Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.

• Stable θα βάλω, απλά πρώτα θα μπει η developer, όπως λέει και ο οδηγός.

• Ειναι διαφορετικες εκδοσεις; Η fastboot παρατηρω οτι ειναι 0,5 παραπανω. Λογικα ειναι οι fastboot και οι recovery ρομ. Ποια η διαφορα τους; Πρωτη φορα τα συνανταω αυτα, μονο η xiaomi τα εχει; Σορρυ για τις ερωτησεις, απλα θελω να καταλαβαινω πληρως τι ακριβως κανω και για ποιο λογο. =============== Αυγ 7th 2017, 5:10pm =============== Παράθεση από 8@nos: “Το santoni έχεις όχι το note...ΠΡΟΣΟΧΗ....όχι βιαστικές κινήσεις γιατί αν κάνεις κάτι λάθος στη καλύτερη θα χάσεις περισσότερο χρόνο ” Εβαλα κ…

• Για να δω εαν θα κλειδωσει. Απο εδω η developer κανει; http://en.miui.com/a-234.html Και γιατι η developer ειναι πιο παλια εκδοση απο την stable; Το αντιθετο δεν πρεπει να συμβαινει;

• Το κανω τωρα. Ποια εκδοση λες να κατεβασω και απο που;

• Μολις ηρθε το μηνυμα και κατεβασα το Mi Unlock. Τωρα τι κανω; Ευχαριστω αλανια για την μεχρι τωρα βοηθεια!

• Ειναι σιγουρο οτι ο bootloader θα κλειδωσει μετα την custom rom; Λογικα εαν εχει γινει με τον official τροπο θα παραμεινει ξεκλειδωτος; Και τι γινεται σε περιπτωση που κλειδωσει ο bootloader και εχω βαλει την china developer; Δε θα μπορω να βαλω την Ελληνικη μεχρι να μου ερθει η εγκριση ξεκλειδωματος; Παράθεση από George Kaggelaris: “Ούτως ή άλλως ακόμη και εάν έρθει η έγκριση πρέπει να περιμένεις 72 ώρες για να ξεκλειδώσεις ” Οποτε μου λες οτι εαν εχω περιθωριο μεχρι Αυριο το βραδυ, τζαμπα ασχο…

• Το εκανα. Αν δεν ερθει e-mail μεχρι αυριο, το αφηνω οπως εχει.. Εσενα σε 1 λεπτο σου ηρθε το e-mail η το verification number; Εαν και εφοσον ερθει το e-mail, τι ακριβως κανω μετα;

• Ναι αλλα βιαζομαι.. Μεχρι αυριο πρεπει να το φτιαξω. Και το e-mail μπορει να κανει και 10 ημερες. Αφου λεει οτι ειναι Unlocked ποιο το προβλημα; Δεν ειχα κανενα θεμα θυμαμαι πριν 2 χρονια με το redmi 2. Εννοεις να εβαλαν την εκδοση απο το kaizer; Στην συσκευασια του κινητου μπροστα λεει : BLACK US

• Ηταν ηδη ξεκλειδωτος. Πρεπει να εκανα βλακεια. Θελω βοηθεια! Πατησα refresh και τωρα κανει flash απο μονο του; Δε καταλαβαινω! Αργει παρα πολυ παντως! Δεν εβρισκε drivers με τιποτα.. Ο bootloader ηταν ξεκλειδωτος ετοιμος. Το κινητο ειναι ανοικτο και λειτουργει κανονικα οση ωρα τα κανει αυτα. Ειμαι σιγουρος οτι δε πατησα το κουμπι flash. Λογικα δε θα ειναι κατι, αλλα θα το αφησω να τελειωσει για καλο και για κακο. =============== Αυγ 7th 2017, 3:42pm =============== Και μου βγαζει επισης και αυτο…

• Ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος. Οποτε αν καταλαβαινω σωστα, πρωτα βαζω μια developer εκδοση, μετα ζηταω ξεκλειδωμα του bootloader ( κλειδωνει ξανα δλδ;; ) και μετα περναω την stable; Παντως διαφορετικο οδηγος υπαρχει στο λινκ για το redmi 4/4x και διαφορετικος οδηγος για τα xiaomi γενικα. Ποιον ακολουθαω; Οποτε με την Ελληνικη που θα βαλω δε θα γινεται αυτοματα η εγκατασταση καινουριου λειτουργικου; Θα πρεπει να κανω ξανα ολη την διαδικασια απο την αρχη; Κοιτα η πεθερα δεν ξερει απο κινητα σχεδο…

• Παράθεση από 8@nos: “Με αυτό το φορτιστή και καλώδιο γρήγορη φόρτιση δεν θα δεις....για τη μπαταρία αυτή μια χαρά είναι...ένα 3ωράκι το θες. Άμα θες να μεταφέρεις τηλεφωνα, sms, φώτο γίνεται και με το λογαριασμό σου mi cloud αλλά και με τον google......αν τώρα θες να μεταφέρεις διάφορα άλλα αρχεία, κάντο συνδέοντάς το με το pc. Για custom φαίνεται αλλά δείξε μας και μια φώτο από "Σχετικά με το τηλέφωνο". Η διαφορά developer με stable είναι κυρίως ότι η stable έχει τα λιγότερα προβλήματα (αν έχει…

• Μια χαρα, παντως δεν ειχε καποια κοκκινη καρτελα που λεγατε στο κουτι. Πολυ καλη τιμη το βρηκα στα 130 στα 16gb. Για Ελλαδα καλη τιμη. Εχει γρηγορη φορτιση; Καποιος ευκολος τροπος να μεταφερω τα δεδομενα απο το xiaomi redmi 2 στο καινουριο κινητο; Υπαρχει καποιος ευκολος τροπο; Εν'τω μεταξυ δεν θυμαμαι αν ειχα βαλει custom εκδοση στο παλιο κινητο. Εχει την MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.11.12 Developer. Για να το ειχα κανει λογικα θα ειναι ευκολη διαδικασια και θα εχει ξεκλειδωτο bootloader, ετσ…

• Μολις πηρα το κινητο. Η εκδοση που εχει ειναι η MIUI Global 8.2 / Σταθερη. 8.2.10.0 (ΜΑΜΜΙΕΑ) Χρειαζεται να κανω κατι; Εχω τη σωστη εκδοση; Το κινητο ειναι για την μητερα της γυναικας μου, μη κανω περιπλοκα τα πραγματα, εαν λειτουργει και τωρα κομπλε.

• Το κινητο θα το παρω αυριο απο εδω : kaizerstore.gr/xiaomi-redmi-4x-dual-16gb-black-me-antaptora. Γνωριζετε ποια εκδοση εχει; Την global ή την κινεζικη; Θηκες αναμεσα σε αυτες τις δυο : skroutz.gr/s/12224418/OEM-Mofi…E%B6-Xiaomi-Redmi-4x.html game-show.gr/shop/xiaomi-redmi…A%CE%B7/?ref=bestprice.gr Να βαλω και κανα screen protector; Στο kaizer δεν ειδα να εχει..

• Απο που μου προτεινετε να το αγορασω; Δε βλεπω κατι στο λινκ με το λεξικο λεξεων. Δεν υπαρχουν οι συγκεκριμενες. Πεθερα φιλε. Η μητερα της γυναικας. Και καποια καλη θηκη απο Ελλαδα. Στο σκρουτζ γινεται χαμος, δε ξερει ποια να παρω.

• Καλησπερα παιδια. Θελω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο στη πεθερα μου. Εχει εμπειρια απο Xiaomi ειχε εδω 2 χρονια ενα προηγουμενο μοντελο. Καταρχας, δε ξερω τι ειναι αυτα τα santoni, nikel, mido κτλ.. Μπορει να με διαφωτισει καποιος; Επισης, δε ξερω αν χρειαζομαι την εκδοση με τα 32gb. Ειναι τα 16gb αρκετα; Ποσος χωρος μενει ελευθερος; Το κινητο το θελω αμεσα, θα το αγορασω την Δευτερα απο Ελλαδα. Μπορειτε να μου πειτε καποιο αξιοπιστο καταστημα; Υπαρχει Ευρωπαϊκη εκδοση; Πχ στο καιζερ λεει Ελ…