Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 100.
-
Αγορά Mi 9
ΜήνυμαΚαλημερα παιδιά. Μετά από 2 χρόνια χρήσης του mido, είπα να ανέβω λεβελ και να πάω για mi 9. Στην αρχή ήμουν για το k20 pro, κι ας μην είχε 20αρα, αλλά μετά είδα την ανωτερότητα του mi 9 και κατέληξα σε αυτό. Απλά έχω ένα θέμα στην αγορά του. Διάβασα και σε άλλο νήμα ότι κάποιος φίλος συνφορουμιτης το περιμένει 56 μέρες από bangood. Για αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τι θα με συμβουλεύατε να κάνω, να το πάρω από έξω αλλά να περιμένω τόσες μέρες ή από εδώ Ελλάδα; Εδώ είναι 200€ πάνω. Δε συμφέρει. Έχετε …
-
Mi 9 ή Mi 9T
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο θεωρείτε καλύτερο κινητό, το Mi 9 ή το Mi 9T; Προσωπικά άμα έβγαινε η pro έκδοση αυτή εννοείται ότι θα έπαιρνα. Απλά τώρα μας τα χάλασε η Xiaomi τα σχέδια και αναγκάζομαι να σας ζητήσω βοήθεια. Έτσι όπως το βλέπω το Mi 9 είναι καλύτερο και υπερτερεί επεξεργαστικά. Αλλά πείτε μου απόψεις και σεις να χω ννα συγκρίνω. Ερώτηση: Αν παραγγείλω το κινέζικο το Redmi K20 pro, μπορώ να του περάσω global rom άμα βγει και να κάνω κάτι με την 20αρα τη συχνότητα που λε…
-
Facebook πρόβλημα
ΜήνυμαΚι εμένα άλλαξε το εικονίδιο, σχεδόν όλα έγιναν σαν το καινούριο. Μόνο το design των καρτελων δεν άλλαξε. Τέλος πάντων, δεν έχω και τόσο θέμα μ αυτό. Τη δουλειά του την κάνει.
-
Facebook πρόβλημα
ΜήνυμαΠαράθεση από Ektoras Orion: “εκανα και εγω root με τον ιδιο περιπου τον ιδιο τροπο. Μπορει να μην εγινε καμια ουσιαστικη αλλαγη στο fb. Το fb κανει ολοκληρη ενημερωση ακομα και για αλλαξει ενα στοιχειο. Αλλα πριν οαμε σε αυτο το συμπερασμα, θελω να μου πεις. Ποια εκδοση ειχες πριν την αναβαθμιση και ποια μετα την αναβαθμιση ” Δε θυμάμαι
-
Facebook πρόβλημα
ΜήνυμαΤο έκανα 4-5 φορές και τίποτα δεν έγινε
-
Facebook πρόβλημα
ΜήνυμαΈχω την τελευταία official σε mido και είμαι root με magisk hide. Το facebook το έχω αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση, αλλά το deaign του δεν έχει αλλάξει. Έκανα διαγραφή cache, αποσύνδεση του λογαριασμού από τη συσκευή και τίποτα. Τι φταίει;
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΜετά από πολύ ψάξιμο στο internet, κατέληξα να κάνω magisk hide και να αλλαξω το όνομα του magisk μέσα από την ίδια εφαρμογή για να μην ανιχνεύεται και έτσι το πρόβλημα λύθηκε. Να κάνω μια ερώτηση, σε περίπτωση που θέλω να αναβαθμίσω το magisk, ξαναφλασαρω twrp χωρίς wipes και format data και κάνω φλας το magisk ή απλά update οπως τις εφαρμογές στο playstore;
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΕκανα root επιτυχώς. Απλά έχω ένα θέμα παραδοξο. Η εφαρμογή της winbank της Πειραιώς δε δέχεται το fingerprint. Το δέχεται στην αρχική ενεργοποίηση αλλά μετά το απενεργοποιεί, χωρίς να είναι μόνιμα. Δηλαδή με το που πάω πίσω καρτέλα μου το απενεργοποιεί. Το παράδοξο όμως ποιο είναι; Την κανω διπλότυπη εφαρμογή και εκεί μου το δέχεται. Έχω κάνει magisk hide στην εφαρμογή της winbank. Έχω διαβάσει και αλλού ότι υπάρχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Κατέβασα ένα MagiskHide Props Config, αλλά …
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν δεν έχεις ξεκλειδώσει θα τα χάσεις όλα όταν κάνει unlock... ” Έχω κάνει ήδη unlock από πιο παλιά. Του χω κάνει δύο φορές ήδη φλας άλλη ρομ απλά λόγω αυτονομία μπαταρίας ξαναγύρισα σε official. Απλά τώρα θέλω και ροοτ. Για αυτό ρώτησα άμα γίνεται έτσι όπως τα έγραψα πιο πάνω τη διαδικασία χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΘα χάσω τα αρχεία δεδομένα μου όμως; Ή ρυθμίσεις εφαρμογών; Περνάω twrp --> swipe to factory reset --> back --> back --> install --> magisk --> swipe to flash --> back --> back --> reboot --> reboot to system Και ανοίγω κι έχω root, σωστά; Σε περίπτωση που θέλω να διαγράψω το twrp και root, πρέπει να ξανακάνω flash την official και να κάνω καθαρή εγκατάσταση χάνοντας τα πάντα; Πολλά ερωτήματα, ευχαριστώ όποιον μου τα απαντήσει. Παράθεση από amavroudis: “Και να έχεις ξεκλειδωσει το bootloader βεβ…
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΚαλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Επανέρχομαι σε αυτό το ποστ γιατί θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Είμαι με την τελευταία official και χωρίς root. Για να γίνω root, πρέπει να εγκαταστήσω το twrp μέσω cmd και μόλις με βγάλει στο περιβάλλον του twrp να εγκαταστήσω το magisk; Για να αποφευχθεί το bootloop.
