Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 544.
-
@spkprs Η μεταφραση που καναμε στο twrp ξεκινησε απο το μηδεν και μεταφραστηκαν οι 650 γραμμες (strings) απεθειας απο το en.xml στα ελληνικα,τα ελληνικα ενσωματωθηκαν στο official twrp στην εκδοση 3.0.2-0 στης 5 απριλιου 2016,οπως ειπες και σωστα το twrp ειναι ανοιχτου κωδικα οποτε δεν υπαρχει καποιο θεμα ,μπορει να εκανες και εσυ την δικια σου μεταφραση οπως την καναμε και εμεις .
-
Παράθεση από spkprs: “Είχα κάνει την αρχική μετάφραση σε TWRP 3.0.0-2 και την είχα ανεβάσει στο twrp.me με αρκετά bugs σε σχέσει με τις λέξεις που λόγω μεγέθους έβγαιναν έξω απο τα κουμπιά. Στην συνέχεια (λόγω οτι είναι ανοιχτού κώδικα) έγιναν "διορθώσεις" απο κάποιον χρήστη (που μιλήσαμε στην συνέχεια) με google translator με αποτέλεσμα όχι και τόσο καλό. Παρακάτω έχω το αρχείο el.xml (με τις περιγραφές μέσα στα κουμπιά και με αρκετές διορθώσεις) για όποιο recovery θέλετε να το συμπεριλάβετε, κ…
-
171639ko9hg593gli3zm35.png.thumb.jpg Performance Specs 171657ivm0c5vd8cf5f5r5.png.thumb.jpg 171654c5jhze9g0fhr6sgj.png.thumb.jpg Features Specs 171711lxxr7anhgkralanv.png.thumb.jpg 171651fz0af4rupfzg0pri.png.thumb.jpg Camera Specs 171650hris64vzqwrvfyr6.png.thumb.jpg 084230pnn9brr0mj9zgrkb.png.thumb.jpg Display Specs 171643gcz6i6ivcm3d3863.png.thumb.jpg 085114fsffxfz01514jhdq.png.thumb.jpg Memory Specs 171652wd7q0pwrmy9z5i95.jpg.thumb.jpg 085115z5p5qb7qr85ratuk.png.thumb.jpg Misc Specs 171653ioy…
-
Τώρα που ο θόρυβος γύρω από τα επερχόμενα Mi5s και Mi5s Plus έπεσε μετά την επίσημη παρουσίασή τους προχθές, ένα ερώτημα απασχολεί τους επισκέπτες μας, μετά από επικοινωνία στα social media αλλά και μέσω email στη φόρμα επικοινωνίας μας. Tι θα γίνει τελικά με το Xiaomi Mi Note 2; nota.jpg Αρχικά έχουμε την πρώτη φωτογραφία του με την edge οθόνη που διέρρευσε πρόσφατα από τον γνωστό @Kjuma στο Weibo. Οι φήμες μιλούν για ένα θηριώδες smartphone με AMOLED οθόνη 5.7 ιντσών και curved edge άκρα στις …
-
Η χθεσινή ημέρα της ανακοίνωσης των εντυπωσιακών Xiaomi Mi5s και Xiaomi Mi5s Plus σίγουρα θα άφησε χαμόγελα στους υπεύθυνους της εταιρίας, αφού κατάφεραν να κλέψουν τα φώτα της δημοσιότητας παγκοσμίως και συνάμα, να τραβήξουν το ενδιαφέρον πολλών εκατομμυρίων πιθανών αγοραστών όπως θα διαβάσετε. Τα δύο μοντέλα είναι επίσημα διαθέσιμα από αύριο στην Κίνα, αλλά η Xiaomi έχει ήδη ξεκινήσει πριν ημέρες τη διαδικασία προπαραγγελιών τους, μέσω του Xiaomi Store φυσικά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/A…
-
Παράθεση από Aggelos Pap: “Υπάρχει μπέρδεμα, εγώ είμαι ο Johhny που γράφω απο πάνω, εγώ είμαι που έγραψα το άρθρο, και εγώ έχω το Mi5 αρκετό καιρό για να σου πώ με το χέρι στην καρδιά πως είναι εξαιρετικό κινητό. Αλλα το OIS του είναι απλή διαφήμιση, τουλάχιστον στο βιντεο. youtu.be/OkQ1UB9Up5g?t=5m21s δες απο τα 5:00 και μετά. Αυτό σου φαίνεται σωστή λειτουργία OIS? Όσες φορές χρησιμοποίησα την κάμερα του Mi5 για εγγραφή εν κινήσει απλά απογοητεύτηκα. Τι παραπάνω πρέπει να γίνει δηλαδή; Το Mi5 …
-
