Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-79 από 79.
-
Καλημέρα, έχω κάνει και σχετική δημοσίευση στο update της 7.6.10, και είπα μήπως εδώ βρω την απάντηση που ψάχνω. Όταν βάζω μια από τις τελευταίες developer roms, το mi band2 μου, δεν με ειδοποιεί στις κλήσεις μόνο, ενώ είναι ενεργοποιημένο μέσα στην εφαρμογή. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα. Πέρασα την 7.6.10 . Όλα δείχνουν καλά εκτός πάλι από την ειδοποίηση κλήσεων στο Mi band2. Ενώ είναι ενεργοποιημένο στην εφαρμογή, δεν με ειδοποιεί, μόνο στις κλήσεις. Έχει άλλος το ίδιο θέμα;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Savvakos: “Έκανα επαναφορά από το mi cloud. Μόνο!! ” Αν μπορείς κάνε Clean Install.Δηλαδή από το Mi-Cloud μην επαναφέρεις καθόλου εφαρμογές. Όλα τα άλλα μπορείς ελεύθερα αλλά όχι εφαρμογές, και ξαναδοκίμασε μετά από Factory Reset. Κάνε νέα εγκατάσταση των εφαρμογών σου από το Google Play Store. ” Έκανα clean install. Τώρα δείχνει ότι τρέχει καλύτερα γενικά. Το wifi μου έκανε 2 φορές αποσύνδεση. Το πρόβλημα με το band συνεχίζει. Έχω την τελευταία έκδοση αλλά δ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@Savvakos Μήπως έκανες επαναφορά από Backup των Data που είχες στην Stable ROM ? ” Έκανα επαναφορά από το mi cloud. Μόνο!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είχες κάνει Factory Reset πριν αλλάξεις από Stable σε Developer ROM ? ” Ναι φυσικά!! και έχω άλλο ενα σημαντικό θέμα. Δεν μπορεί να συνδεθεί με το pc (windows7). Κάνει τον ήχο ότι το αναγνωρίζει και μετά από λίγο το ξαναχάνει. Δουλεύει μόνο η κατάσταση μεταφοράς φωτογραφιών. Αυτό μου το κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όσες φορές κι αν προσπάθησα να βάλω έκδοση developer μετά την αλλαγή της σε android 7.
-
Καλησπέρα στην ομάδα. Πριν από 2 ώρες περίπου φλάσαρα την 7.5.25 στο note pro μου και παρατήρησα τα εξής: 1) δεν είναι τόσο γρήγορο, όσο με τη stable 8.1.4 που είχα πριν 2) δεν κάνει σύνδεση τόσο άμεσα με το wifi αν το κλείσεις και το ανοίξεις 3) το mi band 2 που έχω δεν με ειδοποιεί όταν έχω κλήση ενώ είναι ενεργοποιημένο από την εφαρμογή και εγκατέστησα και την τελευταία . 4) έχει υψηλή θερμοκρασία όταν το δουλεύεις, και όταν μιλήσεις. 5) καταναλώνει αρκετά γρήγορα την μπαταρία. Έχω κάνει κάτι…
-
Να σας δώσω και εγώ μια αναφορά για το Mi note pro μου, μετά το flashαρισμα της 7.3.9. Όταν λαμβάνω μήνυμα στο messenger και μιλάω , μου τερματίζει την κλήση. Δεν είναι τόσο smooth η κύλιση γενικά , όπως στις παλαιότερες εκδόσεις ( πριν το nougat). Μου κάνει συνεχώς διακοπές στις συσκευές bluetooth που συνδέω(Mi band 2, sony Handsfree). Αυτά. Ξέρει κανείς αν θα βγάλει η xiaomi , global έκδοση για το note pro;;; Ευχαριστώ καλή συνέχεια, καλή δύναμη.
-
Καλησπέρα στην ομάδα και από εμένα. Εχτές το βράδυ , έβαλα την 7.3.9 στο Mi note pro μου. Όλα δείχνουν οκ, εκτός από το bluetooth. Όταν το ανοίγω, συνδέεται κανονικά με το Mi band 2. Μετά από καμιά ώρα χάνει την σύνδεση και πρέπει να κλείσεις και να ξανανοίξεις το bluetooth . Από την έκδοση του app δεν νομίζω ότι είναι, γιατί με την ίδια έκδοση (2.2.12) , δεν είχα κανένα θέμα στην stable 8.1.2.
