Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 120.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΜην περιμένετε τσάμπα... κάντε το παρακάτω μέχρι να βγει σωστή αναβάθμιση! Εγώ ξανάβαλα την προηγούμενη ρομ 2.10.42 για το R3 από εδώ εάν έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση του android app και δεν δουλεύει, τότε κατέβασε την προηγούμενη Mi Wifi 4.0.3 από εδώ
-
Android Messages. Διαθέσιμη πλέον η Web έκδοση για να στέλνετε/λαμβάνετε μηνύματα από τον υπολογιστή σας
vasma - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμαεμένα δεν μου εμφανίζει στο μενού το "Μηνύματα για τον ιστό"...
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από vasma: “Παίδες επειδή δεν μου δουλεύει η 360 720p κάμερα στον Κινέζικο σέρβερ (ενώ στην ευρώπη συνδέεται) έχει βρει κάποιος κάποια λύση? ” Όλα καλά εδώ με την ίδια κάμερα στον κινεζοσερβερ. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 ” είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για την ίδια κάμερα (360 720p), γιατί μίλησα με έναν φίλο και ούτε αυτουνού συνδέεται και ένα άλλο μέλος το ίδιο πρόβλημα είχε εδώ μέσα, με τι firmware είσαι?
-
Με έχει απαγοητεύσει η Xiaomi τον τελευταίο καιρό... και από ότι βλέπω δεν πολυενδιαφέρεται... Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν μου δουλεύει η 360 720p κάμερα στον Κινέζικο σέρβερ, ενώ στην ευρώπη συνδέεται! Ακόμα περιμένουμε αναβάθμιση για mi box και όσον αφορά το refresh rate! Έβγαλε αναβάθμιση για το MiRouter (και ακόμα εκεί είναι) με αποτέλεσμα να διαλύσει όλα τα εκτός Κίνας ρούτερ.... Και δεν συζητάω για συνεχόμενα προβλήματα του MiHome με τις ειδοποιήσεις κλπ. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κ…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤο πρόβλημα είναι γενικό και βλέπω να μην τους πολυενδιαφέρει... icon_e_confused.gif Εγώ ξανάβαλα την προηγούμενη ρομ 2.10.42 για το R3 από εδώ εάν δεν έχεις κάνει αναβάθμιση του android app είσαι οκ, εάν έκανες το λάθος της αναβάθμισης κατέβασε την προηγούμενη Mi Wifi 4.0.3 από εδώ
-
Μήνυμαέκανα το λάθος και κατέβασα την νέα android εφαρμογή... και πλέον δεν δουλεύει τίποτα και σε όποια περιοχή και να δηλώσεις... που βρίσκουμε την μέχρι χθες βέρσιον android?
-
ΜήνυμαΤα έχουνε κάνει σκ@τ@…. από σήμερα (όποιος κάνει αναβάθμιση στην εφαρμογή) δεν δουλεύει σωστά και το mi wifi app….
-
Xiaomi box 3
vasma - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΌποιος θέλει να εγκαταστήσει το Kodi στο Mi box 3, όμως λόγω έλλειψη της εναλαγής refresh rate... και μέχρι να βγει αναβάθμιση (εάν βγει) η αγορά του δεν προτείνετε!
-
ποιες Micro SD είναι συμβατές με την Xiaomi mijia Smart 720P...?