην ROM το TWRP Recovery του οδηγού... ” Αυριο θα ανεβασω TWRP by mic για το redmi 3 σε εκδοση 3.0.2-0.(official based).

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

michael - - Recoveries

Μήνυμα

Εδώ θα βρείτε μια λίστα με τα TWRP 3.0.Χ by mic για συσκευές Xiaomi . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12602/ H Λίστα θα ανανεώνεται κάθε τόσο με νεότερες Version, και θα συμπεριλάβει σταδιακά όλες τις συσκευές(θα είναι σε εξέλιξη). Τα TWRP 3 by mic είναι πλήρως μεταφρασμένα στα Ελληνικά με την ποιο πρόσφατη ενημέρωση. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι παρακάτω: 1. Κατεβάζετε και αποθηκεύετε το .zip στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας 2. Μπαίνετε στο TWRP σας 3. Στο Install επιλέγετε το…

• TWRP recovery 3.0.0-0 by mic (leo)

michael - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Το TWRP 3.0.0- by mic για το MI NOTE PRO είναι έτοιμο και πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά ,κάτι το όποιο γίνετε για πρώτη φορά σε recovery.Υπάρχει επιλογή για αγγλικά –ελληνικά και σε άλλες γλώσσες μέσα στης ρυθμίσεις . Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από @michael , @pechr , @stefanos1985 . Ευχαριστώ τον @maddoctor που βοήθησε στης δοκιμές του νεου TWRP 3.0.0-0 by mic. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι παρακάτω: 1. Κατεβάζετε και αποθηκεύετε το .zip στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας 2. Μπαίνετε…

• TWRP recovery 3.0.0-7 by mic (libra)

michael - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αντε σιγά σιγά να πάρουν όλες την νέα Recovery .... Και φυσικά όπως και στο Redmi Note 2 & Redmi Note 3 , θα ενσωματώσουμε στο νέο Update το TWRP του Michael και στις Mi-4C συσκευές.. ” Ερχονται TWRP by mic 3αρια και για αλλες συσκευες. Coming soon...

• TWRP recovery 3.0.0-7 by mic (libra)

michael - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Το TWRP 3.0.0-7 by mic για το mi4c είναι έτοιμο και πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά ,κάτι το όποιο γίνετε για πρώτη φορά σε recovery.Υπάρχει επιλογή για αγγλικά –ελληνικά και σε άλλες γλώσσες μέσα στης ρυθμίσεις . Έχω κάνει αρκετές αλλαγές στο U.I αλλά και βελτιώσεις για την καλύτερη συμβατότητα με της miui rom. Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από @michael , @pechr , @stefanos1985 . Ευχαριστώ τον @mixaliscy που έκανε με επιτυχία της δοκιμές του νεου TWRP 3.0.0-7. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι …

• TWRP recovery 3.0.0 by mic (Hennessy)

michael - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vaggelisp7406: “Εγώ σε redmi note 3 όταν πάω να το κάνω install, μου βγάζει σφάλμα και μου λέει ότι το αρχείο ειναι για hermes συσκευή ενώ αυτή που έχω είναι hennessy. Καμία ιδέα? ” Βρήκα ένα μικρό λαθάκι στο updater_script που έκαναν τα παιδιά και το διόρθωσα... Κατέβασέ το από εδώ => ...versteckter Inhalt... ” Thanks admin, μου ειχε διαφυγη...

• Δεν υπαρχει καποιο προβλημα με το backup στο twrp 3 ειτε ειναι στα αγγλικα ειτε στα ελληνικά το τσεκαρα ,οπως και να εχει γινει λειτουργει κανονικα εφοσων το εχουμε κανει μεσα απο το twrp 3 το δικο μου ή του jemmini .

• TWRP recovery 3.0.0 by mic (hermes)

michael - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από pechr: “Μιχάλη 1. θέλει διόρθωση το Επιβαβαιωση υπογραφής Zip σε δύο περιπτώσεις 2. την αντιστροφή διάταξης navbar μπορούμε να την ονομάσουμε σε ''αντιστροφή διάταξης πλήκτρων πλοήγησης'' .. χωράει ολόκληρη η φράση 3. Επίσης.. Η λειτουργία ίσως δεν είναι συμβατή.. Το λογισμικό ίσως αχρηστεύσει τη συσκευή σας forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11852/ ” Εγω είδα ότι εκεί που γράφει *συσκευη* θέλει τόνο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapa…

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Εκεί που δεν ήξερα την τύφλα μου ... τώρα έγινα και μεταφραστής του TWRP ... ενα progect που στέφθηκε με επιτυχία από την τριμελή μας ομάδα ” Αν εχεις καλο δασκαλο ...

• TWRP recovery 3.0.0 by mic (Hennessy)

michael - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Το TWRP 3.0 by mic για το redmi note3 είναι έτοιμο και πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά ,κάτι το όποιο γίνετε για πρώτη φορά σε recovery.Υπάρχει επιλογή για αγγλικά –ελληνικά και σε άλλες γλώσσες μέσα στης ρυθμίσεις .Έχω κάνει αρκετές αλλαγές στο U.I αλλά και βελτιώσεις για την καλύτερη συμβατότητα με της miui rom.Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από @michael , @pechr , @stefanos1985 . Η μετάφραση στα ελληνικά θα σταλεί και στην TeamWin για να ενσωματωθεί και στα TWRP 3.0 για άλλες συσκευές. Η δια…

Μήνυμα

Το TWRP 3.0 by mic για το redmi note2 είναι έτοιμο και πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά ,κάτι το όποιο γίνετε για πρώτη φορά σε recovery.Υπάρχει επιλογή για αγγλικά –ελληνικά και σε άλλες γλώσσες μέσα στης ρυθμίσεις .Έχω κάνει αρκετές αλλαγές στο U.I αλλά και βελτιώσεις για την καλύτερη συμβατότητα με της miui rom.Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από @michael , @pechr , @stefanos1985 . Η μετάφραση στα ελληνικά θα σταλεί και στην TeamWin για να ενσωματωθεί και στα TWRP 3.0 για άλλες συσκευές. Η δια…

• Ετσι οπως ειναι το update script π.χ το recovery.img δεν περναει χωρις το scatter. Τελος παντων ειναι μεγαλη συζήτηση μπορεις να κανεις και signed την custom rom και να περναει και απο το mi recovery.