Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.
-
Καλημέρα. Χρησιμοποιώ τον Opera στο κινητό μου και προσπαθούσα από χθες να κατεβάσω τη ROM για το Nikel και ενώ ανοίγει η σελίδα κανονικά, όταν πατάω τον σύνδεσμο για τη λήψη, συνέχεια μου βγάζει «Webpage not available». Σήμερα είπα να δοκιμάσω με κάποιο άλλο φυλλομετρητή και κατέβηκε κανονικά. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
-
Καρτοσυμβόλαιο σε COSMOKARTA
panos78 - - Cosmote (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Το πρόβλημά μου είναι το εξής... Έχω καρτοσυμβόλαιο στην COSMOTE το οποίο, όταν το ενεργοποίησα από το 13888, μου είπαν ότι δεν υπάρχει χρονική δέσμευση. Την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισα να επαναφέρω το καρτοσυμβόλαιο σε COSMOKARTA και μου είπαν ότι υπάρχει δέσμευση συμβολαίου μέχρι του χρόνου το Μάιο. Επιπροσθέτως, μου είπαν ότι υπάρχει τέλος μετατροπής (ή κάπως έτσι) περί τα 100+ € γιατί το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν προσφορά. Υπάρχει τρόπος να κάνω το καρτοσυμβόλαιό μου κάρτα αζ…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από panos78: “Μόλις παρατήρησα ότι σε αυτή την έκδοση (8.9.20), όταν στέλνεις μήνυμα και λαμβάνεται από τον παραλήπτη, δεν ακούγεται ήχος, κάτι που συνέβαινε στις προηγούμενες εκδόσεις. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στο Nikel μου. ” Αν μιλάμε για SMS μια χαρά ακούγεται ο επιλεγμένος ήχος της ειδοποίησης στο δικό μου nikel. ” Για κάποιο λόγο, δεν υπήρχε επιλεγμένος ήχος. Μόλις επέλεξα κάποιον, λειτούργησε κανονικά. Περίεργο όμως πως άλλαξε αυτή η ρύθμιση με την ενημέρ…
-
Μόλις παρατήρησα ότι σε αυτή την έκδοση (8.9.20), όταν στέλνεις μήνυμα και λαμβάνεται από τον παραλήπτη, δεν ακούγεται ήχος, κάτι που συνέβαινε στις προηγούμενες εκδόσεις. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στο Nikel μου.
-
Ολα καλά σε Nikel. Συνεχίστε την καλή δουλειά!
-
Μπήκα περίπου 10 φορές στο androidfilehost και δεν έχει τίποτα ανεβασμένο. Κάνω κάτι λάθος;;;
-
Περάστηκε στο Nikel και όλα δουλεύουν ρολόι!
-
Παράθεση από geoanto555: “Προφανώς ξέρει το μοντέλο που έχει και ρωτάει που μπορει να δει την κωδική ονομασία. Αύριο μπορει κάποιος να ρωτήσει για το redmi 4--> αντε βρες ακρη δλδ, ” Ακριβώς. Γνωρίζω το μοντέλο και ρωτάω αν μπορώ να βρω κάπου γραμμένη την κωδική ονομασία όπως τη δίνει το AIDA64 στην καρτέλα System. Το ό,τι υπάρχει κάποιος κωδικός στο πίσω μέρος ή μέσα στις ρυθμίσεις και μέσω της λίστας αντιστοίχισης των κωδικών αυτών με τις κωδικές ονομασίες, επίσης το γνωρίζω. Η ερώτηση προέκυψ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Fastboot mode > από παράθυρο εντολών adb (cmd) δίνεις την εντολή fastboot getvar all Ή μπορείς να βάλεις την εφαρμογή AIDA64 ” Από την απάντησή σου καταλαβαίνω ότι έχοντας απλώς το κινητό χωρίς να εγκαταστήσεις κάτι και χωρίς να μπεις σε fastboot mode δεν μπορείς να μπεις κάπου να το διαβάσεις. Σε ευχαριστώ.
-
Περάστηκε σε Nikel χωρίς προβλήματα.
-
Κάτι ακόμα με την 8.8.9.... Ενώ έχω μόνιμα απενεργοποιημένο το Bluetooth, όποτε κάνω επανεκκίνηση το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο. Φαίνεται σαν να μην κρατάει την επιλογή μου ότι το θέλω κλειστό.
-
Δοθείσης ευκαιρίας, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχτεί η μορφή της ημερομηνίας στην αρχική οθόνη και την οθόνη κλειδώματος; Π.χ. η παρούσα έκδοση (8.8.9) μου εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος την ημερομηνία στη μορφή: Δευτέρα, Αύγουστος 13 ενώ θα ήθελα να εμφανίζει: Δευτέρα, 13η Αυγούστου 2018 και στην Αρχική οθόνη εμφανίζει: Δευ, 13 Αύγουστος ενώ θα ήθελα να εμφανίζει: Δευτέρα, 13η Αυγούστου 2018 ή Δευτέρα, 13/8/2018 για να μην πιάνει πολύ χώρο. Είναι αυτό δυνατό να γίνει με κάπ…
-
Παράθεση από gkalen: “@panos78 Βάλε το twrp 3.1... ” Ευχαριστώ, δούλεψε. Αλήθεια, γιατί συμβαίνει αυτό με το TWRP 3.2+;
-
Πήγα να εγκαταστήσω την Aroma στο nikel μου και μου λέει ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί γιατί το κινητό είναι omega. Το κινητό μου είναι σίγουρα Nikel και το πακέτο που κατέβασα είναι για το Nikel. Κάνω κάτι λάθος;