Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εντάξει η τελευταία stable αποδεικνύει πάλι ότι ορισμένες φορές τελικά οι dev είναι πιο stable από τις stable Χρήστο όταν λες αλλαγή το τσιπάκι τι εννοείς αλλαγή πλακέτας? Σιγά μην έκαναν κολλήσεις για ν'αλλάξουν μόνο το τσιπάκι. Πόσο πήγε το μαλλί? Δοκιμάστηκε να εγκατασταθεί modem driver ξεχωριστά ή/και να φλασαριστεί κινέζικη rom μήπως φτιάξει? Αν όντως είναι θέμα hardware είναι τραγικό, μου θυμίζει το κίνδυνο που διατρέχαμε παλιότερα με την αναβάθμιση BIOS στο pc.
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΔείχνεις σε παρακαλώ μια φώτο από ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο? Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το facebook lite να δεις αν κάνει τα ίδια
-
@papsr6 Οι roms αρχικά χωρίζονται σε official και custom. Από εκεί και πέρα και οι δύο χωρίζονται σε stable και developer. Η xtrv είναι custom rom ενώ η official global rom είναι επίσημη με πολλές γλώσσες δηλαδή όχι σαν την κινέζικη έκδοση που έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά (φυσικά χωρίς playstore). Τώρα αν θα διαλέξεις stable ή dev, όποια rom και να βάλεις, είναι ανάλογα τι θες......αν δεν ασχολείσαι και βαριέσαι συχνές αναβαθμίσεις καλύτερα πήγαινε stable που λογικά έχει λιγότερα προβλήματα. Α…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
8@nos - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από gkoutrou68: “Ναι, τα επιλέγω όλα αλλά στο restore αν τα βάλω όλα δεν ολοκληρώνει. ” Περίεργο! Δοκίμασε και μόνο με τα βασικά, να δεις τι παίζει όταν κάνεις restore. Ποια έκδοση twrp έχεις?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
8@nos - - Recoveries
ΜήνυμαΌπως είπε ο @amavroudis είναι αρκετά αυτά αλλά αν τα επιλέξεις όλα δεν χάνεις και τίποτα, να μην σου πω ότι είσαι και πιο σίγουρος
-
ωραία χαίρομαι! Εντάξει σου είπα οι MTK στο θέμα μπαταρία δεν είναι και ό,τι καλύτερο σε συνδυασμό με τη rom που φοράει ένα κινητό και φυσικά τις ρυθμίσεις και τη χρήση του κάθε χρήστη μπορεί να γίνει τραγική η κατάσταση όπως στη περίπτωσή σου. Έχει και λίγο μικρότερη μπαταρία σε σχέση με το RN4 αλλά αυτό είναι το λιγότερο.
-
Εντάξει σαν την υποστήριξη (σε επίπεδο software) που βρίσκεις στα xiaomi δεν βρίσκεις πουθενά αλλού. Από την άλλη η xiaomi φτιάχνει-συναρμολογεί κινητά αλλά ούτε οθόνες, ούτε μπαταρίες. Δεν ξέρω ποια μάρκα οθόνη είχε το Ulefone αλλά για πχ το Redmi Note 4 μπορεί να σου έρθει με 3 διαφορετικές μάρκες οθόνης αν δεν κάνω λάθος. Για το θέμα της μπαταρίας που αναφέρεις, το Ulefone Gemini Pro έχει MediaTek επεξεργαστή οπότε εκτός του ότι θα έπρεπε να το συγκρίνεις με το nikel και όχι με το mido που έχ…
-
Ενημερωτικά, mido ή nikel είναι το κινητό? Ποια rom φοράει? Δυστυχώς αυτό είναι το ρίσκο φίλε μου αν αγοράσεις κινητό από Κίνα, οκ δίνουν 1 χρόνο εγγύηση συνήθως αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το ξαναστείλεις πίσω και να περιμένεις. Η ευρωπαΪκή εγγύηση συνήθως σε καλύπτει 2 χρόνια. Τώρα πχ που τα xiaomi τα έφεραν επίσημα στην Ελλάδα σε καλύπτει η εγγύηση για 2 χρόνια χωρίς να παιδεύεσαι να το στείλεις Κίνα αλλά φυσικά η αγορά του είναι πιο ακριβή. Γενικά με όλες τις εγγυήσεις είναι να μην σου …
-
ΟΚ αύριο θα σε σκοτώσουμε
-
@amavroudis Κάποιοι συμφορουμίτες έχουν αντίθετη άποψη, κοίτα εδώ κι εδώ. Όταν πρωτοπήρα το κινητό και σε μένα μόνο άσπρο άναβε και πίστευα ότι ήταν θέμα hardware αλλά αφού κάποιοι φίλοι βλέπουν και τα άλλα χρώματα από το RGB LED πρέπει να είναι θέμα software δηλαδή ανάλογα με την έκδοση της rom Εγώ έχω βάλει full cover tempered glass της lenuo που στο κάτω μέρος είναι κατάμαυρο και δεν φαίνεται το led οπότε το έχω απενεργοποιήσει και δεν μπορώ να σας πω τι βλέπω
-
@ExCiZieR Μπράβο φίλε, καλοδούλευτο Όσο για τα updates είναι απαραίτητα και δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι κάτι. Πάρε και ένα backup μέσω twrp και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Και κάτι άλλο στα επόμενα updates δεν χρειάζεται να κάνεις όλα αυτά, είναι πιο απλό και δεν θα χάνεις τα αρχεία σου ούτε θα πρέπει να σετάρεις το κινητό κάθε φορά από την αρχή
-
Ωραία πάλι καλά πήγαν όλα καλά, αν και έχεις MTK και τα πράγματα είναι πιο εύκολα αν κάτσει στραβή. Μπράβο λοιπόν και καλοδούλευτο Για να περάσεις την xtrv έκανες factory reset μέσω twrp? Αν έκανες αυτό που φαίνεται στη παρακάτω φώτο το ίδιο είναι, αλλά μάλλον δεν το έκανες και θα έλεγα να το κάνεις αλλά επειδή θα τα χάσεις όλα θα πρέπει να έχεις κρατήσει backup και φυσικά θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις την xtrv, δηλαδή να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία. Έτσι γίνεται η καθαρή εγκατάσταση της νέας …
-
Mi 5x Έξυπνος βοηθός
8@nos - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΔηλαδή αν είσαι στην αρχική οθόνη και σύρεις το δάχτυλό σου προς τα δεξιά δεν εμφανίζεται ο "έξυπνος βοηθός"?