Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 524.
-
@Thracia πρώτη φορά που το δοκιμάζω..
-
@Thracia εμένα μου έκανε μόνο force close σε πολλές εφαρμογές αλλά τέτοιες ομορφιές;;; Τό fr είναι τελικά μονόδρομος!!
-
Παράθεση από NasDriver: “ Τα xiaomi θέλουν χέρι, αν είσαι διαθέσιμος να βάζεις χέρι, πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα... ”
-
Παράθεση από Thracia: “Το bug με το εικονιδιο των data διορθωθηκε; ” Όλα είναι στην θέση τους ( αν και δεν είχα την προηγούμενη ρομ που είχε αυτά τα θέματα ), και η διάρκεια της μπαταρίας έχει βελτιωθεί.
-
Το έγραψα και σε άλλο νήμα θα το πω κι εδώ, με fr πάει τζέτ η τελευταία. Μέχρι τα Χριστούγεννα δεν κάνω άλλο στήσιμο, βαρέθηκα, ιδίως το να δίνεις τα σωστά δικαιώματα σε κάθε μία εφαρμογή είναι μαρτύριο! Πρέπει να βρίσκω 3-4 ώρες κάθε φορά... Πάντως εξαιρετική η δουλειά του team, τώρα που περάστηκε καθαρά δείχνει πιο γρήγορη.
-
Τελικά δεν απέφυγα το fr, έτσι σήμερα το πρωί το έστησα από την αρχή. Μέχρι στιγμής πάει καλά χωρίς προβλήματα. Μπράβο παίδες καλή δουλειά άλλη μια φορά!! Πάντως είναι πακέτο να στήνεις φτου και από την αρχή συνεχώς τόσες εφαρμογές μαζί με τις ρυθμίσεις τους, ας ελπίσουμε να σταματήσει αυτό το σκηνικό!!
-
Καλησπέρα, μόλις την έριξα πάνω από την 8.8.23 με dalvic/cache και χωρίς fr. Με το καλημέρα σφάλμα στην εφαρμογή του καιρού. Έκανα ήδη 2-3 reboot, η αναφορά είναι η εξής: java.lang.RuntimeException: Unable to instantiate receiver com.miui.weather2.receiver.ReceiverUpdateWeather: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "com.miui.weather2.receiver.ReceiverUpdateWeather" on path: DexPathList[[zip file "/system/priv-app/Weather/Weather.apk"],nativeLibraryDirectories=[/system/priv-app/Wea…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
@mixaliscy καλύτερα να κρατάμε σε εγρήγορση τα αντανακλαστικά μας παρά να τρέχουμε τελευταία στιγμή, και όπως πολύ σωστά είπες κι εσύ, εδώ έχουμε να κάνουμε με διαρροή από admin (κάτι σαν τα δικά μας δηλαδή) άρα όντως μπορεί να είναι άκυρες οι ανησυχίες μας όμως μπορεί να γίνουν και χειρότερα. Να είχε βγει κάποιος από τους ''ψηλούς'' και να έκανε δημόσια ανακοίνωση θα έλεγα οκ, αλλά προς το παρόν δεν βλέπω να έχουν σκοπό να ξεκαθαρίσουν το θέμα.
-
Ρίσκα έχουμε πάρει όλοι μας με το που δώσαμε παραγγελία για αγορά κινητού (Ελλάδα ή Κίνα) χωρίς σαφή εγγύηση, από εταιρεία άγνωστη μέχρι πριν 1-2 χρόνια. Ρίσκο μην σκάσει στα μούτρα μας, μην γίνει τούβλο για tetris κτλ. Αλλά ρίσκο μην γίνει κωλοτούμπα και μου τσιμεντώσει η ίδια η εταιρεία το κινητό που μου πούλησε;; Βλέπουν πολύ ΕΤ1 εκεί στην Κίνα και περνουν ιδέες!! Όσο για να το στείλω σε admin ώστε να το κάνω λειτουργικό αφού σκάσω 40€ δεν υπάρχει περίπτωση, καλύτερα να πάω στο λιμάνι να του …
-
Αγορασμένο τον 03/2018 με official global rom από honorbuy, κλειδωμένο και με τα στοιχεία της φωτογραφίας: σε ποια κατηγορία ανήκω;
-
-
-
Αν λέμε τώρα υποθετικά γίνει αναδρομικά τότε καλύτερα να αρχίσουμε το ξεσκόνισμα στο tetris, με τόσα ''τούβλα'' θα χρειαστεί!!!
-