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΣοβαρά τώρα; Απλά αυτό το swipe, μετά back και install τη rom, μετά πάλι back και install το magisk μετά πάλι back και reboot to system. Γενική ερώτηση Σε περίπτωση που συνέχιζε να λαμβάνει ενημέρωσεις xtrv το κινητό, τις κατέβαζα και μετά πάλι η ίδια διαδικασία με εδώ, χωρίς την υποχρέωση root εκείνη τη στιγμή;
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΜου λυσες πολλά τώρα. Νόμιζα στην αρχή ότι θα χρειαστώ υπολογιστή για όλα αυτά. Όμως, άμα κανω factory reset δε θα σβηστουν από το internal storage; Εκτός κι αν κάνω λάθος για το factory reset. Ουσιαστικά πάω: Wipe --> advanced wipe --> τικ στα "dalvik/art cache + cache + data.
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΑρα αυτά τα κάνω και χωρίς υπολογιστή. Απλά μπαίνω στο twrp, πάω να κάνω factory reset. Θα μου ζητήσει επανεκκίνηση; Αν όχι, κανω install την official rom και προτού κάνω reboot περνάω το magisk, πάλι από το install. Σωστά;
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΠαράθεση από App Maniac: “Τώρα που έχω την xtrv θα πρέπει να περάσω πρώτα την official με το miflash; Μετά αφού εγκατασταθεί η global stable και κάνω τις ρυθμίσεις του miui για να ανοίξει, συνδέω το κινητό σε fastboot, κάνω flash το twrp. Αφού γίνει κάνω reboot ή πάω back και κάνω install το magisk; Κάπου είδα και lazyflasher. Αυτό τι είναι; Βρήκα και αυτό το ποστ: en.miui.com/thread-1889098-1-1.html. Τα λέει σωστά; ” Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει; Σε λίγο θα ξεκινήσω τη διαδικασία. Μην κάνω …
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΤώρα που έχω την xtrv θα πρέπει να περάσω πρώτα την official με το miflash; Μετά αφού εγκατασταθεί η global stable και κάνω τις ρυθμίσεις του miui για να ανοίξει, συνδέω το κινητό σε fastboot, κάνω flash το twrp. Αφού γίνει κάνω reboot ή πάω back και κάνω install το magisk; Κάπου είδα και lazyflasher. Αυτό τι είναι; Βρήκα και αυτό το ποστ: en.miui.com/thread-1889098-1-1.html. Τα λέει σωστά;
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΘελω να ρωτήσω για τη διαδικασία root και official μαζί. Έχω δει ότι υπάρχουν. Κάποιος, οποίος μπορεί, να μου γράψει ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Γιατί τώρα βλέπω την κατανάλωση της 9.3.28 και αρχίζω να μην μ αρεσει.
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΠροσωπικα που το έχω ήδη, είναι σαν να μην υπάρχει το magisk. Αθόρυβο. Από ότι διάβασα και στο xdadevelopers αυτό προτείνουν. Θα σου πουν και τα παιδιά εδώ, αλλά πιστεύω με διάφορα magisk.
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΘα προσπαθήσω όταν πάω σπίτι γιατί είμαι στη δουλειά τώρα. Απλά την περνάω στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού και κάνω τα βηματα όπως για 1η εγκατάσταση. Και τα wipes.
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΕκανα την xtrv και στη συνέχεια απλά πέρασα και το magisk.