Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Με έχει απαγοητεύσει η Xiaomi τον τελευταίο καιρό... και από ότι βλέπω δεν πολυενδιαφέρεται...
      Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν μου δουλεύει η 360 720p κάμερα στον Κινέζικο σέρβερ, ενώ στην ευρώπη συνδέεται!
      Ακόμα περιμένουμε αναβάθμιση για mi box και όσον αφορά το refresh rate!
      Έβγαλε αναβάθμιση για το MiRouter (και ακόμα εκεί είναι) με αποτέλεσμα να διαλύσει όλα τα εκτός Κίνας ρούτερ....
      Και δεν συζητάω για συνεχόμενα προβλήματα του MiHome με τις ειδοποιήσεις κλπ.
      Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω... μήπως να τα πουλήσω να ησυχάσω!

ΥΓ. Αυτό με την κάμερα που αναφέρω έχει κάποιος άλλος λύση...?
    • Στην προσθήκη συσκευων έγιναν αγγλικα ολα. Επισης βλεπω ταχύτερη συνδεση στις καρτελες της αρχικης σελιδας. Δεν εχω την 360 καμερα αλλα η aqara δουλευει κανονικα. Σημερα παρελαβα και το τουμπανο φωτιστικο οροφης yeelight 650 με backlight. Θα το τοποθετησω αυριο.
      Στο router εκανα downgrade και λειτουργει κομπλε.
    • Τώρα μας πλήγωσες άσχημα και μένα και τον @Ikariapower. Το θέλω πολύ και γω αλλά είμαι σε φάση που περιμένω να μετακομίσω και δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα.
      Καλορίζικο και περιμένουμε εντυπώσεις. Που θα το χρησιμοποιήσεις αν δείχνει ωραία στο χώρο, φωτεινότητα κτλ.
      Φαντάζομαι ότι έχεις διαβάσει στο forum της yeelight ότι έχει κάτι θεματακια με την τελευταία αναβάθμιση
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vasma έγραψε:

Με έχει απαγοητεύσει η Xiaomi τον τελευταίο καιρό... και από ότι βλέπω δεν πολυενδιαφέρεται...
      Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν μου δουλεύει η 360 720p κάμερα στον Κινέζικο σέρβερ, ενώ στην ευρώπη συνδέεται!
      Ακόμα περιμένουμε αναβάθμιση για mi box και όσον αφορά το refresh rate!
      Έβγαλε αναβάθμιση για το MiRouter (και ακόμα εκεί είναι) με αποτέλεσμα να διαλύσει όλα τα εκτός Κίνας ρούτερ....
      Και δεν συζητάω για συνεχόμενα προβλήματα του MiHome με τις ειδοποιήσεις κλπ.
      Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω... μήπως να τα πουλήσω να ησυχάσω!

ΥΓ. Αυτό με την κάμερα που αναφέρω έχει κάποιος άλλος λύση...?
      Έχω την ίδια κάμερα και στον κινέζικο server χτες δούλευε μπόμπα.
      Έκδοση 5.3.10

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Ο/H Ikariapower έγραψε:

Ο/H PaixXiaomi έγραψε:

Ο/H Jiasios έγραψε:

Αφου και στον κλασικό ανταπτορα μπαινει με λιγο ζορι.και ειναι καλυτερα που σφηνωνει.
      Είναι σίγουρα καλός ο generic αντάπτορας? Πάντα είχα απορία για το πόσο μπορούμε να τον εμπιστευθούμε έχοντας μόνιμα πράματα πάνω και ειδικά ένα air condition που τραβάει παραπάνω. 100% πάντως δεν έχει γείωση, τον έχω μετρήσει με πολύμετρο. Παρ'ότι έχει επαφές για γείωση δεν είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους (μπρος με πίσω), ενώ φάση και ουδέτερος (προφανώς) είναι.
      Εγώ πάντως δεν τον εμπιστεύομαι !!! Και αυτόν που φέρνω τώρα πρώτα θα τσεκαριστεί αν έχει γείωση !!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
      Κοίτα, η γείωση καλό είναι να υπάρχει αλλά δεν είναι μεγάλο θέμα πιστεύω (εκτός αν παιχτεί τίποτα και το κρατάς εκείνη την ώρα αλλά και πάλι θα'χεις ρελέ λογικά). Ειδικά τέτοιες συσκευές χαμηλής κατανάλωσης που βάζουμε πάνω λογικά δεν έχουν από μόνες τους καν γείωση. Το θέμα είναι να'ναι καλές οι επαφές (φάσης-ουδέτερου), μην καρβουνιάσει τίποτα με τον καιρό και αρπάξει :p. (και αυτό κυρίως για συσκευές που τραβάνε αρκετά, π.χ air condition).
    • Διαφήμιση
    • Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Έχω την ίδια κάμερα και στον κινέζικο server χτες δούλευε μπόμπα.
      Έκδοση 5.3.10
      Δεν συνεργάζεται με τίποτα... σταματάει μέχρι το qr code... ενώ ευρώπη κανονικά και δεν ζητάει qr code!

Άλλος έχει κάποιο θέμα / λύση με την 720p 360 Cam...?
    • Κ σε μένα μόνο με τον ευρωπαϊκό συνδέεται...
      Περιμένω μήπως βάλουν κ το gateway, για να τα έχω όλα εκεί....
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Χαμός στον κινεζικό server, αν ήμαστε εκτός σπιτιού καμία πρόσβαση στις συσκευές και αν κάνεις το λάθος logout και login ξανά οι συσκευές εξαφανίζονται !!! Αν πας και καλά να προσθέσεις μια δείχνει μόνο μια πρίζα το Air Purifier 2 και την κάμερα την Yi !!! Από το Yeelight App οι λάμπες τουλάχιστον είναι προσβάσιμες !!! Ούτε server δεν σε αφήνει να αλλάξεις !!! Χαμός λέμε !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Καλησπέρα επιβεβαιώνω και εγώ ενώ ας πούμε από σενάρια έρχονται ειδοποιήσεις δεν βλέπεις και δεν μπορείς να μπεις πουθενά.

Ο/H Ikariapower έγραψε:

Χαμός στον κινεζικό server, αν ήμαστε εκτός σπιτιού καμία πρόσβαση στις συσκευές και αν κάνεις το λάθος logout και login ξανά οι συσκευές εξαφανίζονται !!! Αν πας και καλά να προσθέσεις μια δείχνει μόνο μια πρίζα το Air Purifier 2 και την κάμερα την Yi !!! Από το Yeelight App οι λάμπες τουλάχιστον είναι προσβάσιμες !!! Ούτε server δεν σε αφήνει να αλλάξεις !!! Χαμός λέμε !!!

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Και αν πας να προσθέσεις μια από τις και καλά τρεις διαθέσιμες συσκευές ... !!!