Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 316.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pillopoulos: “Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το άκυρο που θα πω αλλά επειδή όλοι πλέον στην παρέα έχουν από ένα xiaomi, έχω παρατηρήσει ότι σε όλους ο ήχος κλειδώματος/ξεκλειδωματος είναι πολύ πιο δυνατός από τη δικιά μας συσκευή. Η μόνη έκδοση που είχε δυνατό ήχο σε εμάς, ήταν η 6.9.15 που έχω και μέχρι σήμερα. Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; ” Αν ενεργοποιήσεις το Dolby Atmos, Θα έχεις και πάλι δυνατό ήχο. :D” Ενεργοποιημένο το έχω, δυνατό ήχ…
-
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το άκυρο που θα πω αλλά επειδή όλοι πλέον στην παρέα έχουν από ένα xiaomi, έχω παρατηρήσει ότι σε όλους ο ήχος κλειδώματος/ξεκλειδωματος είναι πολύ πιο δυνατός από τη δικιά μας συσκευή. Η μόνη έκδοση που είχε δυνατό ήχο σε εμάς, ήταν η 6.9.15 που έχω και μέχρι σήμερα. Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@pillopoulos Εδώ θα βρεις μια Nougat rom για MI5 διάβασε τι λένε και η απόφαση δική σου όπως και η ευθύνη αν πάθει κάτι η συκσευή σου. miui_MI5_6.10.13_e4bcf9c2aa_7.0(android 7.0). Πρέπει να πρόσθεσαν Αγγλικά.” Μιλάνε ισπανικά αν δεν κάνω λάθος... Δεν πειράζει, περιμένουμε να βγει επίσημη, ούτως ή άλλως τα παιδιά εδώ μας έχουν φουλ ενημερωμένους... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Έχουμε καλά νέα για την συσκευή μας. Διέρρευσε η πρώτη rom Nougat για το MI5 η οποία έχει μόνο Κινέζικα. Παρουσιάζει πολλά σοβαρά FC, ETC και δεν έχει gapps. Το link εδώ miui_MI5_6.10.13_e4bcf9c2aa_7.0.zip.” Άμα έχει μόνο κινέζικα και σοβαρά προβλήματα, γιατί να την κατεβάσουμε; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@demakhs @osalonikios Τα "σκουλήκια" έχετε ξεσαλώσει! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen Να είστε καλά όλα τα παιδιά που εργάζεστε για το καλό μας! Μακάρι αν χρειάζεστε κι άλλη δωρεά, να βοηθήσουμε! Το αξίζετε και με το (πολύ) παραπάνω! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από pillopoulos: “Καλησπέρα, είχα παραγγείλει από geekbuying ένα redmi note 3 pro και τελικά μου έστειλαν ένα 3s (land)... Αυτό που ήθελα να ρωτήσω επειδή μου έκανε εντύπωση είναι επειδή είχε μέσα ευρωπαϊκό φορτιστή μήπως είναι το international edition με την 800αρα μπάντα και αν είναι, από πού το καταλαβαίνω; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βασικά εάν σου έστειλαν λάθος κινητό μάλλον πρέπει να μιλήσεις μαζί τους για επιστροφή πρώτα...” Σιγά …
-
Καλησπέρα, είχα παραγγείλει από geekbuying ένα redmi note 3 pro και τελικά μου έστειλαν ένα 3s (land)... Αυτό που ήθελα να ρωτήσω επειδή μου έκανε εντύπωση είναι επειδή είχε μέσα ευρωπαϊκό φορτιστή μήπως είναι το international edition με την 800αρα μπάντα και αν είναι, από πού το καταλαβαίνω; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakas1989: “μόλις πατάω εδώ unlock μετά με πετάει εδώ” Σου έχει δώσει έγκριση η xiaomi και τώρα σου επιτρέπει να κατεβάσεις το πρόγραμμα για να κάνεις unlock bootloader. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρουμε πότε θα έχουμε την καινούρια ρομ της εβδομάδας; Στάλθηκε από MI 5 με gkalen rom
-
Άσχετο, αυτό με το chomp SMS που δε λαμβάνω τα μηνύματα, το ξανάκανε κι έφαγε δρόμο Στάλθηκε από MI 5 με gkalen rom
