Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 778.
-
Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από AlexisDS: “Παράθεση από chrispre913: “Πιστεύω περισσότερο πρόβλημα έχει η μπαταρία μας πάρα οι ρομ φίλε.. Ψάξε, όλοι μιλάνε για μια nohon πιο σταθερή, η δικιά μας πέφτει απότομα κάνει κάτι περίεργα αν κλείσει την βγαλεις και το ξανά ανοίξεις μπορεί να είναι πάνω απο 20%. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ξέρω , την παρακολουθώ την συζήτηση στο αντίστοιχο νήμα. Εμένα δεν μου κάνει τρελά η μπαταρία. Ομαλή είναι η λειτουργία της, …
-
παιδια καλημερα και καλη εβδομαδα.Χτες περασα την νεα ρομ.Παρατηρησα σημερα ενω εχω τα whatsapp και viber στο security -> autostart τσεκαρισμενα,επρεπε να μπω μεσα στην εφαρμογη για να μου ερθουν καποια μηνυματα τωρα το πρωι! γιατι;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από apsogos4ever: “ακουγονται φημες οτι η Ελληνικες ρομ βγαζουν λιγοτερη βαθμολογιας στο antutu ” Οχι βρε.... Σε θέματα επιδόσεων είναι το ίδιο πράγμα..” το φανταστικα απλα ειπα να το αναφερω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Αξεσουάρ Mi-Max
Μήνυματελος παντων εχω ηδη ενα που μου εκανε δωρο ενας φιλος το οποιο το πηρε απο ebay οχι πληρους καλυψης.Θα δοκιμασω πρωτα αυτο.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Αξεσουάρ Mi-Max
Μήνυματι προτεινεις?αυτο που στελνουν μαζι με το κινητο που δεν πιανει ολη την οθονη ειναι οκ?μακαρι να εφταναν ολα τα κινητα εως 42 βαθμους χααχαχαχ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
εσβησα το gmail και εκανα εκκαθαριση και επαιξε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
παιδια αυτο ποτ βγαζει γιατι στο playstore Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
ελα ρε παιδιά και τι έγινε !αν δεν επηρεάζει σε κάτι άλλο!!χαχαχα
-
Παράθεση από mapatronis: “Καλησπέρα Για redmi 3 ido είναι λάθος η rom... Ευχαριστώ ” καλησπέρα φίλε μου , τι εννοείς είναι λάθος η ρομ;
-
6.9.24 ;;;γιατι βλεπω 6.9.22....
-
παιδια καλησπερα! η νεα ρομ ειναι η 6.9.22 ή 6.9.24 ; πανω στο thread γραφει 6.9.22 Και στο changelog 6.9.24
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Emmanouil Syrengelas: “Παράθεση από apsogos4ever: “ρε παιδια συγνώμη που ξαναστελνω για το ιδιο αλλα εχω αρχίσει και αγχωνομαι. Το Mi max υπαρχει τροπος να παιξει παιχνιδια προβάλλοντας στην τηλεόραση χωρις να ειναι smarttv? ισως με συνδεση με καποιο mi box η κατι τετοιο. Γιατι απο οτι ιδα με hdmi καλωδιο δεν ειναι συμβατο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Εγώ ψώνισα αυτό αυτό από το ebay το οποίο κάνει screen mirroring. Δουλεύει αλλά έχει μια μικρή καθυστέρηση στη μεταφορά…
-
XIAOMI Mi Box 3 Pro
ΜήνυμαΥπάρχουν τρόποι που περνάς εύκολα αγγλικά και έχει και video στο youtube.Κάνα άλλο σχόλιο ; Oρίστε και ένας οδηγός
-
XIAOMI Mi Box 3 Pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους, μόλις παράγγειλα το xiaomi Mi box 3 enhanced.Ψάχνω κάτι τέτοιο μέρες τώρα και απ ότι συμπέρανα πρέπει να είναι από τα καλύτερα.Το παράγγειλα απο geekbuying. Θα ήθελα την γνώμη σας εσείς που έχετε κάτι τέτοιο ή εσείς που έχετε εμπειρία .Ευχαριστώ Πηρά αυτό από κάτω: XIAOMI Mi Box 3 Pro Hexa Core 64bit 4K Android 5.1 2G/8G TV BOX
-
Xiaomi Mi TV Box GREEK UI
Μήνυμαπαιδια εχει κανεις παρει Mi box να ρωτησω καποια πραγματα;
-
[REVIEW] MI BOX 3
Μήνυματο θεμα ειναι να μας πει καποιος που το εχει αν παιζει παιχνιδια realtime χωρις lag Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Mi Max 4/128
Μήνυμαεισαι φοβερος Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk