Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 485.
-
Στην china rom οταν πας να αποθηκευσεις έναν νέο αριθμό δεν σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις Google account. Μόνο mi account. Έτσι γίνεται ή κάνω λάθος εγώ? Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Να ρωτήσω, τις κινεζιες μπορώ να τις κάνω απεγκατασταση?
-
720 ώρες......
-
Πήρα κάρτα παιδιά την πέρασα και όταν πάω σπίτι για ξεκλείδωμα θα ενημερώσω τι ποινή θα φάω από xiaomi
-
Θέλει κάρτα σιμ για ξεκλείδωμα. Πάω να βάλω λογαριασμό στο mi unlock status και μου ζητάει κάρτα σιμ. Εγώ έχω μαικρο, αυτό θέλει νάνο.... Anyway το απόγευμα πάμε για ξεκλείδωμα. Ευχαριστώ παίδες, πολύ εύκολοι οδηγοί. Και πάλι μπράβο σας. Υγ πάντως τσέκαρα και κλείδωσε πάλι και το arb μου βγάζει πάλι failed με την κινεζικη.
-
Όλα οκ. Τσεκάρω πάλι bl και πάω για ξεκλείδωμα.
-
Παιδιά το κινητό άνοιξε στην κινεζική, αλλά το μι φλας τρέχει ακόμα. Να το αποσυνδέσω από το λαπτοπ?
-
@NasDriver post 728 ανέβασα φώτο. 9.5.12.0 σταθερή γκλομπαλ
-
Λοιπόν τσέκαρα bl είναι unlocked και arb μου έβγαλε αυτό, δλδ απενεργοποιημενο. Προχωράω σε φλασαρισμα 8.8.30 και locked... Τα λέω σωστά? Μην κανω μακακια? 50e8049c3d81726c1e355654557f9906.jpg
-
Για να κάνω τους ελέγχους αλλά και για φλασαρισμα, χρειάζεται οπωσδήποτε να υπάρχει sim Card έτσι? Πρέπει να αλλάξω σε νάνο γιατί έχω micro.
-
Επειδή έχω ήδη κατεβάσει στο pc την 8830, υπάρχει θέμα αν φλασαρω αυτή? Να μην κάθομαι πάλι να κατεβάζω κλπ.
-
Καλημέρα σε όλους. Παρέλαβα και εγώ πριν από λίγο. China version με γκλομπαλ σταθερή και στο πρώτο boot να γράφει unlock. Ανοιχτό κουτί φυσικά χωρίς ζελατίνες. Το μεσημέρι μετά την δουλειά ξεκινάω την διαδικασία (έλεγχο bl, arb). Θα ενημερώσω το απόγευμα. Καλήμερα και πάλι. Υγ. Παιδιά έχω κατεβάσει για να περάσω την china dev fastboot 8.8.30. Σωστά έτσι? 5f934e7fc5d616630dcdd0144ed235b9.jpg
-
θα παιρνει αλλα πρεπει να φλασαρεις κινεζικη dev,κλειδωμα bl,ξεκλειδωμα με τον δικο σου λογαριασμο και μετα φλασαρεις οποια ρομ θες.Αυτη ειναι η σωστη διαδικασια. Αν το αφησεις ετσι πιθανον να εχεις προβληματα αργοτερα.
-
Μπράβο σας παιδιά, τα πολλά λόγια είναι περιττά για όλη την προσπάθεια που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια.
-
Δεν γίνεται να στο στείλουν με china rom. Ρώτησα εγώ και μου είπαν ότι ήδη είναι με global official και δεν γίνεται να αλλάξει. Περιμένω και εγώ μέσα στην εβδομάδα.