Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 143.

• RE:

marabu - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από alkis_7: “Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση την Aroma ROM στο Redmi Note 4. Όλα πάνε καλά, μέχρι τη στιγμή που πάει να ξεκινήσει την εγκατάσταση της ROM. Μόλις πατάω εγκατάσταση, κάνει επανεκκίνηση το κινητό. Τι κάνω λάθος;” Ένα screenshot από το σχετικά της συσκευής να δουν οι γιατροί τι rom φοράς, και θα λάβεις βοήθεια για οτιδήποτε!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η προειδοποίηση προφανώς έχει να κάνει με το ότι όταν ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο και έχεις πρόσβαση στο σύστημα πρέπει να είσαι έτοιμος για δυσλειτουργία αν πειράξεις "ευαίσθητα" σημεία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

marabu - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από azuli: “Γραφει στην σελιδα του unlocking: Risks of Unlocking 3. Some features which require high security level (e.g., Find device, added-value services, etc.) will no longer be available Δεν ξερω αν ειναι ψαρωτικο αλλα το γραφει παντως! Μηπως εννοει οτι δεν θα λειτουργουν καποια features συγκεκριμενα,οπως κλειδωμα,διαγραφη δεδομενων,κλπ?” Λειτουργούν κανονικά!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

marabu - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από ross: “μεσω wifi το κατεβασα αλλα δεν ... δοκιμασα να ξεκλειδωσω με την ρομ που εχω αλλα και παλι σταματαει η διαδικασια ποτε στο 50% ποτε στο 30% μου βγαζει μηνυμα οτι couldnt verify device current account is differnet from the account info in the device αυτο με το fastbootrom μηπως υπαρχει καποιο λινκ με οδηγιες? εχω ξεκλειδωσει με επιτρυχια 2 redmi 3s στο παρελθον αλλα εδω δεν με θελει” Δοκίμασε με μια παλιότερη έκδοση του mi unlock με την τελευταία έκδοση του ούτε σε εμένα έτρεχ…

• RE:

marabu - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από ross: “καλημερα.εφτασε χτες το rtedmi note 4 global και φυσικα βουρ πρωι πρωι σημερα για ξεκλειδωμα και περασμα ελληνικης ρομ. ελα ομως που δεν θελει να περασει την global developer οπως προτεινει ο γνωστος οδηγος. το κινητο εκανε την αναβαθμιση που υπηρχε διαθεσιμη και εχει τωρα την εξης ρομ MIUI Global 8.2 σταθερη 8.2.5.0 MCFMIDL κατεβασα λοιπον απο εδω MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum την developer rom παω μεσω τοιυ updater να κανω την αναβα…

• Youtube

marabu - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Γνωρίζει κάποιος γιατί από τα xiaomi μου rn2 και mido που έχω η αναζήτηση βίντεο μου βγάζει διαφορετικά αποτελέσματα από το pc; Φαίνεται ότι κάποια τα αποκλείει...--------

• Αυτό υποθέτω και εγώ , στην ουσία δεν βλέπω διαφορά!! και να υπάρχει η πρεσβυωπία μου δεν την βλέπει.!!! Που...άνα ηλικία!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αδέρφια στο θέμα μας μην χανόμαστε!! Παρεμπιπτόντως σε mido η εγκατάσταση έτρεξε ρολόι,δεν έκανα κάποια αλλαγή μόνο το dpi. Δεν βλέπω κάποιο ζόρι! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vayio: “Τωρα που θυμήθηκα.... Σε όλες τις nougat έως τώρα, ο ήχος κλήσης ξεκινάει από πολύ χαμηλα και σταδιακά αυξάνει μέχρι την επιθυμητή ένταση. Κάτι που δε συνέβαινε με τις thunder. Στο libra μου τουλάχιστον... Μου ξεφεύγει κάποια ρύθμιση?” Ισχυύει και στο mido. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από takisk: “@gkalen εισαι πολυ μ.....ς.Να σεβεσαι και τις αποψεις των αλλων η να γραψεις τα επιχειρηματα σου οπως κανουν ολοι.Η περνιεσαι για διανοια. Παλιοκαραγκιοζη.” Είπες την άποψη...ο.κ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από manol80: “@takisk θα σου έλεγα να είσαι λίγο πιο κόσμιος "φίλε"... και ιδικά σε ένα άτομο που δίνει πολλές ώρες για εμάς και στο Δωρεάν.....” Γειά σου !!!!! Δεν είσαι για εδώ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Factory reset

marabu - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Ήσασταν κατατοπιστικότατοι...το κατάλαβα!! ,απλά ο Γιάννης με το mount partition έξυσε ένα θέμα που είμαι εντελώς νυχτωμένος Με τρώει λίγο το χέρι μου αν καταλάβατε

• Factory reset

Μήνυμα

Παράθεση από Yiannis P: “Εγώ που έσβησα internal storage ήμουν οκ. Wipe system δεν πρέπει να κάνεις γιατί βγάζει κάτι errors ότι δεν μπορεί να κάνει mount το partition. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” mount το partition;;; άλλη απορία αυτή!!!!

• Factory reset

Μήνυμα

εαν τα σβήσω και κάνω αμέσως install την νέα rom χωρίς να βγώ από το recovery από την sd θα έχω θέματα;

• Factory reset

Μήνυμα

..αν τα σβήσω θα φτιάξω τούβλο;

• Factory reset

Μήνυμα

Ευχαριστώ αδέρφια!!!! =============== Μαι 29th 2017, 11:54am =============== Το βίντεο πολύ καλό αλλά δεν έτυχε να το δω... ....και να συνεχίσω για να μην υπάρχουν κενά, με Absolute Full Wipes κινδυνεύουμε με brickάρισμα η κλείδωμα bootloader;

• Factory reset

Μήνυμα

Με factory reset και εγκατάσταση καινούργιας rom η συσκευή μας καθαρίζει από την προηγούμενη και αν όχι υπάρχει άλλος τρόπος για βαθύ καθάρισμα από την παλιά εγκατάσταση;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas km: “Καλησπέρα εξαιρετική δουλειά. Σε REDMI_NOTE_2 (HERMES) Στο messenger ενώ λειτουργεί κανονικά βγάζει συνέχεια μήνυμα για αναφορά λόγω κρασσαρισματος. Έκανα το messenger απεγκατασταση και εγκατάσταση και πάλι τα ίδια...” Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων μέσα από την εφαρμογή και λογικά θα είσαι ο.κ Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε Redmi note 2 που είχα το ίδιο προβλήμα διορθώθηκε αλλάζοντας κανάλι στο router.

• Παράθεση από petran66: “Παράθεση από petran66: “Παιδιά μια βοήθεια αν μπορείτε. Προσπαθώ να ξεκλειδώσω τη συσκευή και δε μπορώ!! Εννοείται ότι έκανα όλα τα βήματα. Κάτι γίνεται με το λογαριασμό μου στο Mi cloud.Βασικά έχω 2. Στον ένα μου βγάζει μήνυμα κατά το ξεκλείδωμα, ότι πρέπει να περάσουν 30 μέρες για να ξεκλειδώσω πάλι.Οκ,ίσως γιατί ξεκλείδωσα πριν καμιά 20 μέρες. Τον άλλο όμως έχω να τον χρησιμοποιήσω πολύ καιρό!! Και κατά το ξεκλείδωμα μου βγάζει ότι είναι διαφορετικός ο λογαριασμός!! Τσ…