-
Παράθεση από Dimitris Dukas IV: “ @pillopoulos ” Το έκανα αυτό που είπες. Μπορώ να κάνω update στην έκδοση του play store? Κατά τ' άλλα το κινητό είναι πύραυλος,το 3/32 έχω Στάλθηκε από MI 5 με gkalen rom
-
Παράθεση από Dimitris Dukas IV: “Δεν το εχω παρατηρησει ποτε αυτό @pillopoulos ποια εκδοση playstore εχεις ? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Διαφορετική από σένα έχω αλλά δεν έχω πειράξει κάτι. 8b94452f4253d7619757b038edb3a565.jpg Στάλθηκε από MI 5 με gkalen rom
-
Να παρατηρήσω κι εγώ κάτι: όταν γίνεται εγκατάσταση ενός application στο play store, λαγκαρει η συσκευή λες και είναι καμιά μπακατελα. Δεν ξέρω αν φταίει η ρομ ή είναι θέμα της xiaomi αλλά μου το έκανε και σε προηγούμενες ρομ Στάλθηκε από MI 5 με gkalen rom
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tikopoulos Kostas: “Εκανα ξανά wipe data και εξαφανίστηκε το πρόβλημα...ίσως να είχα κάνει μόνο την cache πριν...τι να πω. Ευχαριστώ πάντως μπήκα κανονικά τώρα. Όταν αλλάζει ρομ πρέπει χειροκίνητα να κάνουμε wipe? Δεν το κάνει αυτόματα;” Όταν πηγαίνεις από stable σε dev και το αντίστροφο, θέλει wipe dalvik, cache και data. Όταν απλά βάζεις την επόμενη έκδοση της ρομ που έχεις, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι. Κάνει από μόνο του wipe dalvik και cache. Στάλθηκε από MI 5 με gkalen rom
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Θα κατεβάσεις την fastboot rom και πέρνα την μέσα από to XiaoMiFlash Tools. Αλλά να ξέρεις το 80% των χαρακτηριστικών της Miui V8 δεν θα τα έχεις. Μάλλον στην επόμενη θα τα ενσωματώσουν και αν σε ενδιαφέρει ούτε Ελληνικά.” Για ποιο λόγο τη fastboot rom? Αφού έχει twrp. Θα το χάσει με τη fastboot Στάλθηκε από MI 5 με gkalen rom
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tikopoulos Kostas: “Και στο άλμπουμ το βγάζει δεν είναι μόνο το play store....gmail έκανα μόνο αυτό το πήρε. Βγάζει συνέχεια ή εφαρμογή play store έχει σταματήσει και ή εφαρμογή άλμπουμ το ίδιο.... Και με την 4 ρομ στην σειρά το βγάζει πάλι ....τώρα και υπηρεσίες google και το play store δυστυχώς έχουν σταματήσει...τα ίδια και τα ίδια...” Από μία ρομ σε άλλη, κάνεις wipe data? Στάλθηκε από MI 5 με gkalen rom
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “Για να περάσω την miui8 global stable από την global beta με twrp recovery εάν κάνω τα wipe case/dalvic ,data,system και μετά εγκατάσταση γίνεται; ή μόνο με το mi flash fastboot rom; επειδή πηγαίνω από beta σε stable.” Δεν παίρνω κι όρκο αλλά δε χρειάζεται system wipe. Με dalvik, cache,data θα είσαι κομπλέ. Fastboot rom δε χρειάζεται σίγουρα. Περίμενε να το επιβεβαιώσει και κάποιος γκουρού του φόρουμ για να είμαστε 100% σίγουροι Στάλθηκε από MI 5 με gkalen rom
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@fighter Thanks !!!! Εχεις μήπως θέματα με χαμένες κλήσεις ή sms ?? Και γενικά οι χρήστες με Kenzo , εχετε πρόβλημα με χαμένες κλήσεις ή sms , εχω ακούσει για κάποιους που χάσανε sms αλλα θέλω να μάθω αν υπάρχει πρόβλημα και στις κλήσεις .. Θεωρώ ότι θα φαει λίγο καιρό ή MM μεχρι να δούμε Stable , βλέπω ότι υπάρχουν κάποια θέματα που οφείλονται στη base rom και ελπίζω να τα λύσουν γρήγορα .. ” Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά εγώ είχα κάποια χαμένα SMS και μάλλον οφειλόταν στο …