Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 544.

• Παράθεση από makis1024: “Xiaomi και super su δεν πάνε μαζί, δεν χωνεύει το ένα το άλλο! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το SuperSU και της miui ρομ ,και αναφερομαι στην συγκεκριμενη εφαρμογη και μονο στην stable rom,αν περασεις την σωστη version SuperSU δεν εχει κανενα προβλημα ασταθειας ή αλλο προβλημα.

• Παράθεση από geo_k: “Θα ήταν δυνατό να έχουμε το sms mod για 160 χαρακτήρες που να υποστηρίζει την τελευταία stable 7.1.3.0; Αν υπάρχει ήδη και δε μπορώ να το βρω, δείξτε μου το link παρακαλώ. Ευχαριστώ. ” Αν και θα το ανεβασουν για να μην περιμενεις μπορεις να το κατεβασεις απο εδω 4shared.com/zip/pNMsib_3ba/xia…160mod_hermes_Stable.html

• Camera slow performance

michael - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Ποια εκδοση Ρομ έχεις στο κινητό σου;

• Γνησια συσκευη?

michael - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Γνήσια έναι η συσκευη σου ,αφού περασες την Ρομ για το note 3 δεν υπάρχει κανένα θέμα .

• Viber και Xiaomi redmi note 2

michael - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

πηγαινε στης ρυθμίσεις >πρόσθετες ρυθμίσεις>μπαταρία >διαχ. Χρήσης μπαταρίας και επέλεξε ανενεργη αυτό σου κόβει το viber και δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις.

• Παράθεση από kmayas: “Παράθεση από michael: “Οτι να ναι σχόλια..έπρεπε να ρωτάει εσάς τους σχετικους η xiaomi για το ποσά κινητά θα βγάζει και ποτε....τζάμπα τον πληρώνει τον hugo barra... ” Παράθεση από michael: “Η xiaomi δεν έπιασε τον στόχο τον πωλήσεων που είχε βαλει επειδή μέσα στο 2015 δεν παρουσίασε νέες hot συσκευές (εκτός από το note 2 και mi4c ) .Τώρα προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος,ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός,καλά κάνει και βγάζει νέα κινητά με ακόμα καλύτερη ποιότητα ,τώρ…

• Ναι ειναι developer την φλασαρεις αφού κανείς factory reset μέσα από twrp και μετα περνάς την ρομ.Το factory reset στην περίπτωση σου χρειάζεται διότι έχεις περασμενη νεότερη dev. Παράθεση από muj: “Παράθεση από michael: “Αν θες μια σταθερή ρομ για το redmi note 2 κατέβασε αυτήν 4shared.com/zip/z7SmJdaFba/xia…ulti_hermes_51126_v7.html είναι διορθωμένα τα bug από εμένα και μπορεις να στελνεις sms με 160 ελληνικους χαρακτήρες και με μικρά και κεφάλαια γράμματα και να ευχαριστήθεις την συσκευή σου …

• Αν θες μια σταθερή ρομ για το redmi note 2 κατέβασε αυτήν 4shared.com/zip/z7SmJdaFba/xia…ulti_hermes_51126_v7.html είναι διορθωμένα τα bug από εμένα και μπορεις να στελνεις sms με 160 ελληνικους χαρακτήρες και με μικρά και κεφάλαια γράμματα και να ευχαριστήθεις την συσκευή σου χωρίς προβλήματα.

• Η xiaomi δεν έπιασε τον στόχο τον πωλήσεων που είχε βαλει επειδή μέσα στο 2015 δεν παρουσίασε νέες hot συσκευές (εκτός από το note 2 και mi4c ) .Τώρα προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος,ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός,καλά κάνει και βγάζει νέα κινητά με ακόμα καλύτερη ποιότητα ,τώρα αν καποιοι δεν ξέρετε ποιο να διαλέξετε αυτό είναι άλλο θέμα.

• Οτι να ναι σχόλια..έπρεπε να ρωτάει εσάς τους σχετικους η xiaomi για το ποσά κινητά θα βγάζει και ποτε....τζάμπα τον πληρώνει τον hugo barra...

• Το Mi recovery δεν εχει δυνατοτητα back up.Αν θες να εχεις back up θα εκγαταστησεις TWRP recovery.

• Κατεβασε και εγκατέστησε το TWRP recovery και κανε advanced wipe τα παντα για να σου φταξει τα partition απο την αρχη και μετα περνα την rom με usd otg. Dropbox - openrecovery-twrp-2.8.5.0-cancro.img

• Εχεις σιγουρα το Μι4 ?γιατι στο προφιλ σου εχει βαλει το ΜΙ4ι.

• Antivarius

michael - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Kαλησπερα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω εάν χρειάζεται να βάλουμε antivarius στο κινητό μας λόγω PayPal κωδικούς και Web banking και εάν ναι πια είναι τα καλητερα free για προστασία και σύγχρονος και ελαφριά. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν χρειαζεται να βαλεις αλλο antivirus εχει το MIUI το δικο του με virus database απο AVL και TENCENT .

• Παράθεση από gkanti: “Το link με τη fastboot είναι σε προηγούμενη ανάρτηση. Μετά την αποσυμπίεση στο φακελο images δεν υπάρχει recovery.img. Η συσκευή πλέον δουλεύει κανονικά με τη rom 5.11.19 (αγγλικά ή κινέζικα μόνο). Το recovery δε δουλεύει, αλλά διαβασα ότι είναι πλέον φυσιολογικο με τις νέες rom. ” Κατεβασε απο εδω το TWRP recovery για την συσκευη σου en.miui.com/thread-190608-1-1.html

• Παράθεση από Gkontos10: “Έχει βγει ελληνική stable rom ν7?? ” Προς το παρων δεν υπαρχει αλλα σε μια δυο εβδομαδες θα βγει..το ποιο πιθανο η πρωτη rom multi V7 να ειναι developer και οχι stable .

• Παράθεση από gkanti: “Άρα να περάσω κάποια από τις TWRP ή CWM πρώτα και μετά να διαλέξω stable rom να φλασάρω μέσω του custom recovery. Σωστά; ” Nαι περασε το σωστο recovery TWRP και μετα περνα μεσο recovery την ελληνικη ρομ

• Παράθεση από gkanti: “Το recovery όντως δεν ανοίγει. Το fastboot δουλεύει. Προσπάθησα να αναβαθμίσω με την τελευταία stable rom V7.0.4.0 μέσω updater αλλά βρήκε κάποιο σφάλμα και δεν ολοκλήρωσε. Εάν ψάξω ΟΤΑ μου βρίσκει μια αναβάθμιση 5.11.19. Τώρα εχω την 5.9.2 Beta με την οποία έκανα fastboot. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνω την αναβάθμιση σε stable rom τώρα; ” Εχεις περασει recovery που δεν ειναι για την συσκευη σου οποτε δεν θα γινει η αναβαθμιση μεσο ΟΤΑ.Πρεπει να περασεις το σωσ…

• Παράθεση από gkanti: “Με αγχώνεις λίγο.... Το αρχείο που κατέβασα είναι στον παραπάνω σύνδεσμο. Ειναι 14mb περίπου. ” Μπηκες στο recovery για να δεις αν ανοιγει?