-
Καλησπέρα, μπορώ να αναλάβω να τα φτιάξω τα mp3 εγώ αν μου στείλεις με κάποιο τρόπο τα αρχεία και τι λέει το κάθε ένα. biggrin.png
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Trickle: “δόκτωρ όταν λες η φωνή είναι στα ρώσικα ? ” Η εφαρμογή είναι από ρώσικο site, οπου έχουν μεταφράσει τα κινέζικα στα ρώσικα. Ουσιαστικά είναι 145 mp3 αρχεία, που μπορούμε να τα κάνουμε και ελληνικά, εάν κάτσει κάποιος.... (Hidden Content)” (Hidden Content)
-
Καλησπέρα. έχω ένα θέμα εδώ και κάποιες μέρες και θέλω να μου πείτε αν το έχετε δει και οι υπόλοιποι . Είχα βάλει εδώ και μέρες την 6.12.8 στο note pro και παρατήρησα ότι , όταν μιλάς σε μια κλήση και μετά απομακρύνεις το τηλέφωνο από το αυτί η οθόνη δεν ξανά ανοίγει για να κλείσεις την κλήση εκτός αν πατήσω το power button. Είπα θα είναι θέμα τoυ τελευταίου update και έτσι εχτές έβαλα με factory reset την stable 8.1.2. Σήμερα μου κάνει πάλι το ίδιο και σε αυτή τη rom. Νομίζω δεν είναι θέμα αισθ…
-
Παράθεση από leas1968: “Ενεργοποιημενο είναι αλλά δεν δουλεύει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κλείσε την δόνηση στις κλήσεις.
-
Παράθεση από leas1968: “Χθες που την έβαλα μου έφαγε γρήγορα την μπαταρία αλλά ήταν η πρώτη μέρα και είχα πολύ έξω με πολλά τηλέφωνα και ανοιχτά τα δεδομένα. Σήμερα το βλέπω να πάει καλύτερα η μπαταρία. Ομως, μου χάλασε ένα feature από την GTV 8.0.9 stable, που ήταν σχετικά καλό. Οταν κάποιος με καλούσε μπορούσα να αναποδογυρίσω τη συσκευή και να κάνει σίγαση. Τώρα στην xtrv 8.1.0 αυτή η δυνατότητα πού βρίσκεται αν βρίσκεται ακόμη; ” Κλήσεις ->ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Savvakos: “Δεν είναι άδικο το Mi note να έχει , ενώ το pro τίποτα;;; ” Μην κλαψουρίζεις..Αυτή η αναμονή.. θα σε κάνει πιο δυνατό. Σκληρό σαν το καρύδι. Πρέπει να μάθεις να αντέχεις τα χτυπήματα της ζωής... ” Έτσι προσπαθείς να μας πεις ότι είσαι έξυπνος;;;; Ωραία απάντηση !!! Ευχαριστώ!!
-
Καλησπέρα, Έχω λίγο καιρό το Mi note pro, και έχω βάλει την τελευταία stable, και αντιμετωπίζω κάποια θεματάκια: 1) Ανεβάζει θερμοκρασία όταν βλέπω κάποιο video η παίζω κάποιο σχετικά ελαφρή παιχνίδι. Πχ , έχω το VR της xiaomi και το έβαλα για να δουμε βιντεάκια με τα παιδιά μου. Σε 5 λεπτά είχε ανεβάσει θερμοκρασία, η μπαταρία είχε πάει στο 20% από το 45% και ξαφνικά έκανε reboot. 2) η φωτινότητα είναι τέρμα κάτω στη ρύθμιση, ενώ στη πραγματικότητα είναι στην μέση. και αν πάς να την ανεβάσεις ξ…
-
Αν ξέρει κάποιος μπορεί να μου πεί , αν κάποια στιγμή το Mi note pro πάρει έκδοση 6,0 ή έχει παγώσει στην 5,1;;; Δεν είναι άδικο το Mi note να έχει , ενώ το pro τίποτα;;; Ευχαριστώ!!
-
Καλησπέρα και απο εμένα. Σχετικά νέος στο Forum. Έχω 2 εβδομάδες το Mi note pro, και έχω βάλει την τελευταία stable (8.1), αφού πρώτα δοκίμασα την προηγούμενη XTRV (6.11.10) στην οποία είχα θέμα με την κατανάλωση της μπαταρία. Έχει βάλει κάποιος τη νέα XTRV για να μου πει εντυπώσεις;; Ποιά μου προτείνετε να έχω , την stable ή την XTRV;;; Ευχαριστώ!!!!
-
Καλημέρα, και μπράβο σε όλους για την ωραία και ζωντανή κοινότητα. Για note pro , πότε θα την έχουμε;;;
-
Καλή επιτυχία!!!