Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-78 από 78.
-
Καλησπέρα παιδιά, Επιβεβαιώνω το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο κλήσεων όπου βγάζει λευκό φόντο με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η αναζήτηση επαφής σε Mi CC9. Επίσης καθυστερεί και το δακτυλικό αποτύπωμα στο mi cc9.
-
Καλημέρα παιδιά. Καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο για την δουλειά. Σε ότι αφορά το πρόβλημα με τα widgets , το είχα και εγώ (mi9 lite) ήδη από την προτελευταία xtrv και για αυτό τον λόγο είχα εγκαταστήσει την παλαιότερη που δούλευαν κανονικά. Με την εγκατάσταση της 20.7.23, το πρόβλημα με τα widgets επανείλθε και δοκίμασα να απεγκαταστήσω όσα widgets είχαν θέμα και να τα εγκαταστήσω εκ νέου.. Πλέον τα " προβληματικά " widgets λειτουργούν κανονικότάτα.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ka@: “Μια ερώτηση , υπάρχει πρόβλημα κολλήματος εάν κάνω εγκατάσταση την προηγούμενη xtrv την 20.7.9 πάνω στην 20.7.16; ” Οχι δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα,,, ” Ενημερωτικά chief και μένα μου έβγαλε στη Tucana (Mi Note 10 pro) σοβαρό πρόβλημα στην εφαρμογή των κλήσεων (έκανε κλήση και "έσκαγε" η εφαρμογή και με προέτρεπε να στείλω αναφορά στη xiaomi, αλλά δεν έκλεινε η γραμμή με τίποτα... εκτός εάν έκλεινες τη συσκευή!!) και επέστρ…
-
Σε mi9 lite πολλά προβλήματα με τα widgets. Μια ερώτηση , υπάρχει πρόβλημα κολλήματος εάν κάνω εγκατάσταση την προηγούμενη xtrv την 20.7.9 πάνω στην 20.7.16;
-
Ολα καλά σε mi9 lite. Μπράβο παιδιά.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από aeriko7475: “Να διόρθωναν ” Πήρες την απάντηση εδώ, το είδες; [Miui 12 20.6.4] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 22 συσκευές Παράθεση από ka@: “Ωστόσο παραμένει η μπάρα του search κάτω απο τα βασικά εικονίδια. ” τι ειναί αυτό; το Google search;Για ανέβασε ένα screenshot. Τα έχω βγάλει όλα αυτά εδώ και πολλές εκδόσεις... ” Παράθεση από gkalen: “@ka@ Ρυθμίσεις / Προβολή / Προβολή πλήρους οθόνης / Απόκρυψη ένδειξης πλήρους οθόνης .. Αν εννοείς αυτή τη μπ…
-
Μάλλον βρήκα τι συμβαίνει: Στο Mi9 lite στο full screen display όταν έχεις επιλέξεις να έχεις τα κουμπιά ως system navigation αντί του full screen gesture, τότε δεν εμφανίζεται η επιλογή full screen indicator για να την κάνεις hide. Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα να γίνει hide. Αντιθέτως όταν επιλέξεις το full screen gesture ως system navigation τότε εμφανίζεται η επιλογή full screen indicator, οπότε σου δίνεται η δυνατότητα να την κάνεις hide. Ωστόσο, ακόμη και hide να γίνει, παραμένει…
-
amavroudis ευχαριστώ. Ωστόσο η μόνη επιλογή που έχω είναι mirror buttons στο full screen display. Χρειάζεται άλλη διαδρομή ή έχει κάτσει κάτι λάθος;
-
Καλησπέρα, Ολα καλά σε mi cc9. Μια απορία Πώς βγαίνει η μπάρα αναζήτησης που εμφανίστηκε κάτω από τα βασικά εικονίδια στο κάτω μέρος της οθόνης ;
-
Redmi 8
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ amavroudis
-
Redmi 8
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Αγόρασα το Redmi 8 (64gb) Ruby Red (όχι Redmi 8A) Θα ήθελα να μάθω ποια rom να κατεβάσω και ποιο twrp να χρησιμοποιήσω. Επίσης αν είναι εύκολο θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η ονομασία του, έτσι όπως αυτή γράφεται στη rom για να είμαι σίγουρος ότι θα κατεβασω την σωστή. Ευχαριστώ πολύ.
-
Παιδιά μόλις αγόρασα το Redmi 8 (64gb). Υπάρχει κάποια XTRV που μπορώ να περάσω? Ρωτάω διότι κοιτάζοντας το νέο update δεν βρήκα κάποια που να αντιστοιχεί στο κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια. Κάτοχος mi9lite. Θα ήθελα να μάθω τι εννοούμε dirty flash. Μέχρι πρότινος αυτό που έκανα για αναβάθμιση , ήταν : α) download της rom και β) άνοιγμα του updater και κατόπιν επιλογή πακέτου αναβάθμισης , οπότε και επέλεγα αυτό που είχα ήδη κατεβάσει. Αν μπορεί κάποιος ας περιγράψει τα βήματα της διαδικασίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλησπερα . Έκανα εγκατάσταση την νέα xtrv 20.3.5. και είναι όλα καλά εκτός από το γεγονός ότι κολλάει για κάποια δευτερόλεπτα στην αρχική οθόνη και δεν μετακινείται σε άλλη οθόνη . Πχ είμαι στις ρυθμίσεις και μόλις βγω τότε αφού γυρίσει στην αρχική οθόνη για κάποια δευτερόλεπτα δεν ανταποκρίνεται. Ίσως κάτι παίζει με το launcher. Καμμία ιδέα ;
-
Καλησπέρα. Για redmi pro omega αναμένεται κάποια αναβάθμιση ; Ευχαριστώ.
-
Μου συνέβη και εμένα (redmi pro / Miu 9.6, XTRV 8.4.12 beta). Δοκίμασα όλα τα παραπάνω αλλά τελικά το ζήτημα αποκαταστάθηκε απλά βάζοντας για φόρτιση το κινητό και ξεκόλλησε μόλις φόρτισε η μπαταρία >25%. Το πρόβλημα του κολλήματος σε εμένα συνήθως συμβαινει όταν η μπαταρία είναι χαμηλή και αποκαθίσταται όταν φορτίσει. Προφανώς φταίει κάτι στην αναβαθμισμένη rom.