Παράθεση από johnny2000: “Ο "τύπος" έχει το Mi5 περισσότερο καιρό απο οτι φαντάζεσαι Και η οπτική σταθεροποίηση του, πράγματι είναι χάλια. Αν θέλει τουλάχιστον αν συγκαταλέγεται μαζί με τις κορυφαίες συσκευές To Mi5s πράγματι δεν προκύπτει οτι έχει OIS. Απλά στις πρώτες ειδήσεις που βγήκαν το θεωρούσαν ολοι δεδομένο, και το έγραφαν. ” Δεν ξέρω πόσο το έχει και αν το έχει ,αλλά το ois στο Mi5 δουλεύει άψογα ,προσωπικά τα εχω συγκρίνει με iphone 6 και samsung s6 edge και μπορώ να πω ότι είναι ισάξ…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Kvak: “OIS ξέρετε αν έχει , διότι δεν διάβασα κάτι σχετικό πουθενά ως τώρα . ” Σε ένα άρθρο διάβασα αυτό, "...Η κεντρική κάμερα του Xiaomi Mi5s έρχεται με PDAF και O.I.S (οχι αυτό των τεσσάρων αξόνων που είχε χρησιμοποιήσει η Xiaomi στο Mi5, και σχεδόν απογοητεύει) ενώ έχει δυνατότητα εγγραφής 4Κ βίντεο ή 120FPS slow motion Video στα 720p....", οπότε η απάντηση είναι ότι προφανώς έχει... ” @caeser Το οτι το γράφει αυτό το αρθρο δεν σημαίνει ότι έιναι έτσι και α…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από michael: “Ειναι ακριβώς το ιδιο 3D touch όπως εχει και η apple. ” ...ε καλά...ας μην προτρέχουμε. Άκου εκεί..."ακριβώς το ίδιο"! ” Ναι σωστά το ποιο πιθανό είναι να είναι και καλύτερο.. Η οθόνη του Mi5s οπως και του Mi5 και το touch screen που ενσωματώνει το 3D touch κατασκευάζονται από την Ιαπωνική Japan display .inc και όχι από κάποια κινεζική εταιρία όπως π.χ του one plus 3.Αλλά αυτό ελάχιστοι το γνωρίζουν...
-
Πληροφοριες που έχω λένε ότι το ultrasonic fingerprint biometrics scanner της Qualcomm που έχει το mi5s μπορεί να "διαβάσει" το δαχτυλικο αποτύπωμα ακόμα και αν φοράμε γάντια.
-
Παράθεση από pavlidisc: “...μάλιστα...για να δούμε... Μου κάνει εντύπωση που δεν πατάνε πάνω του. Δηλαδή... οκ ο νέος scanner για το αποτύπωμα (για το οποίο υπήρξε ντόρος) αλλά το 3D Touch είναι άλλο πράμα!!!! Εάν τελικά είναι πράγματι 3D Touch όπως το ξέρουμε μέχρι σήμερα από την Apple. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ειναι ακριβώς το ιδιο 3D touch όπως εχει και η apple. Δόθηκε περισσότερη έμφαση στο Qualcomm sense id γιατί είναι το πρώτο κινητό στο κόσμο που το χρησ…
-
Μετά από πολλές πληροφορίες και φήμες, όπως γίνεται σ΄ αυτές τις περιπτώσεις των μεγάλων εταιρειών, έφτασε η ώρα που η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα το νέο Mi 5S (ανακοίνωσε και το Mi 5S Plus) που θα αποτελέσουν και πάλι τις ναυαρχίδες της. Τις προηγούμενες ημέρες γράψαμε αρκετά για τα δυο αυτά μοντέλα, οπότε τώρα πάμε να τα δούμε και επίσημα.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19975/ Η Xiaomi επέλεξε στο νέο της μοντέλο να χρησιμοποιήσει μέταλλο και όχι κεραμικό υλικό. Που σημαίνει π…
-
Παράθεση από Bodai: “@michael μπορούμε να hex edit το αρχειο που δημιουργει το TWRP από τα secro & nvram ?? ” Αυτο που προτείνω είναι μια fastboot rom για το συγκεκριμενο κινητο και με το spflash να επαναφερει μόνο το partition secro.img ,έτσι λογικα θα επανέλθει το imei χωρίς να χρειαστεί κάτι άλλο.
-
Παράθεση από geoanto555: “@michael για να μην πάμε στον δύσκολο δρόμο, μπορούμε να αλλάξουμε imei σε ένα backup efs που έχουμε πάρει από TWRP? ” Αποτι βλεπω εδώ αναφέρεται σε MTK οπότε τα partition για το imei είναι τα secro και nvram ,δεν το έχω δοκιμάσει να τα αλλάξω με backup απο twrp από άλλο ιδιο κινητό ,αλλα ίσως δουλέψει.
-
Xiaomi-fingerprint-scanner.jpg Η Xiaomi από τις κορυφαίες εταιρείες, μας ετοιμάζει για το νέο Μi 5s ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, νέο Ultrasonic scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων. To συγκεκριμένο scanner κατασκευάζεται από την Qualcomm φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά, το Ultrasonic scanner μπορούμε να αναφέρουμε πως ανήκει στην τρίτη γενιά αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και το Mi 5s θα είναι το πρώτο κινητό που θα το φέρει. Τα συμβατικά scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχουμε γνωρίσει μέχρι σ…